Închide meniul

Elvir Koljic jubilează după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Merităm să fim mai sus!”. Ce a spus Alex Crețu: „Am luptat până în ultimul minut”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2023, 22:23

Elvir Koljic jubilează după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Merităm să fim mai sus!. Ce a spus Alex Crețu: „Am luptat până în ultimul minut

Elvir Koljic, decisiv în FCSB - Universitatea Craiova 1-1

Elvir Koljic, decisiv în FCSB - Universitatea Craiova 1-1 / Profimedia

  • Elvir Koljic jubilează după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Merităm să fim mai sus!”
  • Ce a spus Alex Crețu: „Am luptat până în ultimul minut”

Elvir Koljic jubilează după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Atacantul bosniac a ieșit la rampă în prelungirile derby-ului de pe Arena Națională. Koljic a fost decisiv la autogolul lui Iulian Cristea din minutul 90+1, în urma căruia oltenii au smuls un punct pe terenul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Koljic a reluat cu capul o centrare venită din corner. Mingea a fost deviată de Iulian Cristea, fundașul FCSB-ului, și s-a dus lângă bară.

Elvir Koljic jubilează după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Merităm să fim mai sus în clasament!”

Elvir Koljic s-a arătat fericit după remiza obținută in-extremis de Universitatea Craiova în fața FCSB-ului.

Atacantul lui Eugen Neagoe își dorește să redevină golgheter-ul de odinioară și consideră că formația olteană merită să fie mai sus în clasament.

„Sigur, îmi doresc și eu asta (n.r. – să devină golgheter-ul din trecut). Eu vreau să joc cât mai bine în fiecare meci. A venit golul în seara asta și sper să vină în continuare. Ăsta e fotbalul, echipa e foarte bună (n.r. – FCSB), are calitate. Au marcat din faza fixă, dar după aceea am reușit să intrăm foarte bine în meci. Importante sunt punctele.

Reclamă

A trecut prioada noastră mai slabă și sper să obținem cât mai multe puncte. Jucăm bine și merităm să urcăm în clasament. Sper că am revenit și să aduăm puncte și în deplasare”, a spus Elvir Koljic, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1, potrivit digisport.ro.

Alexandru Crețu, prima reacție după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Am luptat până în ultimul minut!”

La rândul său, Alexandru Crețu și-a lăudat echipa pentru atitudinea arătată în finalul meciului cu FCSB.

„Am luat un punct, a fost un meci dificil, am întâlnit o echipă talentată, o echipă bună. Am luptat până în ultimul minut, asta ne dă încredere pentru meciurile următoare. Este un rezultat pozitiv, avem moral.

Reclamă 4 / 0/3

Am bătut campioana etapa trecută, acum am scos egal. Este vorba despre a crede și a lupta până în ultimul minut. Mai sunt câteva etape până la play-off. În ultimii cinci ani, ăsta e cel mai strâns campionat, se joacă până la ultimul meci. Am avut fluctuații de formă, puteam să facem mai multe”, a spus și Alexandru Crețu.

FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Oltenii au smuls un punct pe Arena Națională

FCSB a ratat în ultimele momente victoria în derby-ul cu oltenii. Malcom Edjouma a fost din nou pentru roș-albaștri, dar autogolul lui Iulian Cristea a salvat un punct pentru olteni.

FCSB a început în forță duelul de pe Arena Națională. David Miculescu putea debloca tabela încă din secunda 15. Jucătorul titularizat în absența lui Andrea Compagno a fost servit de Tavi Popescu, dar șutul său a fost blocat de portarul oltenilor, Laurențiu Popescu.

Echipa lui Mihai Pintilii s-a ales cu un corner, din care a reușit să deschidă scorul. Florinel Coman a centrat la prima bară, de unde Iulian Cristea a reluat spectaculos. Mingea a fost respinsă de Laurențiu Popescu și a ajuns cu noroc la Malcom Edjouma. Francezul a reluat din voleu și a declanșat nebunia în tribunele roș-albastre de pe Arena Națională.

În repriza secundă tot FCSB a avut ocaziile mai mari, însă Universitatea Craiova s-a salvat în prelungiri. În minutul 90+1, reluarea cu capul al lui Elvir Koljic a fost deviată de Iulian Cristea în propria poartă. S-a terminat 1-1, iar FCSB a rămas fără succes pe teren propriu în acest an.

După acest rezultat, FCSB a rămas la șapte puncte în urma liderului Farul, în timp ce Universitatea Craiova este la 10 lungimi de primul loc.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
17
apr.
22:12
Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024
17
apr.
22:07
„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!
17
apr.
21:37
Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova!
Liga 1 • 17 apr., 21:11
Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mitriță s-a accidentat din nou! Cât poate lipsi vedeta din Bănie
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova
Liga 1 • 17 apr., 19:22
Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Mesaj direct pentru Mihai Rotaru
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni