Închide meniul

Emmanuel Yeboah, lăudat de o legendă a Ghanei. „Ador pasiunea și calitatea lui”

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2023, 16:44

Reclamă
Emmanuel Yeboah, lăudat de o legendă a Ghanei. Ador pasiunea și calitatea lui”

Emmanuel Yeboah, lăudat de o legendă a Ghanei

Emmanuel Yeboah pleacă de la CFR Cluj şi va juca în Cehia / Profimediaimages

Emmanuel Yeboah a fost lăudat de o legendă a Ghanei. Este vorba despre Asamoah Gyan, cel mai bun marcator din istoria echipei naționale din Ghana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asamoah Gyan a vorbit despre fotbalistul legitimat la CFR Cluj, care a fost convocat la Cupa Africii pe Națiuni U23. Jucătorul echipei din Gruia ar putea debuta la echipa națională U23 împotriva selecționatei similare din Congo. Partida este programată duminică, de la ora 18.00.

Emmanuel Yeboah, lăudat de o legendă a Ghanei. Fotbalistul CFR-ului l-a impresionat pe Asamoah Gyan

Fotbalistul de la CFR Cluj l-a impresionat pe Asamoah Gyan. Emmanuel Yeboah a jucat într-un meci amical al Ghanei U23, împotriva echipei egiptene Zamalek SC. Ghanezii s-au impus cu scorul de 4-1, iar Yeboah a marcat 3 goluri. Evoluția sa i-a atras atenția lui Asamoah Gyan, care l-a lăudat, printr-o postare pe rețelele de socializare.

„Abia aștept să îl văd pe Emmanuel Yeboah pe scena principală. Ador pasiunea și calitatea lui de a învăța tot timpul. Nu sunt surprins că a marcat trei goluri la debutul său în echipa națională. Îi urez lui și întregii echipe mult succes. Și eu am început tot de la Meteors (n.r – echipa U23 a Ghanei). Hai, Ghana!”, a postat fostul fotbalist, pe Twitter.

Fotbalistul din Liga 1 i-a răspuns rapid legendei, fiind impresionat de mesajul acestuia.

Reclamă

„Mulțumesc, rege! Apreciez dragostea și susținerea ta, rege. Îți promit că te voi face mândru, ca de obicei”, a fost răspunsul lui Yeboah.

Asamoah Gyan s-a retras recent din fotbal, la vârsta de 37 de ani. Acesta este cel mai bun marcator din istoria Ghanei, cu 51 de goluri marcate în 109 apariții. La nivelul prezențelor în prima reprezentativă este depășit doar de Andre Ayew.

Alături de echipa națională a Ghanei a participat la trei ediții de Cupă Mondială, în 2006, 2010 și 2014. În cadrul turneelor finale a reușit să marcheze de 6 ori în 11 partide. Acesta deține și recordul pentru cele mai multe goluri marcate pentru Ghana, la Cupa Mondială.

Reclamă 4 / 0/3

Emmanuel Yeboah are planuri mari de viitor

Emmanuel Yeboah a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre planurile sale de viitor. Atacantul de la CFR Cluj a oferit un interviu, pentru o publicație din țara, în care a explicat și ce a simțit în momentul în care a fost ofertat de CFR Cluj.

„Îmi place stilul lor (n.r. Asamoah Gyan și Robert Lewandowski). Întotdeauna am vrut să marchez. De aceea îmi modelez jocul în jurul lor, deoarece ei au înscris foarte mult. Vreau să devin cel mai bun atacant din istoria fotbalului. Când am auzit că urma să semnez cu CFR Cluj nu am putut să dorm. Nu a fost ușor pentru mine deoarece am vrut să călătoresc în Europa și să joc pentru un club mare, dar visul nu se oprește aici, vreau să ajung ca Victor Osimhen (n.r. atacantul celor de la Napoli)”, a spus atunci fotbalistul, pentru ghanasoccernet.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani Vezi toate știrile
Citește și