Închide meniul

„Erai stelist de mic?” Răspunsul total neaşteptat dat de Deian Sorescu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 ianuarie 2023, 18:31

„Erai stelist de mic? Răspunsul total neaşteptat dat de Deian Sorescu

Deian Sorescu a vorbit despre echipa sa favorită

Captură Antena Sport

„Erai stelist de mic?” Răspunsul total neaşteptat dat de Deian Sorescu când a fost întrebat despre echipa favorită. Sorescu spune că nu a ţinut cu nicio echipă când era mic, un lucru suprinzător pentru un fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A jucat la Dinamo, iar acum s-a transferat la FCSB. Întrebat despre simpatiile sale în fotbal, Deian Sorescu a dat un răspuns total neaşteptat.

„Erai stelist de mic?” Răspunsul total neaşteptat dat de Deian Sorescu

În spaţiul public au apărut fotografii cu Sorescu alături de Bănel Nicoliţă, Alexandru Bourceanu sau Iasmin Latovlevici, jucători ce au făcut istorie la echipa lui Gigi Becali. Totul se întâmpla când Sorescu era doar un junior.

Întrebat despre echipa favorită din copilărie, Deian Sorescu a mărturisit că nu a ţinut cu nimeni, aşa cum făceau majoritatea copiilor. Sorescu este un fost căpitan de la Dinamo.

Nu, nu am ţinut cu nicio echipă de mic, să spun sincer. Nu am avut o favorită ca şi alţi copii. Dar acele poze au apărut şi în perioada în care am fost la Dinamo… era atunci un trial pentru echipa naţională de juniori şi venise echipa mare a Stelei. Clar, orice copil care vede echipa mare a Stelei, plus fiind şi prieten cu Latovlevici… din aceeaşi zonă… oraş, sat… am vrut să fac poză cu toată lumea. Nu a fost nimic intenţionat„, a spus Deian Sorescu, în cantonamentul din Antalya, la finalul amicalului cu Pogon.

Reclamă

Deian Sorescu, susţinut de foştii coechipieri de la Dinamo

Vorbim de trădări? E al nu ştiu câtelea jucător care se duce. Dacă el nu avea un mediu bun la Rakov şi a decis să vină aici, a luat cea mai bună decizie pentru el.

Este un jucător care la Dinamo, în viitorul apropiat, nu se putea întoarce pentru că nivelul şi bugetul salarial nu îi permit asta. Speră să facă faţă pentru că e prietenul meu şi mă bucur pentru el. Şi de la FCSB are o rampă de lansare mai bună decât avea la Rakow„, a declarat Vali Lazăr pentru Antena Sport.

Şi Vali Lazăr putea semna cu marea rivală a „câinilor”. A fost dorit de Gigi Becali la FCSB chiar în perioada în care îmbrăca tricoul lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Tu ai avut oferte de la FCSB? Ai fi acceptat?) Am avut în perioada de la Dinamo şi nu au fost decât nişte tatonări şi o sumă de transfer. Apoi a picat noaptea. Mă duceam şi eu atunci„, a mai spus fostul jucător al grupării din Ştefan cel Mare.

Sorescu, apărat şi de Cosmin Moţi după ce a semnat cu FCSB

Cosmin Moţi l-a apărat pe Deian Sorescu, după transferul jucătorului la FCSB. Fostul fundaş de la Dinamo susţine că va fi greu pentru suporterii roş-albilor să se acomodeze cu ideea că fostul lor căpitan va evolua pentru rivali, însă vor trebui să-i înţeleagă decizia acestuia.

Cosmin Moţi a declarat că Deian Sorescu a luat cea mai bună decizie pentru cariera lui, deoarece are ocazia să rămâne în atenţia echipei naţionale. Mai mult decât atât, având în vedere că nu mai bifa meciuri la Rakow, revenirea în Liga 1 nu este un pas înapoi.

Pentru Deian e un pas în faţă. Dacă nu mai juca acolo, e important să meargă la o echipă unde să joace, care-l doreşte şi să rămână în vederile echipei naţionale.

(N.r. Pentru Dinamo?) E greu, trebuie să înţelegem, sunt jucători profesionişti, se duc unde au posibilitatea de a creşte şi de a avea rezultate. E greu pentru suporteri, pentru oamenii care iubesc Dinamo, nu trebuie să-l acuzăm, să-i sărim în cap, el trebuie să se gândească în primul rând la familia lui”, a declarat Cosmin Moţi.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” Vezi toate știrile
Citește și