Închide meniul

Ermal Krasniqi, anunţ războinic după ce a semnat cu Rapid: „Îmi doresc să câştigăm titlul! Abia aştept să joc în Giuleşti”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 decembrie 2023, 15:05

Reclamă
Ermal Krasniqi, anunţ războinic după ce a semnat cu Rapid: „Îmi doresc să câştigăm titlul! Abia aştept să joc în Giuleşti

Ermal Krasniqi, anunţ războinic după ce a semnat cu Rapid

Facebook Rapid

Ermal Krasniqi a făcut un anunţ războinic după ce a semnat cu Rapid. Jucătorul din Kosovo a spus că a venit să se lupte pentru titlu în Giuleşti. Krasniqi a vorbit la superlativ şi despre fanii Rapidului, despre care a spus că susţin necondiţionat echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a plătit nu mai puţin de un milion de euro în schimbul lui Ermal Krasniqi. Mijlocaşul va fi al treilea kosovar din lotul lui Cristiano Bergodi, după Albion Rrahmani şi Florent Hasani.

Ermal Krasniqi, anunţ războinic după ce a semnat cu Rapid

”Da! Sunt foarte fericit să fiu aici, să fac parte din această echipă. Am ales să vin la Rapid, pentru că îmi place stilul de joc de aici, dar și pentru atmosfera incredibilă. Abia aștept să joc pe acest stadion!

De fiecare dată când am jucat aici pe Giulești m-am simțit foarte bine și mi-a plăcut foarte mult atmosfera. Abia aștept să joc în fața suporterilor, cu ajutorul lor sunt sigur că vom da tot ce avem mai bun. Știu că susțin echipa necondiționat, aici este multă presiune. Sunt fericit pentru acest lucru, trebuie să fim foarte concentrați. Salutare rapidiști, sunt foarte bucuros că sunt aici și vă promit că voi da 100% la fiecare antrenament și meci. Îmi doresc ca împreună să câștigăm titlul”„, a spus Ermal Krasniqi pentru pagina oficială de Facebook a Rapidului.

Krasniqi a vorbit şi despre faptul că Rapid va fi coleg cu doi jucători din Kosovo: Florent Hasani şi Albion Rrahmani.

Reclamă

”E adevărat, cu Albion am jucat împreună în Kosovo, la FK Balkani, și sunt foarte fericit pentru că și Floren Hasani face pare acum din echipă. Vom face tot posibilul să dăm tot ce avem mai bun, să ne atingem obiectivele. Doi dintre noi suntem deja la echipa națională, sper ca și Florent să fie convocat. Îi mai cunosc pe Braun, Petrila, pentru că am jucat împreună la CFR Cluj timp de 6 luni. M-am înțeles bine cu ei, abia ateștp să-i cunosc și pe ceilalți jucători”, a mai spus Krasniqi.

Motivul pentru care Rapid a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi

Motivul pentru care Rapid a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi. Victor Angelescu, acționarul minoritar al formației din Giulești a venit cu o explicație uluitoare.

Acționarul minoritar de la Rapid a menționat că, în opinia sa, Krasniqi își merită banii, chiar dacă nu a impresionat sub comanda lui Andrea Mandorlini, în acest sezon. Victor Angelescu și-a argumentat opinia și a menționat faptul că jucătorul din Kosovo, cotat de Transfermarkt la 1,2 milioane de euro, poate juca pe orice poziție din bandă.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu Krasniqi e închis, suntem înțeleși cu toții, urmează să semnăm. Probabil mâine se va întâmpla. Nu am semnat că au fost zilele libere, am stat de Crăciun cu familiile. Suntem înțeleși cu CFR, nu e prima dată când transferăm de la ei. Suma este acolo (n.r. la un milion de euro).

Dacă stăm să ne uităm la acest sezon, nu are cifre impresionante, doar că CFR a schimbat sistemul și Krasniqi are o valoare mult mai mare decât ce a arătat în sistemul respectiv.

Poate fi o sumă mare, dacă ne uităm acum, dar dacă ne uităm la ce poți să iei pe Krasniqi când era în formă, e o sumă mică. Krasniqi poate juca oriunde în bandă. Va juca ori bandă stângă, ori bandă dreaptă”, a spus oficialul, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și