Închide meniul

Ermal Krasniqi e gata să plece de la CFR Cluj: „Aștept cu plăcere orice ofertă”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 mai 2023, 14:51

Reclamă
Ermal Krasniqi e gata să plece de la CFR Cluj: Aștept cu plăcere orice ofertă”

Ermal Krasniqi e gata să plece de la CFR Cluj

Ermal Krasniqi, bucurându-se după un gol / Profimedia Images

Ermal Krasniqi e gata să plece de la CFR Cluj. Mijlocaşul transferat de ardeleni de la Ballkani a impresionat în tricoul lui CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cumpărat, de la Ballkani, cu doar 200.000 de euro de echipa patronată de Neluţu Varga, mijlocaşul le-ar putea aduce clujenilor un profit uriaş.

Ermal Krasniqi e gata să plece de la CFR Cluj

Mijlocaşul şi-ar dori să plece pe o sumă mare în fotbalul din Occident.

Recent, s-a tot vorbit despre interesul lui Lazio pentru albanez.

Krasniqi a evoluat foarte bine contra lui Lazio în Conference League.

Reclamă

Mă simt foarte bine să ştiu că sunt urmărit. Mă face să fiu și mai concentrat aici şi orice ofertă care va veni mai târziu în cariera mea, o aştept cu plăcere”, a declarat Ermal Krasniqi pentru fanatik.ro.

Bakaj spunea că transferul lui Krasniqi la Lazio e 80% rezolvat

Fostul fotbalist albanez Elis Bakaj (35 de ani), care în prezent intermediază transferuri, a susţinut că transferul lui Krasniqi la Lazio e în proporţie de 80% rezolvat.

Eu cred că e aproape, 80% merge la Lazio. Au făcut și oferta, dar mai multe nu știu. Așa mi-au spus niște prieteni din Albania. Băiatul a venit și în 6 luni pleacă.

Reclamă 4 / 0/3

Cât a dat CFR pe el? 200.000 de euro. Are calitate, am văzut asta din primul meci. Viteză, dribling, personalitate. Nu e ușor să vii la CFR, cu jucători cu experiență, și să faci asta”, a declarat Elis Bakaj pentru gsp.ro.

Karsniqi e evaluat de site-ul transfermarkt.com la 700.000 de euro.

Dan Petrescu, convins că Ermal Krasniqi va pleca pe bani mulţi de la CFR Cluj

Dan Petrescu se arăta convins că Ermal Krasniqi va pleca de la CFR Cluj la finalul acestui sezon.

Atacantul de 24 de ani a avut evoluţii remarcabile după transferul la campioana României. „Bursucul” era sigur încă de după meciurile cu Lazio că va rămâne fără noua sa „perlă” din Gruia. Petrescu a avut o reacţie categorică la finalul remizei cu Lazio, care a dus la eliminarea lui CFR Cluj din Conference League.

Krasniqi este un jucător fantastic, nu cred că am norocul să îl antrenez prea mult. Cred că în 2-3 luni pleca. Dacă şi marca două goluri azi, cred că pleca chiar de azi. Krasniqi poate să joace oriunde, la orice echipă, fără probleme!”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Ce spunea Neluţu Varga despre transferul lui Krasniqi

Neluţu Varga declara după meciurile lui CFR Cluj cu Lazio că, înainte de a-l vinde pe Krasniqi, şi-ar dori ca el să îi ajute pe ardeleni.

Eu zic că e un jucător foarte talentat cu un potențial mare, dar cred că mai are nevoie de un timp de adaptare ca să își exprime valoarea. (n.r. – spunea Dan Petrescu că nu crede că din vară îl va mai antrena) Asta e părerea dânsului.

Reclamă

Deocamdată, eu nu l-am cumpărat ca să îl vindem în 3 sau în 5 luni. L-am cumpărat să ne ajute și apoi bineînțeles când va atinge nivelul de apogeul să poată să ajute clubul și profesionist și financiar, atunci îi vom da drumul.

Dar până atunci ne ajută pe noi. (n.r. – sunt șanse să îl vedem și sezonul viitor la CFR?) Da, da”, a declarat Neluțu Varga pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și