Închide meniul

Ermal Krasniqi, prezentat oficial la Rapid! Prima reacţie a kosovarului: „Să ne luptăm pentru campionat!”

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2023, 18:31

Reclamă
Ermal Krasniqi, prezentat oficial la Rapid! Prima reacţie a kosovarului: „Să ne luptăm pentru campionat!

Ermal Krasniqi, prezentat oficial la Rapid!

Ermal Krasniqi, prezentat oficial la Rapid/ Facebook Rapid

Ermal Krasniqi a fost prezentat oficial la Rapid. Giuleştenii au dat o lovitură de proporţii în această perioadă de mercato şi au transferat una dintre vedetele de la CFR Cluj, rivala directă la primele locuri din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a plătit nu mai puţin de un milion de euro în schimbul lui Ermal Krasniqi. Mijlocaşul va fi al treilea kosovar din lotul lui Cristiano Bergodi, după Albion Rrahmani şi Florent Hasani.

Ermal Krasniqi, prezentat oficial la Rapid

Ermal Krasniqi este cel de-al treilea jucător prezentat de Rapid, în această iarnă, după Florent Hasani şi Borisav Burmaz.

„Rapid continuă să mute în ofensivă, reușind cel de-al treilea transfer al iernii.

Ermal Krasniqi este atacant și a fost achiziționat de la CFR Cluj, formație la care a jucat din 2022. Krasniqi a ajuns la ardeleni din Kosovo, de la FK Ballkani, acolo unde a fost coechipier cu un alt jucător al Rapidului, golgheterul Albion Rrahmani”, se arată în anunţul celor de la Rapid.

Reclamă

Kosovarul transferat de la CFR Cluj s-a declarat foarte bucuros de mutarea pe care a făcut-o, fiind impresionat de atmosfera creată de fanii giuleşteni. De asemenea, Krasniqi le-a făcut o promisiune uriaşă suporterilor şi a declarat că giuleştenii se vor bate la campionat.

„Sunt fericit că am ajuns la Rapid, fanii sunt incredibili. Mi-a plăcut mult atmosfera de pe Giulești și îmi doresc ca împreună să ne luptăm pentru campionat”, a declarat Ermal Krasniqi, conform site-ului oficial al celor de la Rapid.

Motivul pentru care Rapid a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi

Motivul pentru care Rapid a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi. Victor Angelescu, acționarul minoritar al formației din Giulești a venit cu o explicație uluitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Acționarul minoritar de la Rapid a menționat că, în opinia sa, Krasniqi își merită banii, chiar dacă nu a impresionat sub comanda lui Andrea Mandorlini, în acest sezon. Victor Angelescu și-a argumentat opinia și a menționat faptul că jucătorul din Kosovo, cotat de Transfermarkt la 1,2 milioane de euro, poate juca pe orice poziție din bandă.

„Cu Krasniqi e închis, suntem înțeleși cu toții, urmează să semnăm. Probabil mâine se va întâmpla. Nu am semnat că au fost zilele libere, am stat de Crăciun cu familiile. Suntem înțeleși cu CFR, nu e prima dată când transferăm de la ei. Suma este acolo (n.r. la un milion de euro).

Dacă stăm să ne uităm la acest sezon, nu are cifre impresionante, doar că CFR a schimbat sistemul și Krasniqi are o valoare mult mai mare decât ce a arătat în sistemul respectiv.

Poate fi o sumă mare, dacă ne uităm acum, dar dacă ne uităm la ce poți să iei pe Krasniqi când era în formă, e o sumă mică. Krasniqi poate juca oriunde în bandă. Va juca ori bandă stângă, ori bandă dreaptă”, a spus oficialul, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și