Închide meniul

„Este haos!” Dinu Gheorghe a pulverizat proiectul lui Dan Şucu la Rapid: „Ce să facă şi Marius Şumudică?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 septembrie 2024, 13:48

Reclamă
„Este haos! Dinu Gheorghe a pulverizat proiectul lui Dan Şucu la Rapid: „Ce să facă şi Marius Şumudică?!

Dinu Gheorghe a pulverizat proiectul lui Dan Şucu la Rapid

Victor Becali, alături de Dinu Gheorghe / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinu Gheorghe a pulverizat proiectul lui Dan Şucu la Rapid. Fostul preşedinte al giuleştenilor e de părere că s-au plătit sume mare pe jucători de o valoare îndoielnică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Gheorghe spune că este haos în club şi că Rapid are un lot bun din punct de vedere al cantităţii. De asemenea, Dinu Gheorghe mai spune că Şumudică are nevoie de timp pemtru a pune lucrurile în ordine la echipă.

Dinu Gheorghe a pulverizat proiectul lui Dan Şucu la Rapid

”Ce să facă şi Marius Şumudică? Abia a venit și n-a avut încă timp să pună lucrurile în ordine. Este un haos la nivel de echipă și la nivel de club. Au plătit mulţi bani pe transferuri, pe mulți jucători aduşi în lot şi vor mai plăti până vor învăţa. Au doar un lot cantitativ, atât. Singurul fotbalist de acolo este Claudiu Petrila.

(n.r. Rapid ar avea o ofertă din Israel pentru Petrila) Dacă îl vinzi pe Petrila, trebuie să iei cel puţin 2 milioane şi ceva de euro pe el. Ca să ai bani să pui altceva în loc, plus că trebuie să le mai dai şi celor de la CFR Cluj o anumită sumă, că au păstrat procente la Claudiu.

(n.r. Cum vi se pare munca depusă de Viorel Moldovan la club?) Păi, eu nu ştiu ce munceşte Viorel Moldovan. Nu-i cunosc fişa postului. Ar trebui să fie priceput, că are o anumită experienţă. Fiecare doarme așa cum își aşterne. Am văzut că le-au venit atacanţi de valoare (n.r. Aaron Boupendza și Clinton N’Jie), dar ar trebui să există şi niște mijloaşi care să-i susţină, ca să producă ceva. E greu să schimbi faţa jocului fără mijlocaşi de valoare”, a spus Dinu Gheorghe pentru sportpesurse.ro.

Reclamă
Reclamă

Daniel Niculae ştie care e cea mai mare problemă de la Rapid: „E foarte greu!”

Daniel Niculae a identificat cea mai mare problemă de la Rapid. Fostul preşedinte din Giuleşti e convins că echipa va arăta altfel, în următoarea perioadă, având şi un mesaj direct pentru Marius Şumudică.

„În primele 6 meciuri ale campionatului, Rapid nu a aliniat același prim 11 sau nici măcar 70% dintre titularii din etapa precedentă. O echipă care se află în reconstrucție, la care s-au adus foarte mulți jucători. Lumea trebuie să înțeleagă. Ca să te bați an de an la titlu trebuie să păstrezi o anumită structură. Și eu zic că e foarte greu să iei titlul.

E foarte greu să te gândești la campionat. Echipa trebuie să se exprime mult mai bine, iar asta cred că va face ‘Șumi’ în perioada imediat următoare. Nu pot să nu mă gândesc (n.r.la faptul că Rapid nu va prinde play-off-ul), pentru că sunt multe echipe care au făcut deja multe puncte. Rapidul va arăta altfel”, a declarat Daniel Niculae, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:39

„A suferit enorm, în tăcere!” Ionel Dănciulescu nu a uitat cum a fost înlăturat Gheorghe Mulţescu de la Dinamo: „Te macină!”

16:32

Andy Carroll a semnat cu fosta echipă a lui Alexi Pitu, Girondins Bordeaux! Cât valorează fostul atacant al Angliei la 35 de ani

16:30

LIVE VIDEOShanghai Port – Johor se joacă ACUM în AntenaPLAY, în Liga Campionilor Asiei. Show total în repriza secundă!

16:04

FotoSezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată

14:02

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul – Dinamo

13:16

Stefano Pioli e noul antrenor al lui Cristiano Ronaldo, la Al-Nassr. Vine să ia Liga Campionilor Asiei, în AntenaPLAY

1 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 2 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 3 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 6 Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku: „E foarte dezamăgitor! Ne-a distrus cursa!”
Citește și