Închide meniul
Foto

„Este norocos!” Elias Charalambous, reacţie savuroasă după ce Joyskim Dawa i-a trimis o poză cu nou-născutul. Sărbătoare la FCSB!

Publicat: 18 februarie 2024, 16:34

Reclamă
„Este norocos!” Elias Charalambous, reacţie savuroasă după ce Joyskim Dawa i-a trimis o poză cu nou-născutul. Sărbătoare la FCSB!

Elias Charalambous, reacţie savuroasă după ce Joyskim Dawa i-a trimis o poză cu nou-născutul

Joyskim Dawa şi soţia lui, Sofya / Colaj Profimediaimages/Instagram

Elias Charalambous a avut o reacţie reacţie savuroasă după ce Joyskim Dawa i-a trimis o poză cu nou-născutul. Fundaşul în vârstă de 27 de ani a devenit tată şi a primit câteva zile libere pentru a fi alături de soţia lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este sărbătoare la FCSB după ce Dawa a făcut anunţul că soţia lui a născut. Titularul din defensiva liderului Ligii 1 a plecat în Franţa şi va rata meciul cu U Cluj.

Elias Charalambous, reacţie savuroasă după ce Joyskim Dawa i-a trimis o poză cu nou-născutul

Antrenorul FCSB-ului a făcut o glumă fabuloasă, la conferinţa de presă, când a fost întrebat despre Dawa.

Avem și vești bune. Lui Dawa i s-a născut copilul, Dawa Junior (râde), și este norocos. Am văzut fotografia, nu seamănă cu el, aduce mai mult cu soția lui. Este foarte norocos în această privință„, a declarat, la conferinţa de presă, Elias Charalambous.

Joyskim Dawa a fost titular în 21 de meciuri din această ediţie de campionat şi a marcat două goluri. Fundaşul camerunez a fost transferat de Gigi Becali în vara anului 2022 de la FC Botoşani, cu 350.000 de euro. În prezent, are o cotă de piaţă de 900.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali este convins că a dat lovitura şi că îl va vinde pe o sumă uriaşă pe Dawa.

Cel mai bun cuplu de fundași centrali a fost după părerea mea Szukala cu Varela. Așa cred eu. Fără să se supere Goian și Ghionea. E posibili ăștia acuma să-i depășească în forță și viteză.

Dacă mai joacă vreun an împreună vor depăși orice cuplu de fundași centrali pe care l-am avut noi vreodată. Au forță și viteză excesivă. Viteză și forță extraordinară.

Reclamă

N-ai văzut ce putere are Dawa? Dacă bagă puțin umărul, gata. Numai dacă te atingi de el cazi. Ca Haaland. Te duci în el și cazi tu. Așa și Dawa. Dacă revine Vlad Chiricheș nu poate să joace, în fața panterelor nu ai cum să intri”, a declarat Becali, pentru fanatik.ro.

Soţia lui Joyskim Dawa şi-a ieşit din minţi, în scandalul rasist

Soţia lui Joyskim Dawa şi-a ieşit din minţi, în scandalul rasist în care a fost implicat fundaşul central de la FCSB. Anul trecut, Sofya s-a descătuşat pe reţelele sociale, după mesajele teribile primite de Dawa la finalul meciului cu Hermannstadt, scor 2-2.

Sofya s-a năpustit asupra românilor care l-au jignit pe soţul ei. Mai mult, a avut o reacţie uluitoare la adresa celor care au trimis mesaje rasiste.

Ați face bine să verificați cui trimit mesaje iubitele voastre, pentru că pare că româncele și-ar dori să fie cu negrul meu„, a reacţionat soţia lui Dawa pe Instagram.

Sofya le-a transmis un ultimatum criticilor lui Joyskim Dawa. A transmis un semnal de o duritate extremă.

Gata, am terminat cu voi pentru azi. Să nu îmi mai numiţi iubitul ‘negru’ vreodată şi să luaţi un bilet spre Zanzibar, nenorociţi de rasişti. Dacă nu sunteţi fericiţi, să deveniţi jucători de fotbal sau antrenori. Poate vă vor accepta în Liga 2„, a mai spus Sofya.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 6 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”
Citește și