Închide meniul

„Este un vulpoi bătrân” Adevăratul motiv pentru care Nicolo Napoli a fost readus la FCU Craiova: „Nu trebuie subestimat”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 martie 2024, 20:49

„Este un vulpoi bătrân Adevăratul motiv pentru care Nicolo Napoli a fost readus la FCU Craiova: „Nu trebuie subestimat

Adevăratul motiv pentru care Nicolo Napoli a fost readus la FCU Craiova: "Nu trebuie subestimat"

Nicolo Napoli, înaintea meciului FCU Craiova - Universitatea Craiova / Hepta

Adevăratul motiv pentru care Nicolo Napoli a fost readus la FCU Craiova a fost dezvăluit de Rodion Cămătaru, fostul mare jucător al Craiovei Maxima. Antrenorul italian s-a întors la echipa patronată de Adrian Mititelu şi a început al zecelea mandat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a debutat însă cu stângul, chiar în derby-ul oraşului, cu Universitatea Craiova. Echipa patronată de Mihai Rotaru s-a impus cu 2-1 în meciul de pe stadionul Ion Oblemenco.

Adevăratul motiv pentru care Nicolo Napoli a fost readus la FCU Craiova: „Nu mai aveai timp de experimente”

Rodion Cămătaru consideră că antrenorul italian a fost cea mai bună variantă pentru Adrian Mititelu. Experienţa lui Napoli, dar şi faptul că îi cunoaşte pe jucători, sunt argumentele fostului mare jucător, mai ales că echipa nu mai are timp în acest sezon pentru experimente. De asemenea, Cămătaru consideră că munca lui Napoli ca antrenor trebuie analizată, nu modul în care acesta vorbeşte în limba română:

„Nicolo Napoli ăsta e un vulpoi bătrân şi nu trebuie deloc subestimat. Cei care mai fac câte o glumă despre el că nu vorbeşte bine româneşte ar trebui să îl analizeze pe el ca antrenor, nu după cum vorbeşte. Iar omul ăsta, dacă vine cu chef de muncă şi este susţinut de toată lumea, păi să ştiţi că Nicolo Napoli este unul dintre cei mai experimentaţi antrenori din prima noastră ligă.

Ştie să aşeze jucătorii pe teren şi vede bine jocul. În plus, eu cred că Mititelu l-a readus la Craiova deoarece în momentul ăsta ţie îţi trebuia în vestiar un antrenor care să îţi ştie lotul. Nu mai aveai timp de experimente sau să mai aduci pe nu ştiu eu ce antrenor.

Reclamă

Acelui antrenor îi trebuia timp, îi trebuia timp de acomodare cu lotul, iar în momentul ăsta nimeni nu mai are timp. Play-out-ul începe imediat pentru FCU.

De ce vă spun că Napoli nu e un oricine? Eu l-am văzut pe el şi ca fotbalist. Iar Napoli în Italia nu a fost unul oarecare în Seria A. Napoli a fost un mare fotbalist italian, nu degeaba a fost la Juventus, iar el a evoluat în vremea în care în Italia jucau Maradona şi Gullit”, a declarat Rodion Cămătaru, potrivit ediţie.ro.

Reacția lui Nicolo Napoli, după ce a debutat în al 10-lea mandat la FCU Craiova

Nicolo Napoli a spus că echipa sa a avut o zi proastă și a anunțat ce urmează pentru jucătorii săi. Acesta a vorbit și despre motivul pentru care a făcut primele schimbări în echipă abia în minutul 85, dar și despre momentul în care a fotografiat scenografia fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, italianul a fost întrebat și despre comentariile de pe Facebook, atunci când un cont cu numele acestuia a spus că anumiți oameni din staff-ul echipei „au probleme și fură bani”.

Am avut o zi proastă, este fotbal! Am fost învinși. La pauză putem intra cu 2-0 pentru noi. În a doua repriză au făcut 5 schimbări.

Avem antrenament mâine. Ne pregătim, va începe play-out-ul, vom vedea ce se întâmplă. Rămân consecvent. Eu pun în teren o echipă ce cred eu că este bună, din acest motiv nu am făcut schimbări până în minutul 85.

Am fost impresionat de coregrafia fanilor. Mi-a plăcut mult. Eu nu am comentat nimic pe Facebook, la imaginea cu șefii clubului. Nu este comentariul meu”, a spus Nicolo Napoli, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și