Închide meniul

„Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental”

Alex Masgras Publicat: 8 mai 2024, 17:42 / Actualizat: 8 mai 2024, 19:09

Reclamă
„Eu sunt pisică, nu cârtiţă Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental

Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: "Vă spun un principiu fundamentul"

Bogdan Lobont, în timpul unui meci / Hepta

Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă. Fostul portar a fost criticat în termeni duri de fostul jucător din Giuleşti, în urma rezultatelor obţinute de giuleşteni în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niţă a criticat modul în care Lobonţ pregăteşte echipa şi l-a pus la zid pe fostul portar. Înaintea meciului pe care cei de la Rapid îl dispută contra lui Sepsi, antrenorul giuleştenilor a venit cu replica.

„Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental”

Bogdan Lobonţ este de părere că, de fiecare dată, criticile vin de la persoane care au realizat mai puţine lucruri:

„Vă spun un principiu fundamental pe care l-am învățat în perioada pe care am petrecut-o afară: nu te critică niciodată unul care a făcut mai mult decât tine, te critică tot timpul unul care a făcut mai puțin.

Cel care critică nu poate niciodată să ajungă la standardele tale pentru că nu are forța și energia necesară. Este mult mai ușor să îl tragă pe cel de sus la nivelul lui decât să facă el un efort în plus pentru a ajunge la nivelul celui pe care îl critică. Asta e valabil pentru orice domeniu, nu doar pentru fotbal”, a declarat Bogdan Lobonţ, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Reclamă

Întrebat şi despre presupusul conflict de la pauza meciului cu CFR Cluj, antrenorul celor de la Rapid a spus: „Eu sunt pisică, nu cârtiță, așa că vă invit pe toți să studiați mai bine felinele”.

„Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid

Robert Niță a avut un derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! Fostul jucător de la Rapid nu s-a controlat și l-a făcut praf pe actualul tehnician al giuleștenilor.

Fostul portar a fost pus de Dan Șucu la cârma echipei după plecarea lui Cristiano Bergodi, însă nu a reușit să o pună pe Rapid pe drumul cel bun.

Reclamă 4 / 0/3

Având în vedere rezultatele înregistrate de Rapid sub comanda lui Bogdan Lobonț, Robert Niță nu a mai rezistat și a lansat un atac uluitor la adresa antrenorului.

”Am fost la meciul cu Universitatea Craiova. I-a certat pe unii jucători… Eu, dacă îmi făcea aşa un antrenor, scoteam tricoul şi îl lăsam pe el să joace.

Uitaţi-vă când îl dau la televizor pe Lobonţ. Face mereu aceleaşi gesturi, indiferent de ce se întâmplă pe teren.

„Antrenează, bă, băiatule, să ştie şi ăia ce au de făcut!”

Astea sunt gesturi pentru fraieri, pentru prostălăi, pentru fătălăi, pentru retarzi. Mă, să faci tu la televizor 90 de minute la fel, indiferent… Când e mingea în partea aia: ‘Strângeţi, strângeţi’.

Când e la mijlocaşii centrali: ‘Bă, deschide, deschide!’ Ce ai, mă? Eşti isteric?

Ăla de a venit de la FCSB, mijlocaşul central (n.r. Oaidă), l-a distrus (n.r. Lobonţ). Încontinuu se întorcea la banca de rezerve şi le explica ălora. Circ! Antrenează, bă, băiatule, să ştie şi ăia ce au de făcut!”, a spus Robert Niţă, pe canalul său de Youtube.

Rapid mai are două meciuri de disputat în acest sezon. Primul e cu Sepsi, în deplasare, vineri, de la 20:30. Ultimul e acasă, cu FCSB. Meciul se va juca duminică, 19 mai, de la ora 21:00.

Reclamă

Rapid e pe ultimul loc în play-off, cu 29 de puncte. Locul 5, ocupat de Sepsi, are 31 de puncte.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe Vezi toate știrile
Citește și