Închide meniul

Eugen Neagoe, dezamăgit după Universitatea Craiova – Universitatea Cluj 1-0: „Toată echipa a greşit la acea fază!” Ce a spus despre Chipciu

Reclamă

Publicat: 5 noiembrie 2022, 23:41

Eugen Neagoe, dezamăgit după Universitatea Craiova – Universitatea Cluj 1-0: „Toată echipa a greşit la acea fază! Ce a spus despre Chipciu

Prima reacţie din tabără lui U Cluj, după ce Eugen Neagoe s-ar fi înţeles cu Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, în timpul unui meci pentru U Cluj/ Profimedia

Eugen Neagoe, dezamăgit după Universitatea Craiova – Universitatea Cluj 1-0. Antrenorul „şepcilor roşii” a spus că a fost o greşeală colectivă la faza golului marcat de Alexandru Creţu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe s-a referit şi la eliminarea din prelungiri a lui Alexandru Chipciu. Antrenorul Universităţii Cluj a spus că aceasta nu a fost una planificată pentru a lipsi la meciul din Cupă şi că va avea o discuţie cu jucătorul.

Eugen Neagoe, dezamăgit după Universitatea Craiova – Universitatea Cluj 1-0

„Concluziile la final sunt că nu am făcut un joc foarte bun şi am pierdut. Am făcut o greşeală, sunt dezamăgit că am luat gol la acea fază. A fost o fază simplă. Toată echipa a greşit la acea fază, nu numai un jucător. Am făcut o primă repriză modestă, nu a fost ceea ce ne-am dorit. Am avut o ocazie a lui Filip, dar şi la Bic. Oricum, puţin faţă de aşteptări. Am încercat să echilibrăm jocul în a doua repriză, dar nu am reuşit.

Le-am cerut să jucăm foarte avansat, să facem pressing. Am fost forţat de adversari să facem lucrul acesta.

Nu ştiu de ce Chipciu a luat acel galben, o să discut cu el. Nu am planificat nimic, dacă asta vreţi să mă întrebaţi. Toate jocurile sunt dificile, aţi văzut şi ce scoruri sunt. Argeşul are în componenţă jucători valoroşi. Probabil că vor arăta altfel la Cupă, la Cluj”, a spus Eugen Neagoe după Universitatea Craiova – Universitatea Cluj 1-0.

Reclamă

Universitatea Craiova – U Cluj 1-0. A patra victorie consecutivă pentru olteni!

Universitatea Craiova a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii 1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Creţu (60). Craiovenii au ratat un penalty în prima repriză, şutul lui Bogdan Mitrea fiind apărat de Plamen Iliev. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după un fault al lui Marius Briceag la Ştefan Baiaram.

Clujenii au terminat meciul în zece oameni, după ce Alex Chipciu a primit al doilea cartonaş galben în final (90+4). ”U” Cluj venea după o victorie cu FCSB (2-1).

Reclamă 4 / 0/3

În tur scorul a fost egal, 1-1. Universitatea Craiova a reuşit a patra sa victorie consecutivă, toate la limită, ultimele două fără gol primit.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și