Închide meniul

Eugen Neagoe face tot posibilul pentru a semna cu Universitatea Craiova: „Nu mă mai întorc la Cluj! Voi denunța contractul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 decembrie 2022, 13:20

Eugen Neagoe face tot posibilul pentru a semna cu Universitatea Craiova: Nu mă mai întorc la Cluj! Voi denunța contractul!”

Eugen Neagoe şi-a reziliat contractul cu U Cluj

Eugen Neagoe, în timpul unui meci/ Hepta

Eugen Neagoe face tot posibilul pentru a semna cu Universitatea Craiova, și astfel a ajuns la decizia de a denunța contractul pe care îl are cu U Cluj. Oficialii ardeleni nu au fost de acord cu rezilierea înțelegerii pe cale amiabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe este pe cale de a semna cu Universitatea Craiova. Antrenorul lui U Cluj este alesul lui Mihai Rotaru pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi, tehnician care și-a dat demisia la începutul acestei luni.

Eugen Neagoe face tot posibilul pentru a semna cu Universitatea Craiova: „Nu mă mai întorc la Cluj!”

Eugen Neagoe a oferit primele declarații, după ce s-a aflat că Universitatea Craiova vrea să-l numească pe banca tehnică din Bănie. Tehnicianul a dezvăluit că oficialii de la U Cluj nu sunt de acord cu plecarea sa, însă el este hotărât 100%, motiv pentru care a purtat discuții chiar și cu șefii de galerie ai „șepcilor roșii”.

„Geană” a declarat că visul său este de a antrena Universitatea Craiova, și va face orice pentru a nu rata șansa care i-a fost oferită pe acest final de an de către Mihai Rotaru.

„Este adevărat că Radu Constanțea nu a dorit să îmi acorde rezilierea contractului pe cale amiabilă. Astfel că, mă văd nevoit să denunț eu contractul unilateral. Am predat totul la Cluj și nu mă mai întorc.

Reclamă

Știu foarte bine ce contract am semnat și știu foarte bine regulamentul. Am tot respectul pentru oamenii de la Cluj, pentru suporterii minunați, pentru domnul Boc, pentru toată conducerea lui U, dar toți trebuie să mă înțeleagă că vreau acasă. Craiova e casa mea. Acolo am crescut. Cei de la U vor rămâne pentru totdeauna în inima mea.

Acum când vorbesc cu domneavoastră la telefon mă îndrept spre casă de la Cluj. Am discutat și cu liderii de galerie ai lui U Cluj și le-am explicat de ce vreau să plec. Eu sper că ei m-au înțeles, deși știu bine că ei și-ar fi dorit ca eu să rămân la Universitatea Cluj. Dacă nu era vorba de Craiova poate că nu luam niciodată o astfel de decizie”, a declarat Eugen Neagoe, pentru prosport.ro.

Victor Pițurcă a tras un semnal de alarmă după vestea că Eugen Neagoe merge la Universitatea Craiova

Victor Pițurcă a tras un semnal de alarmă după vestea că Eugen Neagoe va merge la Universitatea Craiova. Fostul selecționer și antrenor din Bănie consideră că „timpul este în defavoarea lui”.

Reclamă 4 / 0/3

Pițurcă știe cât de mult își dorește Neagoe să semneze Universitatea Craiova, însă consideră că despărțirea prematură de U Cluj nu reprezintă cea mai bună decizie.

„Bineînțeles că va avea o misiune foarte dificilă pentru că lumea așteaptă foarte mult de la această echipă. Sunt ani de zile în care nu a reușit să câștige un campionat. Pentru Neagoe, timpul este în defavoarea lui.

Despărțirea de Cluj atât de rapidă nu este o opțiune foarte bună pentru Neagoe, dar dorința lui de a antrena la Craiova este extrem de mare, își dorește de foarte mult timp și ăsta a fost și motivul pentru care a acceptat”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și