Închide meniul

Eugen Neagoe, nemulțumit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Sunt dezamăgit de rezultat, meritam cele 3 puncte!”

Sebastian Cristian Publicat: 7 mai 2023, 23:26

Eugen Neagoe, nemulțumit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: Sunt dezamăgit de rezultat, meritam cele 3 puncte!”

Eugen Neagoe, nemulțumit după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Eugen Neagoe, în timpul unui interviu / AntenaSport

  • Eugen Neagoe, nemulțumit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1
  • „Sunt dezamăgit de rezultat, meritam cele 3 puncte!”

Eugen Neagoe, nemulțumit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Antrenorul oltenilor consideră că ar fi meritat să câștige cele 3 puncte în deplasarea din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ajuns la 39 de puncte și ocupă locul 3 în Liga 1. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se află pe 4, cu 36 de puncte.

Eugen Neagoe, nemulțumit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Sunt dezamăgit de rezultat, meritam cele 3 puncte!”

„Sunt dezamăgit de rezultat, meritam cele 3 puncte, chiar dacă prima repriză a fost una echilbirată. În repriza a doua ne-am creat 4 ocazii mari de a marca. Spre finalul jocului am fost echipa mai bună. Ăsta este fotbalul, jucăm bine, i-am dominat, am avut și posesie mai mare decât ei. Noi am avut 20 de șuturi spre poartă, dar până la urmă contează rezultatul.

Reclamă

Noi am fost de vină că nu am reușit să marcăm, am fructificat doar o ocazie în repriza secundă. Împotriva campioanei trebuie să marchezi 2-3 goluri ca să câștigi. Nu trebuia cartonaș roșu la Andrei Ivan. Stai puțin că nu ne lași așa ușor în 10 oameni. Lasă-ne să jucăm și noi, că de sata am venit la Cluj, să ne batem cu campioana României și să vedem la ce nivel suntem”, a declarat Eugen Neagoe, potrivit digisport.ro.

Andrei Ivan a înscris un gol la limită în CFR – Universitatea Craiova! „Centralul” Radu Petrescu l-a validat, după ce a primit confirmarea din camera VAR

Andrei Ivan a înscris un gol la limită în CFR – Universitatea Craiova! „Centralul” Radu Petrescu l-a validat, după ce a primit confirmarea din camera VAR.

Reclamă

Nemulțumiți de decizia luată, ardelenii au protestat, însă Radu Petrescu și-a menținut decizia.

Clujenii au acuzat faptul că Andrei Ivan se afla în poziție de ofsaid în momentul în care Baiaram șuta spre poarta lui Scuffet. Astfel, campionii României i-au solicitat lui Radu Petrescu să anuleze golul din cauza poziției neregulamentare.

„Centralul” meciului a așteptat confirmarea din camera VAR, după care a validat golul lui Andrei Ivan, concluzionând că fotbalistul Universității Craiova se afla în poziție corectă. Astfel, Ivan reușea să restabilească egalitatea în Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a început să înjure şi să îşi facă cruce după ce Andrei Ivan a scăpat de eliminare cu ajutorul VAR

Dan Petrescu a început să înjure şi să îşi facă cruce după ce Radu Petrescu i-a anulat cartonaşul roşu pe care i l-a acordat lui Andrei Ivan şi l-a scăpat pe atacantul Universităţii Craiova de eliminare. „Centralul” a fost chemat de cei din camera VAR să revadă duelul dintre Andrei Ivan şi Boateng.

Iniţial, Radu Petrescu i-a acordat cartonaşul roşu direct lui Andrei Ivan, în urma contactului pe care l-a avut cu Boateng în minutul 27 al derby-ului din Gruia. După ce a revăzut faza pe monitor, Radu Petrescu a decis să îi anuleze cartonaşul roşu lui Ivan şi să îi arate doar cartonaşul galben.

În acel moment, Dan Petrescu a făcut o criză de nervi. Camerele TV l-au surprins pe antrenorul campioanei în timp ce înjura şi îşi făcea cruce. Arbitrul i-a arătat şi lui Dan Petrescu cartonaşul galben, care s-a luat cu mâinile de cap.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj