Închide meniul

Eugen Neagoe, „săgeți” către Laurențiu Reghecampf după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „În perioada mea nu am pierdut așa”

Alex Ioniță Publicat: 3 septembrie 2023, 16:42

Reclamă
Eugen Neagoe, săgeți” către Laurențiu Reghecampf după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: În perioada mea nu am pierdut așa”

Eugen Neagoe, „săgeți” către Laurențiu Reghecampf după FCSB - Universitatea Craiova 3-0

Eugen Neagoe, fostul antrenor de la Universitatea Craiova / Profimedia

Eugen Neagoe, „săgeți” către Laurențiu Reghecampf, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Fostul antrenor al echipei lui Mihai Rotaru a vorbit despre partida pierdută de către olteni, în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe a fost dat afară de la Universitatea Craiova la finalul lunii iulie, după doar două etape petrecute pe banca oltenilor, în noul sezon de Liga 1. Pentru „Geană”, ultimul meci de pe banca echipei lui Mihai Rotaru a fost cel cu Oțelul, încheiat la egalitate cu scorul de 0-0.

Eugen Neagoe, „săgeți” către Laurențiu Reghecampf, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Ce spune „Geană” despre duelurile cu vicecampioana României

După plecarea lui Eugen Neagoe din Bănie, Mihai Rotaru a decis să îl readucă pe Laurențiu Reghecampf pe banca echipei, după aventura de la Neftci Baku. Acum, în contextul în care oltenii au fost dominați copios de FCSB pe Ghencea, fostul antrenor al Universității Craiova a menționat că, în mandatul său, echipa nu a pierdut niciodată în asemenea manieră cu echipa patronată de Gigi Becali.

De asemenea, acesta a spus că jucătorii săi prestau un joc foarte bun și că își dominau adversarii. Totuși, Neagoe a ținut să puncteze și faptul că fotbaliștii pe care îi pregătea ratau prea multe ocazii, dar că echipa sa a fost mai bună decât cea bucureșteană.

„Nu știu ce s-a întâmplat, ce strategie a fost la acest joc. Eu am jucat de 3 ori cu FCSB și în toate partidele am avut momente foarte bune, posesie, am controlat partidele.

Reclamă

Inclusiv la București, unde am făcut de două ori 1-1. Aseară nu știu ce s-a întâmplat. Aceeași desfășurare a fost și cu Farul. Eu pot să spun de perioada mea la Craiova, noi nu am pierdut așa categoric, cu 3-0.

Noi dominam adversarii, ratam foarte multe ocazii. Mă repet, noi am fost peste FCSB, inclusiv la meciul de la Craiova, în care ne-au bătut. Chiar ei au recunoscut că au câștigat cu mare noroc.

Nu am pierdut jocuri la Craiova de maniera, eu pot să vorbesc de perioada mea. A văzut toată lumea ce s-a întâmplat aseară. FCSB a câștigat cu o ușurință dezarmantă”, a spus Eugen Neagoe, pentru iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Eugen Neagoe: „Pot rata play-off-ul”

„Geană” a menționat că echipa pregătită în acest moment de Laurențiu Reghecampf ar putea rata play-off-ul Ligii 1. Acesta este de părere că oltenii și-ar putea rata obiectivele încă de la finalul sezonului regular, având în vedere performanța modestă din ultimele două meciuri. Pe lângă înfrângerea cu FCSB, echipa din Bănie a mai pierdut și partida de la Ovidiu, împotriva celor de la Farul Constanța. Atunci, echipa lui Gică Hagi a câștigat meciul cu scorul de 2-0.

„Nu vreau să dau verdicte, nu știu ce se poate întâmpla. Când nu ai evoluții bune e posibil (n.r ca Universitatea Craiova să rateze calificarea în play-off-ul Ligii 1).

Spune multe că portarul Craiovei a fost omul meciului în ultimul timp. Noi, în play-off, anul trecut, aveam portarul advers care era cel mai bun de pe teren. Asta spune multe”, a mai spus „Geană”, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și