Închide meniul

Fabrizio Romano anunţă transferul lui Florinel Coman! Mutare „la pachet” cu „eroul” lui Real Madrid

Viviana Moraru Publicat: 25 iunie 2024, 16:24

Reclamă
Fabrizio Romano anunţă transferul lui Florinel Coman! Mutare „la pachet cu „eroul lui Real Madrid

Fabrizio Romano anunţă transferul lui Florinel Coman

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia Images

Fabrizio Romano anunţă transferul lui Florinel Coman, în Qatar. Cunoscutul jurnalist notează faptul că internaţionalul român e gata să semneze cu Al Gharafa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman va fi transferat „la pachet” cu „eroul” lui Real Madrid, din sezonul precedent. Joselu va semna şi el cu Al Gharafa.

Fabrizio Romano anunţă transferul lui Florinel Coman

Oficialii lui Al Gharafa au plătit clauza de cinci milioane de euro a lui Florinel Coman, pentru a-l transfera de la FCSB. Fabrizio Romano mai notează faptul că „Mbappe de România” va efectua curând şi vizita medicală, urmând ca ulterior să semneze contractul cu noua sa echipă.

„Al Gharafa va finaliza transferul lui Joselu în această săptămână şi după îl va transfera pe Florinel Coman, de la Steaua.

Cinci milioane de euro clauză, contractul va fi semnat în următoarele zile, după vizita medicală”, notează Fabrizio Romano, pe conturile oficiale de socializare.

Reclamă
Reclamă 4

Florinel Coman a câştigat titlul cu FCSB, în sezonul precedent, fiind golgheterul campionatului. Internaţionalul român participă în prezent la EURO 2024, alături de România. Acesta a fost titular în primul meci din grupă, victoria cu Ucraina, scor 3-0.

Florinel Coman se va despărţi astfel de FCSB, după şapte sezoane. Acesta a fost transferat de roş-albaştri în vara lui 2017, de la Viitorul, în schimbul sumei de trei milioane de euro.

Florinel Coman va fi coleg cu „eroul” lui Real Madrid, în Qatar

Florinel Coman va fi coleg cu „eroul” lui Real Madrid, la viitoarea sa echipă din Qatar. Joselu se va transfera la Al Gharafa, formaţia care a achitat clauza de cinci milioane de euro a lui „Mbappe”.

Reclamă

Fabrizio Romano a anunţat că Al Gharafa va ma da o lovitură pe piaţa transferurilor, în această vară. Joselu s-a înţeles cu formaţia din Qatar şi urmează să semneze noul contract.

Carlo Ancelotti s-a opus plecării atacantului de la Real Madrid, însă acesta şi-a dorit să se transfere în Qatar, la echipa care s-a clasat pe locul trei, în sezonul trecut.

Joselu a fost „eroul” lui Real Madrid, în returul semifinalei cu Bayern, din Liga Campionilor. Trimis în teren în minutul 81, la scorul de 1-0 pentru germani, atacantul a reuşit o „dublă” de senzaţie şi i-a calificat pe „galactici” în finala Ligii Campionilor.

Ajuns la 34 de ani, Joselu o va părăsi pe Real Madrid, după un singur sezon petrecut pe Santiago Bernabeu. În cele 49 de meciuri bifate în toate competiţiile, atacantul spaniol a reuşit să marcheze 17 goluri şi să ofere trei pase decisive.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

19:09

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii! Marius Ştefănescu, în premieră titular

18:56

VIDEOAntrenamentele din Porsche Supercup din Austria au fost LIVE, în AntenaPLAY! Cursa va fi duminică, de la 12:45

18:33

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă! Rapid pregăteşte un transfer de senzaţie

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și