Închide meniul

Fanii acţionari ai lui Dinamo au luat decizia! Ce vor să scrie pe toată Tribuna a 2-a a noului stadion al „câinilor”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 martie 2024, 16:48

Reclamă
Fanii acţionari ai lui Dinamo au luat decizia! Ce vor să scrie pe toată Tribuna a 2-a a noului stadion al „câinilor

Fanii acţionari ai lui Dinamo au luat decizia!

Noul stadion al lui Dinamo/ Facebook Noul stadion Dinamo

Fanii acţionari ai lui Dinamo au luat decizia! DDB a transmis o solicitare către CS Dinamo pentru ca pe toată Tribuna a 2-a să fie scris „Doar Dinamo Bucureşti”. CS Dinamo va administra viitorul stadion din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii, acţionarii şi suporterii lui Dinamo au primit, recent, o veste uriaşă. Se va face un nou stadion în Ştefan cel Mare! Investiţia va fi de 170 de milioane de euro.

Fanii acţionari ai lui Dinamo au luat decizia! Ce vor să scrie pe toată Tribuna a 2-a a noului stadion al „câinilor”

Lansăm către CS Dinamo ca Tribuna a 2-a să fie realizată astfel încât, din îmbinarea culorilor scaunelor să rezulte mozaicul ‘DOAR DINAMO BUCUREȘTI’, în amintirea proiectului care a ținut clubul de fotbal în viață”, au transmis cei de la DDB Italia, într-un comunicat.

Cei de la DDB, care deţin şi acţiuni la clubul din Liga 1, vor să sprijine în continuare echipa antrenată de Zeljko Kopic.

Ne vom ocupa ca acele locuri să fie primele sold out din abonamente. Îi vom ruga pe acei suporteri să vină la meciuri îmbrăcați în culoarea specifică locului de pe abonament, astfel încât prin simpla prezență pe stadion, să fim parte integrantă din coregrafia care continuă să facă înconjurul lumii”, au subliniat aceştia, în comunicatul citat.

Reclamă

Cel mai probabil, pe noul stadion Dinamo vor evolua atât clubul din Liga 1, cât şi CS Dinamo, clubul Ministerului de Interne. CS Dinamo se află în Liga a 3-a. În ultima vreme s-a tot discutat despre o posibilă fuziune a clubului din Liga a 3-a cu cel din Liga 1.

Noul stadion al lui Dinamo va avea o capacitate de 25.000 de locuri şi nu va avea pistă! Se împlineşte visul fanilor dinamovişti

Arena din Ştefan cel Mare va avea o capacitate de 25.000 de locuri, iar valoare totală a investiţiei va fi de 854.573.000 lei. 105 x 68 metri va fi dimensiunea terenului de joc.

Stadionul va respecta criteriile pentru acreditarea UEFA pentru nivelul 4: „Arena stadionului va avea 25.059 de locuri, iar stadionul va fi dimensionat în conformitate cu cerinţele aplicabile prin regulamentul de acreditare #UEFA pentru nivelul 4, îndeplinind inclusiv exigenţele superioare acestui standard”.

Reclamă 4 / 0/3

Propunerea construirii noul stadion a venit din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), iar Guvernul a aprobat proiectul în şedinţa de pe 21 martie, beneficiarul fiind Clubul Sportiv Dinamo.

În temeiul prevederilor art. 108 din Constituția României, republicată, și al art. 42 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 500/2002 privind finanțele publice, cu modificările şi completările ulterioare,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre. Art. 1. Se aprobă indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții ..Construire Arenă multifuncțională C.S. Dinamo Bucureşti, Şos. Ştefan cel Mare, nr. 7-9, Lot 1/1, sectorul 2, Bucureşti”, realizat prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” – S.A., prevăzuți în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art. 2. Finanţarea obiectivului de investiții prevăzut la art. 1 se face de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației şi prin bugetul Ministerului Afacerilor Interne, alocat pentru Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, precum și din alte surse de finanțare legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii.

Art. 3. Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației, prin Compania Națională de Investiții .C.N.I.– S.A. răspunde de modul de utilizare a sumelor aprobate potrivit prevederilor prezentei hotărâri”, se arată în comunicatul oficial.

Farsa istorică a „câinilor”: La meciul FCSB-ului cu Manchester City, din 2016, a apărut mesajul „Doar Dinamo Bucureşti”

Pe 16 august 2016, fanii dinamovişti i-au păcălit pe cei ai FCSB-ului să contribuie la afişarea mesajului „Doar Dinamo Bucureşti”.

Crainicul stadionului le transmitea suporterilor FCSB-ului să îmbrace vestele. Mesajul ar fi trebuit să fie legat de câştigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua, dar acesta a fost „Doar Dinamo Bucureşti”.

Reclamă

Fanii lui Dinamo i-au păcălit pe cei din conducerea FCSB-ului, susţinând că sunt specialişti germani în confecţionarea recuzitei pentru galerii.

Eu am zis că nu dau niciun ban. Nu, că fac ei pe gratis. Bine, mă, faceţi pe gratis”, declara Gigi Becali. Mesajul „Doar Dinamo Bucureşti” s-a văzut minute bune în timpul meciului.

FCSB a avut parte de o surpriză neplăcută şi pe teren, nu doar în tribune. Manchester City a învins-o atunci cu 5-0 pe echipa patronată de Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Burmaz, gol fabulos din lovitură liberă! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” Vezi toate știrile
Citește și