Închide meniul

Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2024, 12:03

Reclamă
Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon

Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB - Rapid

Fanii FCSB-ului, la coadă la bilete/ AntenaSport

Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înaintea derby-ului dintre FCSB şi Rapid. Ultimele tichete au fost puse astăzi în vânzare, la Arena Naţională, iar suporterii au stat la coadă pentru a prinde unul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la Rapid, în derby-ul etapei a zecea din play-off. Partida se va desfăşura de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid

La primele ore ale dimineţii s-au deschis casele de bilete de la Arena Naţională. Sute de fani au venit, în încercarea de a prinde un tichet la derby-ul din această seară.

Conform anunţurilor făcute pe paginile suporterilor celor de la FCSB, aproximativ 43.000 de bilete se vânduseră deja, cu o zi înainte de derby. Astfel, astăzi au fost scoase la vânzare ultimele 8000 de bilete pentru meciul care o poate face campioană pe FCSB.

Cel mai probabil, se va stabili un nou record de audienţă, în acest sezon de Liga 1. Precedentele recorduri au fost stabilite tot la derby-urile dintre FCSB şi Rapid, din sezonul regulat.

Reclamă

FCSB va deveni campioană în etapa a cincea a play-off-ului, dacă o va învinge pe Rapid şi dacă Universitatea Craiova se va încurca în duelul cu Sepsi. Roş-albaştrii sunt la un pas să pună mâna pe primul titlu, după o pauză de nouă ani.

Pe Arena Naţională vor fi prezenţi şi aproximativ 1700 de fani ai Rapidului, care au primit bilete la una dintre peluze, la cel de-al treilea inel.

„Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid

Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de derby-ul FCSB – Rapid, din ultima etapă a turului play-off-ului Ligii 1. Căpitanul Rapidului este nemulţumit de biletele pe care le-au primit fanii din Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu știu că s-au cerut mai multe bilete, s-a cerut o zonă mai jos pe stadion. Ne-au urcat din nou la… dacă mai era un etaj acolo ne urcau acolo. Din ce am auzit, s-au vândut 1600-1700 de bilete. Până mâine se vor vinde toate. Asta e, așa s-a decis. Am văzut că e un acord ca anul viitor să se joace ambele partide pe Arena Națională, în peluze„, a declarat Cristi Săpunaru.

Rapid este pe singura echipă cu înfrângeri pe linie în play-off-ul Ligii 1, în timp ce FCSB are patru victorii din tot atâtea meciuri. Roş-albaştrii pot deveni matematic campioni chiar la finalul acestei etape.

„Venim după 4 înfrângeri, ei vin după 4 victorii. E un derby, trebuie să jucăm pentru suporteri. Ultimele 4 săptămâni au fost grele, nu doar această săptămână. De 4 ori nu câștigăm, nu ne ridicăm la nivelul la care trebuie să ne ridicăm.

Dacă pierd titlul e vina lor. Matematic se poate, fotbalistic e mai greu. E un moment greu pentru toată lumea, nu doar pentru noi”, a spus Cristi Săpunaru la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și