Închide meniul
Foto

Fanii Craiovei, primire ostilă pentru Alex Băluţă! Jucătorul lui FCSB a fost întâmpinat ca Donnarumma pe San Siro

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 ianuarie 2024, 20:48

Fanii Craiovei, primire ostilă pentru Alex Băluţă! Jucătorul lui FCSB a fost întâmpinat ca Donnarumma pe San Siro

Fanii Craiovei, primire ostilă pentru Alex Băluţă

Alex Băluţă, primire ostilă pe Ion Oblemenco / Antena Sport

Fanii Craiovei, primire ostilă pentru Alex Băluţă! Fostul jucător al oltenilor nu a fost iertat de fanii din Bănie, după ce a ales să semneze cu FCSB vara trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Băluţă s-a despărţit de Akademia Puskas vara trecută şi a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract. El a ales să meargă la formaţia roş-albastră, cu toate că a fost dorit şi de Universitatea Craiova, fosta sa echipă.

Fanii Craiovei, primire ostilă pentru Alex Băluţă!

Alex Băluţă este titular în Universitatea Craiova – FCSB! Fostul jucător al oltenilor a revenit pe stadionul Ion Oblemenco şi nu a fost uitat de fanii din Bănie pentru „trădarea” din vară.

Băluţă a fost întâmpinat de fanii Universităţii Craiova la fel ca Gianluigi Donnarumma, portarul lui PSG, care revenise pe San Siro. La fel ca în cazul lui Băluţă, portarul italian a fost acuzat de fanii lui AC Milan că a ales banii.

Din peluza Universităţii Craiova, fanii au aruncat mai multe bancnote şi au afişat un banner: „Când păcănelele sunt totu’ pentru tine-n viaţa asta/E normal să îţi înşeli echipa şi nevasta”.

Reclamă

Momente de groază în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB! În minutul 7 al partidei, jocul a fost întrerupt, ambulanţa îndreptându-se spre tribună.

Un suporter a fost rănit, fiind lovit de un obiect aruncat din tribună. Imaginile surprinse de camerele video l-au arătat pe suporterul rănit. Acesta a fost preluat de ambulanţă, în timp ce îi curgea abundent sânge pe faţă.

Jocul a fost reluat din minutul 10, după ce suporterul a fost urcat în ambulanţă şi dus la spital. Ambulanţa a trecut prin teren cu suporterul rănit pe care tocmai îl preluase.

FCSB a început în forţă derby-ul cu Universitatea Craiova. În minutul 6, Lixandru a fost aproape de gol, mijlocaşul FCSB-ului reluând peste poartă din câţiva metri.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB este lider în Liga 1, „roş-albaştrii” având 47 de puncte înaintea acestui meci. Universitatea Craiova era pe locul 5 în Liga 1, cu 34 de puncte înaintea acestei partide.

Echipele de start în Universitatea Craiova – FCSB

Universitatea Craiova: L. Popescu – Maldonado, Zajkov, Badelj – Soiri, Al. Crețu, Al. Mitriță, Căpățînă, N. Bancu – Cîmpanu, Baiaram

Rezerve: D. Lazar – Vlădoiu, Da Silva, Tomasec, Benga, Mateiu, Lăpădescu, Bana, Danciu, Mekvabishvhili, Koljic, Markovic

Antrenor: Ivaylo Petev

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Lixandru – Al. Băluță, Luis Phelipe, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu

Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și