Închide meniul

Fanii FCSB şi CSA Steaua, ironii după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2: „Drum bun spre noua voastră viață”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 mai 2022, 9:06

Fanii FCSB şi CSA Steaua, ironii după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2: „Drum bun spre noua voastră viață

Mesaje ironice ale fanilor FCSB şi CSA Steaua, după ce Dinamo a retrogradat

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Fanii FCSB şi CSA Steaua, ironii după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2. Rivali după decizia instanţei, ultraşii celor două echipe au ajuns pe aceeaşi lungime de undă după umilinţa istorică trăită de Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii FCSB şi CSA Steaua nu s-au abţinut şi au afişat mesaje ironice după ce Dinamo a retrogradat.

Fanii FCSB şi CSA Steaua, ironii după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2

Fanii FCSB au postat pe pagina oficială de Facebook un banner pe care l-au afişat la ultimul meci direct. ”Ultimul meci față în față. Drum bun spre noua voastră viață” – a fost mesajul ultraşilor echipei lui Gigi Becali.

Sursa: Facebook Peluza Nord

Reclamă

Nici cei de la CSA Steaua nu au rămas indiferenţi la umilinţa trăită de Dinamo. Aceştia au afişat un banner prin Bucureşti, imediat după ce s-a terminat Dinamo – U Cluj 1-1. „KARMAscria pe banner, iar litera „A” (n.r. – prima din cuvânt) a fost înlocuită de sigla CSA Steaua.

Sursa: Facebook Glas

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a retrogradat în Liga 2

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a pierdut barajul cu U Cluj şi a retrogradat. Echipa din Ştefan cel Mare va juca, în premieră, în Liga 2 după un sezon de coşmar.

Clubul care a fost ţinut în viaţă, în ultimii ani, de fanii din DDB au primit o lovitură teribilă. Retrogradarea din Liga 1 vine la „pachet” cu pierderea patrimoniului!

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a retrogradat în Liga 2

Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă de Badea, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.

FC Dinamo 1948 a picat din Liga 1, astfel că a rămas fără palmares şi culori. Sigla îşi dorea oricum să o schimbe în noua ediţie din campionat, la presiunile lui Nicolae Badea. Ultraşii din DDB au tras un semnal de alarmă încă din 2021.

Dinamo a câştigat, în cei 74 de ani de existenţă, 18 titluri. Ultima dată a fost campioană în sezonul 2006-2007. Alb-roşiii mai au în palmares 13 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi două Supercupe ale României.

Nicolae Badea le promisese jucătorilor lui Dusan Uhrin o primă de 20.000 de euro dacă reuşeau „remontada” cu U Cluj. Şi DDB, Claudiu Florică şi Răzvan Zăvăleanu contribuiau cu bani. În cazul în care scăpau de retrogradare, fotbalişti şi staff-ul tehnic încasau 100.000 de euro.

Nicolae Badea a despăgubiri de un milion de euro

În luna aprilie, gruparea din Ştefan cel Mare a fost notificată să plătească de urgenţă un milion de euro despăgubiri pentru folosirea numelui şi a siglei. Firma lui Nicolae Badea consideră că a fost prejudiciată cu această sumă.

Reclamă

Conducerea SC Dinamo 1948 SA a fost notificată că nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo în scop sportiv şi comercial. Societatea care deţine patrimoniul pentru denumirea FC Dinamo Bucureşti este Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București, deţinută de Nicolae Badea.

În cazul în care nu veţi înţelege să vă conformaţi celor solicitate, vom depune toate eforturile pentru a obţine respectarea drepturilor noastre, restabilirea ordinii garantate prin norma imperativă a legii, recunoaşterea drepturilor exclusive şi sancţionarea persoanelor care se fac vinovate de astfel de fapte.

Mai mult, înţelegem să ne cuantificăm prejudiciul suferit, la acest moment, separat de faptele ulterioare ale societăţii dumneavoastră la suma de 1.000.000 de euro”, se anunţă în notificare, potrivit fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și