Închide meniul
Foto

Fanii FCSB-ului au spulberat recordul de asistenţă din Ghencea! Câţi suporteri au fost, în tribună, la derby-ul cu CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 august 2023, 22:50

Fanii FCSB-ului au spulberat recordul de asistenţă din Ghencea! Câţi suporteri au fost, în tribună, la derby-ul cu CFR Cluj

Fanii FCSB-ului au spulberat recordul de asistenţă din Ghencea!

Nebunie în tribunele Stadionului Steaua / AntenaSport

Fanii FCSB-ului au spulberat recordul de asistenţă din Ghencea. Suporterii vicecampioanei României au luat cu asalt tribunele la derby-ul CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost primită în Ghencea, după mai multe refuzuri din partea şefilor lui CSA Steaua, care administrează stadionul de 100 de milioane de euro. A fost nebunie la meciul care avea ca miză primul loc în Liga 1.

Fanii FCSB-ului au spulberat recordul de asistenţă din Ghencea

Organizatorii partidei au anunţat, la pauză, care a fost asistenţa. Nu mai puţin de 28.519 fani au fost prezenţi la Stadionul Steaua. S-a „bătut” astfel recordul înregistrat la începutul acestui an. La disputa CSA Steaua – Dinamo au fost prezenţi 21.522 de suporteri.

A fost şi scandal la porţile de acces din Ghencea, din cauza modului în care s-a intrat la meci. Forţele de ordine au controlat cu atenţie fiecare suporter în parte şi s-au format cozi uriaşe. Cu scurt timp înainte de a se fluiera startul partidei, ultraşii nu au mai avut răbdare şi au cerut să fie lăsaţi să intre pe arenă.

Mii de suporteri ai FCSB-ului nu reuşiseră încă să intre. „Ruşine, ruşine” au început să strige cei care stăteau la cozile uriaşe.

Reclamă

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a precizat, duminică seară, că măsurile de control pirotehnic asupra autoturismelor proprietate privată, la intrarea în complexul sportiv Steaua, înaintea meciului FCSB – CFR Cluj, reprezintă acţiuni specifice manifestărilor publice cu aglomerări mari de persoane. Jandarmeria Capitalei a făcut precizările după unele imagini apărute în spaţiul public.

Aceste măsuri preventive fac parte din modul de acţiune specific manifestărilor publice care presupun aglomerări mari de persoane, iar în conformitate cu prevederile legale în vigoare sunt executate de poliţişti de specialitate, în sprijinul cărora se află jandarmi din cadrul unităţii noastre.

Subliniem faptul că toate autoturismele private au fost supuse acestor măsuri de control, conducătorilor acestora le-a fost adus la cunoştinţă scopul acestei acţiuni, obligaţia lor legală fiind de a prezenta interiorul autovehiculelor şi conţinutul bagajelor personale.

Reclamă 4 / 0/3

Menţionăm faptul că aceste măsuri sunt aplicate pentru protecţia tuturor participanţilor la eveniment, în scopul prevenirii şi combaterii introducerii de obiecte interzise sau periculoase în arena sportivă”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Bucureşti, potrivit news.ro.

Peluza Nord, spectacol total în tribunele arenei din Ghencea

A fost spectacol total în tribune, la revenirea celor de la FCSB în Ghencea. Stadionul Steaua a fost plin la derby-ul cu CFR Cluj.

După ce a făcut spectacol şi în drumul spre stadion, Peluza Nord a afişat o scenografie impresionantă şi pe stadion, la startul partidei cu CFR Cluj. Aceştia au punctat revenirea echipei lui Gigi Becali pe stadionul Steaua. Adrian Ilie, fostul jucător al Stelei, a dat lovitura de start a meciului. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU SCENOGRAFIA GALERIEI DE LA FCSB).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și