Închide meniul

Scandal la porţile de acces din Ghencea, înainte de FCSB – CFR Cluj: „Ruşine, ruşine!”. Ce s-a întâmplat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 august 2023, 21:33

Scandal la porţile de acces din Ghencea, înainte de FCSB – CFR Cluj: „Ruşine, ruşine!. Ce s-a întâmplat

Scandal la porţile de acces din Ghencea, înainte de FCSB - CFR Cluj

Fanii au stat la cozi uriaşe / AntenaSport

A fost scandal la porţile de acces din Ghencea, înainte de derby-ul FCSB – CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1. Fanii vicecampioanei României au luat cu asalt Stadionul Steaua, dar atmosfera s-a „încins” la turnicheţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Forţele de ordine au controlat cu atenţie fiecare suporter în parte şi s-au format cozi uriaşe. Cu scurt timp înainte de a se fluiera startul partidei, ultraşii nu au mai avut răbdare şi au cerut să fie lăsaţi să intre pe arenă.

Scandal la porţile de acces din Ghencea, înainte de FCSB – CFR Cluj

Mii de suporteri ai FCSB-ului nu reuşiseră încă să intre. „Ruşine, ruşine” au început să strige cei care stăteau la cozile uriaşe.

Peste 25.000 de fani şi-au cumpărat bilete pentru a urmări revenirea echipei lui Gigi Becali în Ghencea, după opt ani de aşteptare. Derby-ul este sold-out şi se va doborî recordul care a fost stabilit după inaugurarea arenei din Ghencea, care a costat 100 de milioane de euro.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a precizat, duminică seară, că măsurile de control pirotehnic asupra autoturismelor proprietate privată, la intrarea în complexul sportiv Steaua, înaintea meciului FCSB – CFR Cluj, reprezintă acţiuni specifice manifestărilor publice cu aglomerări mari de persoane. Jandarmeria Capitalei a făcut precizările după unele imagini apărute în spaţiul public.

Reclamă

Aceste măsuri preventive fac parte din modul de acţiune specific manifestărilor publice care presupun aglomerări mari de persoane, iar în conformitate cu prevederile legale în vigoare sunt executate de poliţişti de specialitate, în sprijinul cărora se află jandarmi din cadrul unităţii noastre.

Subliniem faptul că toate autoturismele private au fost supuse acestor măsuri de control, conducătorilor acestora le-a fost adus la cunoştinţă scopul acestei acţiuni, obligaţia lor legală fiind de a prezenta interiorul autovehiculelor şi conţinutul bagajelor personale.

Menţionăm faptul că aceste măsuri sunt aplicate pentru protecţia tuturor participanţilor la eveniment, în scopul prevenirii şi combaterii introducerii de obiecte interzise sau periculoase în arena sportivă”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3

Măsuri de securitate fără precedent în Ghencea

Cred că e cel mai frumos stadion din țară, mai frumos ca Național Arena. Jucăm un meci în Ghencea, ne-am întors acasă. Vreau să fac și un apel la suporteri, să vină la stadion în liniște, să nu le fie frică„, declarase liderul suporterilor, Gheorghe Mustaţă, înaintea meciului.

Forţele de ordine anunţaseră  că vor fi luate măsuri de siguranţă fără precedent şi că vor fi controale riguroase la intrarea pe stadion.

Important

– accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19:00

– toți spectatorii trebuie să aibă asupra lor un document de identitate și să se supună în mod voluntar controlului corporal, în conformitate cu prevederile Legii 4/2008

– toate autovehiculele vor fi controlate pentru materiale interzise

– mijloacele de transport în comun vor circula până după miezul nopții

Reclamă

– casele de bilete de la Stadionul Steaua vor fi deschise până la ora 17:00

– casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia vor fi deschise până la ora 14:00″, se arată în anunţul postat de FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Peluza Nord, show total în drumul spre stadion: „Suntem noi, Steaua suntem noi!”

FCSB – CFR Cluj în Ghencea! Peluza Nord a făcut show total în drumul spre stadion. Mii de fani ai celor de la FCSB au început să cânte în drumul spre stadionul Steaua.

La ora 19:00, galeria celor de la FCSB a plecat spre stadionul Steaua de la locul de întâlnire. Ultraşii au făcut show şi a început „războiul scandărilor”. În momentul în care au trecut pe lângă sediul ce la CSA Steaua, galeria de la FCSB a început să scandeze: „Suntem noi, Steaua suntem noi!”

Peste 5000 de fani au plecat spre stadionul Ghencea, acolo unde FCSB va juca marele derby cu CFR Cluj. Un elicopter a survolat deasupra galeriei de la FCSB în drumul spre stadion. FCSB – CFR Cluj se va juca cu casa închisă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și