Închide meniul

Fanii lui Dinamo invadează Arena Națională la FCSB – U Cluj: „Mergem alături de frații noștri!”

Alexandru Ivan Publicat: 17 iulie 2022, 11:45 / Actualizat: 17 iulie 2022, 15:55

Fanii lui Dinamo invadează Arena Națională la FCSB – U Cluj: „Mergem alături de frații noștri!

Fanii lui Dinamo au fost extrem dezamăgiţi după retrogradarea echipei în Liga 2

Coregrafie a suporterilor lui Dinamo / Hepta

  • Fanii lui Dinamo invadează Arena Națională la FCSB – U Cluj
  • Anunțul făcut de fanii lui Dinamo

Fanii lui Dinamo și-au anunțat prezența la meciul FCSB – U Cluj, pe Arena Națională. Ultrașii dinamoviști vor cânta alături de galeria oaspeților, cu care sunt înfrățiți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a retrogradat în Liga 2, dar fanii „câinilor” au echipă pe care să o susțină în primul eșalon. U Cluj, „sora” echipei din Ștefan cel Mare, debutează în noul sezon împotriva rivalilor de la FCSB.

Fanii lui Dinamo invadează Arena Națională la FCSB – U Cluj

„Pentru că suntem frați! Mergem alături de frații de la „U” CLUJ la meciul cu FCSB, pe Arena Națională. Mobilizarea!”, a anunțat Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Reclamă

Dinamo a retrogradat în Liga 2 în urma unui baraj disputat chiar împotriva celor de la U Cluj. A fost pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului din echipa din Ștefan cel Mare a căzut în eșalonul secund.

Reclamă

FCSB – U Cluj se joacă duminică, de la ora 21:30, LIVE TEXT pe www.as.ro. 

Toni Petrea sună mobilizarea înainte de FCSB – Universitatea Cluj

Toni Petrea cere concentrare maximă înainte primului meci al sezonului. FCSB joacă pe teren propriu cu Universitatea Cluj, echipa care a trimis-o pe Dinamo pentru prima dată în istorie în Liga 2.

„Ne aşteptăm să avem parte de susţinerea suporterilor. Mă bucură că vine lumea la stadion. Suntem optimişti, încrezători înaintea acestui început de sezon. Jucătorii au răspuns bine la antrenamente. Sper să începem cu dreptul, să începem cu o victorie.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să tratăm meciul foarte serios şi să avem în minte doar victoria. Eo perioadă intensă cu aceste jocuri, cele din Superliga plus cele din Conference League. Încercăm să gestionăm bine aceste meciuri şi să scoatem maximum„, a mai spus antrenorul celor de la FCSB.

Erik Lincar ştie cum o poate învinge pe FCSB

Erik Lincar ştie cum o poate învinge pe FCSB în debutul din noul sezon. Antrenorul lui U Cluj vrea să dea lovitura încă din prima etapă, pe Arena Naţională. Meciul dintre vicecampioana României şi nou-promovată va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Am urmărit meciurile lui FCSB, încercăm să ne facem planul nostru. Au avut două jocuri cu două echipe din Moldova, pe care le-au câştigat la scor. După jocul cu Mioveni… la Galaţi a fost un joc destul de echilibrat. Dar încerc să iau punctele forte, să îi blocăm cât mai bine şi să înscriem noi primii.

Ştiam că va juca. Florin Tănase a încercat să se protejeze. Cei de la Oţelul au jucat foarte tare, foarte dur. Pentru un joc amical mi s-a părut dur. Majoritatea jucătorilor au jucat cât să se protejeze. Acum am văzut că au adus un fundaş central, sunt curios dacă va juca din primul minut.

Fundaşii laterali sunt cam aceeaşi, singurele lor probleme sunt în zonă centrală. La fundaşii centrali şi un semn de întrebare la mijlocaşul defensiv„, a declarat Erik Lincar la digisport.ro.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”