Închide meniul
VIDEO & FOTO

Fanii lui Rapid au făcut spectacol la antrenamentul echipei! Imagini de pe Giulești, înaintea derby-ului cu Dinamo

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 26 ianuarie 2024, 19:46

Fanii lui Rapid au făcut spectacol la antrenamentul echipei! Imagini de pe Giulești, înaintea derby-ului cu Dinamo

Fanii lui Rapid au făcut spectacol la antrenamentul echipei

Fanii lui Rapid / Profimedia

Fanii lui Rapid au făcut spectacol la antrenamentul echipei. Suporterii formației pregătite de Cristiano Bergodi și-au susținut favoriții la antrenamentul echipei, de pe stadionul din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Susținătorii Rapidului nu vor face deplasarea pe Arena Națională, din cauza faptului că au primit puține bilete la meci, la inelul 3 al stadionului. Totuși, aceștia vor putea vizualiza partida pe tabelele arenei din Giulești.

Fanii lui Rapid au făcut spectacol la antrenamentul echipei! Show în tribunele din Giulești, înainte de derby

Suporterii echipei de sub Podul Grant au făcut un adevărat spectacol la antrenamentul echipei, care s-a desfășurat pe stadionul din Giulești. Aceștia au cântat alături de favoriți și au aprins materiale pirotehnice, cerându-le jucătorilor o victorie în fața „câinilor”. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

De asemenea, Daniel Niculae, președintele celor de la Rapid, a fost pe stadion în timpul antrenamentului și a postat un videoclip pe rețelele de socializare, în care a imortalizat show-ul pirotehnic realizat de fani.

Suporterii echipei lui Cristiano Bergodi vor ca favoriții să îi învingă categoric pe rivali, având în vedere scandalul dintre cele două grupuri de suporteri. Cele două peluze, Peluza Nord Rapid și Peluza Cătălin Hîldan, au emis o serie de comunicate prin care se atacă, iar astfel tensiunea dinaintea derby-ului este mai mare ca niciodată.

Reclamă

Derby-ul dintre Dinamo și Rapid se va juca sâmbătă, de la ora 20:00. Partida de pe Arena Națională contează pentru etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Florin Prunea, verdict dur legat de scandalul biletelor de la derby-ul Dinamo – Rapid. Mesajul transmis de fostul internațional

”Aș fi făcut tot ceea ce depinde de mine pentru ca galeria Rapidului să fie pe stadion. Eu zic că se putea trece peste ceea ce a fost în tur. Galeria lui Dinamo n-a fost pe stadion atunci. Eu cred că vor fi rapidiști care vor merge. Oricum, te costă cheltuielile cu organizarea destul de mult, vreo 30.000 de euro.

Nu e o decizie ușoară. Rapid va fi fără suporteri. Una e să îi simți lângă tine în momentele grele și alta e fără ei. Mi se pare forțată și din partea Rapidului. Toate, mai puțin FCSB-ul, au stat acolo sus. Nici pe stadionul lui Rapid poziția oaspeților nu e una confortabilă.

Reclamă 4 / 0/3

Regula e una clară. Dinamo nu are ce să pățească legal, doar moral. Nu e confortabil. Nici pe Giulești în dreapta, în colțul ăla nu e. Oricum, eu credeam că am trecut de aceste faze. Ei nu se înțeleg între ei, pe bune? Bateți, mă, palma și cu asta basta. Nici Nicolescu nu poate trece peste cuvântul suporterilor.

Și între suporterii lui Dinamo sunt probleme. Eu cunosc dinamoviști care abia așteptau să meargă pe stadion. Unii vin doar pentru asta. Păcat că nu s-a ajuns la o înțelegere. Acum e târziu. Planul jandarmilor e aprobat”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și