Închide meniul

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo, de pe Arena Naţională: „Porţile se vor deschide!”

Reclamă

Publicat: 26 ianuarie 2024, 15:10

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo, de pe Arena Naţională: „Porţile se vor deschide!

Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean

Fanii Rapidului, în timpul unui meci pe Giuleşti / Hepta

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo, din etapa a 23-a a Ligii 1. Oficialii clubului au luat o decizie surprinzătoare înaintea disputei care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii Rapidului au refuzat să cumpere cele 2800 de bilete primite de la rivalii din Ştefan cel Mare. Nu au acceptat să stea în inelul de sus al peluzei celui mai mare stadion din România. „Suntem solidari cu suporterii noștri, în decizia de a nu merge la partida cu Dinamo, de pe Arena Națională„, a fost anunţul făcut de club.

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo

Suporterii au aflat însă că pot vedea meciul pe stadionul din Giuleşteni.

Ținând cont de faptul că suporterii noștri nu vor fi prezenți în peluza Arenei Naționale, porțile Giuleștiului se vor deschide pentru toți rapidiștii care vor să-i susțină pe baieți de la distanță.

Deoarece #FamiliaRapid este mereu împreună, meciul de sâmbată seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiștilor vor răsuna până pe Arenă.

Reclamă

Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord și Tribuna a II-a, urmând ca și celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui numar mare de suporteri„, a fost comunicatul transmis de Rapid, pe contul de Facebook.

Victor Angelescu, mesaj de luptă după ce fanii lui Rapid nu vor merge la derby-ul cu Dinamo

Acţionarul minoritar al giuleştenilor speră ca trupa lui Cristiano Bergodi să câştige duelul de pe Arena Naţională, chiar şi fără fani în tribună.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu a declarat că va merge la derby-ul cu Dinamo, chiar dacă fanii nu vor fi prezenţi. Acesta nu va boicota partida, şi îi va susţine pe jucătorii lui Cristiano Bergodi din tribune.

De asemenea, oficialul giuleştenilor a mai declarat că absenţa fanilor va conta enorm, însă speră ca Rapid să obţină toate cele trei puncte, din duelul de pe Arena Naţională.

Da, voi merge la meci, normal că merg. Aşa cum fac la majoritatea meciurilor. Mergem pentru că este în Bucureşti, aproape. Suntem solidari cu galeria, dar va merge la meci conducerea. Va conta absenţa lor, avem suporteri care ştiu să facă atmsofera. Vom juca şi pentru ei, sperăm să câştigăm şi fără aportul fanilor”, a declarat Victor Angelescu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și