Închide meniul
Foto

Fanii Rapidului au aruncat torţe pe teren şi jocul a fost întrerupt de Haţegan! Imagini uluitoare de la Rapid – FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 9 martie 2024, 21:56

Reclamă
Fanii Rapidului au aruncat torţe pe teren şi jocul a fost întrerupt de Haţegan! Imagini uluitoare de la Rapid – FCSB

Fanii Rapidului au aruncat torţe pe teren şi jocul a fost întrerupt de Haţegan!

Momentul în care au fost aruncate torţe pe teren / captura orangesport.ro

Fanii Rapidului au aruncat torţe pe teren şi jocul a fost întrerupt de Haţegan! În minutul 52 al derby-ului, la un atac al rapidiştilor, două torţe au ajuns pe gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa a fost surprins stingând torţele din careul FCSB-ului. Meciul s-a reluat după câteva zeci de secunde de întrerupere.

Fanii Rapidului au aruncat torţe pe teren şi jocul a fost întrerupt de Haţegan!

La doar un minut de la întreruperea jocului, Rrahmani a marcat cel de al doilea gol al Rapidului.

Rapid avea să înscrie şi cel de al treilea gol în minutul 74, prin Krasniqi.

În minutul 82, Rrahmani a înscris cel de al doilea gol al său în acest meci şi al patrulea al Rapidului. Scorul în Rapid – FCSB este neverosimil.

Reclamă

Apărarea FCSB-ului a fost făcută şah mat la derby-ul cu Rapid de pe Arena Naţională. Nici în atac FCSB nu prea a mişcat. „Roş-albaştrii” au avut un gol anulat. Florinel Coman a mai încercat anumite acţiuni, dar nu a avut nicio ocazie mare de gol.

Fiul lui Dan Şucu s-a urcat pe scaun la oficială după golul marcat de Rrahmani. Imagini fabuloase pe Arena Naţională

Fiul lui Dan Şucu s-a urcat pe scaun la oficială după golul marcat de Rrahmani. Imagini fabuloase pe Arena Naţională în loja rapidiştilor.

Rapid a marcat al doilea gol prin Albion Rrahmani, la capătul unui contraatac perfect. Golul marcat de atacantul kosovar a declanşat o bucurie uriaşă în tabăra rapidiştilor. Acesta a fost golul cu numărul 12 marcat de Rrahmani în acest sezon. Ulterior, Rrahmani avea să marcheze cel de al doilea gol al său în acest meci şi al 13-lea din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii Rapidului vor primi o primă consistentă de la acţionarii Rapidului după victoria cu FCSB. Suma ar fi de 70.000 de euro, care va fi împărţită de jucătorii Rapidului.

Victor Angelescu, la fel ca Gigi Becali

Victor Angelescu a fost surprins la fel ca Gigi Becali în loja Rapidului. Patronul „roş-albaştrilor” a renunţat să mai vină la meciuri, dar în perioada în care mergea, era surprins făcându-şi cruce în lojă sau ţinând în mâini mătănii.

Victor Angelescu a arătat că este şi el foarte credincios, la fel ca patronul FCSB-ului, Gigi Becali. Imaginile cu acţionarul Rapidului făcându-şi cruce cu siguranţă îi vor plăcea mult lui Gigi Becali.

Dan Şucu a cântat alături de fanii giuleşteni! Imagini fabuloase de la derby-ul Rapid – FCSB

Dan Şucu a cântat alături de fanii giuleşteni, înainte de startul meciului Rapid – FCSB. Patronul Rapidului a venit la meci alături de soţia sa, Diana.

În loja Rapidului se mai află Victor Angelescu, acţionarul minoritar al giuleştenilor, şi Vasile Maftei. Şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu urmăreşte derby-ul Rapid – FCSB din loja giuleştenilor.

E o atmosferă de senzaţie la derby-ul de pe Arena Naţională. Circa 50.000 de suporteri au venit să îşi încurajeze favoriţii.

Sunt 8.600 de fani ai FCSB-ului, restul fiind fanii echipei gazdă, Rapid. FCSB, CFR Cluj, Rapid, Universitatea Craiova, Sepsi şi Farul Constanţa sunt echipele care vor evolua în play-off.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și