Închide meniul
Foto

Dan Şucu a cântat alături de fanii giuleşteni! Imagini fabuloase de la derby-ul Rapid – FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 9 martie 2024, 20:23

Reclamă
Dan Şucu a cântat alături de fanii giuleşteni! Imagini fabuloase de la derby-ul Rapid – FCSB

Dan Şucu a cântat alături de fanii giuleşteni! Imagini fabuloase de la derby-ul Rapid - FCSB

Dan Şucu, în timp ce cântă în lojă / captura orangesport.ro

Dan Şucu a cântat alături de fanii giuleşteni, înainte de startul meciului Rapid – FCSB. Patronul Rapidului a venit la meci alături de soţia sa, Diana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În loja Rapidului se mai aflau Victor Angelescu, acţionarul minoritar al giuleştenilor, şi Vasile Maftei. Şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu urmăreşte derby-ul Rapid – FCSB din loja giuleştenilor.

Dan Şucu a cântat alături de fanii giuleşteni! Imagini fabuloase de la derby-ul Rapid – FCSB

E o atmosferă de senzaţie la derby-ul de pe Arena Naţională. Circa 50.000 de suporteri au venit să îşi încurajeze favoriţii.

Sunt 8.600 de fani ai FCSB-ului, restul fiind fanii echipei gazdă, Rapid. Giuleştenii se află momentan pe locul 3 în Liga 1, la 12 puncte în spatele liderului FCSB.

După acest meci, va începe play-off-ul. FCSB, CFR Cluj, Rapid, Universitatea Craiova, Sepsi şi Farul Constanţa sunt echipele care vor evolua în play-off.

Reclamă

„Drumul vostru se opreşte aici!” Ironia fanilor FCSB pentru rapidişti. Show în tribune! Torţe şi o scenografii spectaculoase

Ironia fanilor FCSB pentru rapidişti, chiar pe Arena Naţională. Suporterii roş-albaştrilor au afişat un banner prin care i-au ironizat pe rivali că lupta lor pentru titlu se va încheia un derby.

Se anunţă spectacol total în tribune la derby-ul dintre Rapid şi FCSB, care poate cântări decisiv în lupta pentru titlu. Startul derby-ului a fost unul exploziv. Cele două galerii au oferit un spectacol total în tribune. Scenografii spectaculoase, dar şi un show pirotehnic au atras toate privirile.

După ce i-au ironizat pe rivali printr-un banner, suporterii celor de la FCSB au provocat primele incidente pe Arena Naţională. Au aruncat cu torţe în sectorul ocupat de fanii Rapidului. Începutul derby-ului a oferit un spectacol pirotehnic din partea ambelor galerii.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe Mustaţă s-a urcat pe tomberon! Imaginile zilei cu liderul Peluzei Nord, înainte de Rapid – FCSB

Gheorghe Mustaţă s-a urcat pe tomberon! Liderul Peluzei Nord a oferit imaginile zilei înainte de startul derby-ului Rapid – FCSB.

Atunci când galeria FCSB-ului a ajuns la Arena Naţională, Gheorghe Mustaţă s-a urcat cu portavocea în mână pe un tomberon din staţia de tramvai. El a făcut acest lucru pentru a fi auzit de toţi fanii „roş-albaştrilor” sosiţi la stadion.

Suntem noi, Steaua suntem noi”, au scandat suporterii FCSB în drumul spre stadion. „Iubirea roş-albastră ce creşte în mine / Mă ţine lângă Steaua la rău şi la bine” şi „Bucureşti, Steaua Bucureşti” au mai scandat fanii FCSB. Aceştia nu ţin cont de faptul că echipa lui Gigi Becali nu se mai numeşte „Steaua”, iar milionarul din Pipera a pierdut definitiv procesul privind marca „Steaua”.

Membrii Peluzei Nord au susţinut în permanenţă că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei.

Întrebat pe ce echipă va fi presiunea la derby-ul Rapid – FCSB, Marius Şumudică a dat un răspuns surprinzător!

Marius Şumudică a dat un răspuns surprinzător la întrebarea pe ce echipă va fi presiunea la derby-ul Rapid – FCSB, care a început la ora 20:00.

(n.r: Vă era dor de o atmosferă din aceasta incendiară?) De aceea mă aflu aici. Da, mi-era dor. Mi-am dorit foarte mult să revin acasă.

În limita timpului pe care îl am la dispoziţie, o să mai vin (n.r.: la meciuri). Sper să văd un spectacol frumos.

Reclamă

(n.r: sold-out pe Arena Naţională, va intra în istorie) Asta înseamnă Rapid.

(n.r. Vă aşteptaţi la un Rapid care să facă diferenţa? Cum vedeţi acest meci?) Îmi doresc să câştige Rapid, evident, dar nu ştiu ce se va întâmpla. Am spus-o şi ieri, pe aeroport. Dacă cei de la FCSB vor câştiga, iau o opţiune serioasă pentru câştigarea titlului.

(n.r: Pe cine e presiunea mai mare?) Pe cei de la FCSB.

(n.r: Dacă ar câştiga Rapidul, ar putea să se gândească la titlu?) Se joacă, da, play-off-ul e un alt campionat. Trebuie să bată Rapid”, a declarat Marius Şumudică la Arena Naţională.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și