Închide meniul
Foto

Fanii Rapidului fac scandal înaintea derby-ului cu Dinamo. Mesaj direct pentru rivali: „Dacă nu, stăm la căldurică!”

Alex Ioniță Publicat: 24 ianuarie 2024, 18:20

Reclamă
Fanii Rapidului fac scandal înaintea derby-ului cu Dinamo. Mesaj direct pentru rivali: „Dacă nu, stăm la căldurică!”

Fanii Rapidului fac scandal înaintea derby-ului cu Dinamo

Liviu Ungurea, liderul de galerie al Rapidului / AS.ro

Fanii Rapidului fac scandal înaintea derby-ului cu Dinamo. Suporterii echipei pregătite de Cristiano Bergodi sunt nemulțumiți înaintea partidei de modul în care oficialii lui Dinamo gestionează situația legată de biletele pentru oaspeți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre Dinamo și Rapid, care se va juca pe Arena Națională, va avea loc sâmbătă. Partida din etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1 este programată de la ora 20:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Fanii Rapidului fac scandal înaintea derby-ului cu Dinamo

Update 18.00: Liviu Ungurean a venit cu noi detalii despre problemele cu biletele pentru derby-ul Dinamo – Rapid.

Biletele sunt în continuare 2800, dar sunt sus la ultimul etaj. Ţinând cont de timpul nefavorabil nu avem cum să ne prezentăm şi să mergem acolo sus. Au fost peste 1000 de oameni care au venit să îşi achiziţioneze biletele, noi vrem să ne susţinem echipa, dar cei de la Dinamo vor să ne dea bilete sus. Acolo nu putem să mergem.

Nu ştiu ce să spun, dacă se mai poate numi derby. Ei să remedieze această situaţie cu biletele suporterilor rapidişti, să ne dea bilete la inelul 1 să putem să ne susţinem echipa şi să avem limita bunului simţ de decenţă. Că suntem suporteri şi plătim bilete. Şi să revină asupra deciziei, să anuleze acele bilete de sus de acolo şi să ne dea bilete jos şi să mergem la meci. (Reporte: Aţi vorbit cu ei?) Da, da, am vorbit. Am înţeles că acum urmează o şedinţă la ei de interior, la club, şi să remedieze această situaţie. Dacă nu, nu vom merge la meci, vom sta la căldurică.

Reclamă

Se anunţă un meci foarte frumos. După cum aţi văzut, galeria Rapidului oferă spectacol peste tot pe oriunde merge. Probabil unii din campionatul României apelează la aceste tertipuri vechi, să facă puţină agitaţie„, a declarat Liviu Ungurean în exclusivitate pentru AS.ro.

Liderul de galerie al celor de la Rapid, Liviu Ungurean, a răbufnit după ce oficialii lui Dinamo au decis să le ofere bilete giuleștenilor la inelul 3 al Arenei Naționale. Acesta a menționat fatpul că rapidiștii ar trebui să fie respectați și le-a cerut fanilor să nu cumpere bilete la meci, până când situația va fi rezolvată.

De asemenea, o altă problemă a rapidiștilor este legată de faptul că, inițial, dinamoviștii le-au promis 5.000 de bilete, iar acum le-au oferit doar 2.800.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne-au promis 2.800 de bilete, dar cei de la Dinamo au considerat că trebuie să ne urce sus, la ultimul inel. Galeria Rapidului are tradiție, are istorie și vrem să fim respectați. La inelul 3 să meargă ei cu cățelușii lor de companie. Noi vom sta la un restaurant și vom urmări meciul fiecare cum poate.

(n.r. Legat de derby-ul din turul sezonului regular) Nu avem noi nicio vină că Jandarmeria nu i-a lăsat cu scenografie. Au primit ce au discutat cu mine, iar ei acum nu respectă. Dacă vor muta biletele la inelul 1, să ne susținem echipa decent, vom merge la meci. Dacă nu, să fie sănătoși, să joace ei cu ei.”, a spus Liviu Ungurean, potrivit gsp.ro.

De asemenea, liderul galeriei giuleștene a lansat și un atac la adresa rivalilor. Acesta a menționat că, în opinia sa, meciul cu Dinamo nu mai reprezintă un derby. Totodată, Ungurean a spus că echipa din Ștefan cel Mare are acum derby-uri cu „FC Pașcani și Bumbești Livezeni”.

„Cu Dinamo nu mai e derby de mulți ani. Derby-urile lor sunt cu FC Pașcani, Bumbești Livezeni, cu alte echipe. Ei nu sunt de categoria noastră. Dacă ar retrograda ne-am bucura maximum”, a mai spus liderul galeriei.

Fanii celor de la Rapid au format o coadă imensă la casele de bilete ale stadionului, dar, au plecat fără să cumpere vreun tichet, atunci când liderul galeriei i-a anunțat că oficialii lui Dinamo le-au oferit tichete la inelul 3 al Arenei Naționale. Totuși, aceștia vor reveni la case în situația în care decizia alb-roșiilor se va schimba. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Horaţiu Moldovan, mesaj superb de despărţire pentru fanii Rapidului!

Horaţiu Moldovan a transmis un mesaj superb de despărţire pentru fanii Rapidului! Noul portar al lui Atletico Madrid şi-a luat rămas-bun de la toată lumea din jurul clubului Rapid.

Foştilor săi colegi, Horaţiu Moldovan le-a spus că speră ca Rapid să câştige campionatul şi, în acest caz, să îi păstreze şi lui o medalie de campion al României.

Reclamă

„Dragă Rapid, clubul care mi-a schimbat viața și m-a făcut să visez. A venit momentul după 3 ani, cei mai frumoși din viața mea din toate punctele de vedere, să ne despărțim. Mă simt onorat și mi-a făcut mare plăcere să joc la acest club minunat.

Dragi Suporteri, pentru voi n-am cuvinte… m-aţi făcut să mă simt cu adevărat fotbalist, cu siguranță sunteți cei mai frumoși din țară. Vă iubesc și sper la vară să îmi țineți o medalie de Campion!”, a scris Horaţiu Moldovan pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și