Închide meniul

Horaţiu Moldovan, mesaj superb de despărţire pentru fanii Rapidului! Ce le-a transmis portarul şi foştilor săi colegi

Bogdan Stănescu Publicat: 24 ianuarie 2024, 15:47

Reclamă
Horaţiu Moldovan, mesaj superb de despărţire pentru fanii Rapidului! Ce le-a transmis portarul şi foştilor săi colegi

Horaţiu Moldovan, mesaj superb de despărţire pentru fanii Rapidului

Horaţiu Moldovan şi-a luat rămas-bun de la Rapid / Profimedia Images

Horaţiu Moldovan a transmis un mesaj superb de despărţire pentru fanii Rapidului! Noul portar al lui Atletico Madrid şi-a luat rămas-bun de la toată lumea din jurul clubului Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Foştilor săi colegi, Horaţiu Moldovan le-a spus că speră ca Rapid să câştige campionatul şi, în acest caz, să îi păstreze şi lui o medalie de campion al României.

Horaţiu Moldovan, mesaj superb de despărţire pentru fanii Rapidului!

Dragă Rapid, clubul care mi-a schimbat viața și m-a făcut să visez. A venit momentul după 3 ani, cei mai frumoși din viața mea din toate punctele de vedere, să ne despărțim. Mă simt onorat și mi-a făcut mare plăcere să joc la acest club minunat. Dragi Suporteri, pentru voi n-am cuvinte… m-aţi făcut să mă simt cu adevărat fotbalist, cu siguranță sunteți cei mai frumoși din țară. Vă iubesc și sper la vară să îmi țineți o medalie de Campion!”, a scris Horaţiu Moldovan pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Horatiu Moldovan (@horatiu_moldovan)

Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial astăzi la Atletico Madrid. Portarul român a semnat cu formaţia pregătită de Diego Simeone un contract valabil pentru următorii trei ani şi jumătate.

Reclamă

Pentru transferul lui Horaţiu Moldovan, Atletico Madrid a plătit 800.000 de euro, clauza de reziliere pe care portarul o avea în Giuleşti.

După ce a efectuat vizita medicală la un spital din capitala Spaniei, Horaţiu Moldovan a mers direct la stadionul Civitas Metropolitano, acolo unde s-a întâlnit cu preşedintele Miguel Angel Gil şi a semnat contractul.

„Un nou gardian în galaxia Atleti! Internaţionalul român a semnat cu clubul nostru pentru trei sezoane şi jumătate”, a anunţat Atletico Madrid, pe site-ul oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Horaţiu Moldovan este al treilea jucător român care va îmbrăca tricoul lui Atletico Madrid. Primul a fost Didi Prodan, în perioada 1996-1998, în timp ce al doilea a fost Cosmin Contra, în perioada 2002-2005.

Mundo Deportivo a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Horaţiu Moldovan a fost transferat de Atletico Madrid

Mundo Deportivo a precizat care este adevăratul motiv pentru care Horaţiu Moldovan a fost transferat de Atletico Madrid. Portarul Rapidului şi al naţionalei României a ajuns deja în capitala Spaniei.

Potrivit mundodeportivo.com, aducerea lui Horaţiu Moldovan a fost strâns legată de dorinţa lui Ivo Grbic de a pleca în această iarnă de la echipă. Croatul în vârstă de 28 de ani a fost transferat în 2020 de la Lokomotiva Zagreb şi a primit puţine şanse de a apăra buturile grupării de pe Metropolitano. A fost titular numai anul trecut, când Oblak s-a accidentat şi a fost indisponibil trei luni.

Ivo Grbic şi-a găsit echipă şi şi-a forţat plecarea. Urmează să semneze în următoarele ore cu Sheffield United, ultima clasată din Premier League.

„Ivo Grbic se îndreaptă spre premier League, pentru a juca la Sheffield United. El s-a săturat să fie în permanenţă în umbra lui Jan Oblak. La 28 de ani, a luat decizia că este timpul să plece. Contractul lui se încheia pe 30 iunie, dar dată fiind apropierea de Europeanul din Germania, a vrut să schimbe echipa pentru a prinde câteva minute şi să fie în lotul Croaţiei la turneul final.

Atletico a acceptat dorinţa portarului şi va primi şi o sumă de bani în schimbul transferului. În locul lui vine Horaţiu Moldovan, internaţionalul român care a ajuns plin de speranţă la Madrid. Astăzi va face vizita medicală şi va semna un contract pe patru sau cinci ani”, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos e ACUM în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor 19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren 19:40 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi, 20:30, finala Cupei României. Echipele de start 19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins 19:12 FotoA fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa! 19:06 „Pe toți i-aș lua!” Un patron din Liga 1 vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova 18:37 „Palmaresul care contează e la CSA!” Avocatul care a apărat-o pe FCSB în procesul cu Steaua s-a prăbușit emoțional 18:32 FotoVinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! Reacţia imediată a starului brazilian, după incident Vezi toate știrile
Citește și