Închide meniul
Foto

Fanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest

Bogdan Stănescu Publicat: 15 aprilie 2024, 21:19

Reclamă
Fanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest

Fanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen!

Mesaje clare de protest ale fanilor rapidişti la meciul cu Sepsi / AntenaSport

Fanii Rapidului au avut o reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Suporterii giuleşteni au afişat la meciul cu Sepsi mai multe bannere în care au criticat ce se întâmplă în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayer Leverkusen a cucerit primul titlu din istorie, iar fanii au aprins torţe chiar pe gazon. Fanii Rapidului au transmis, prin comparaţie, că în România a fost deschis un dosar penal de amploare privind folosirea materialelor pirotehnice la meciuri. Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, se află în continuare în arest preventiv. La fel şi un alt fan al Rapidului.

Fanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest

Ţări europene cu drepturi egale, de ce în România se face închisoare?” şi „Pirotehnicele în România sunt infracţiune, în restul Europei sunt spectacol”, au fost mesajele afişate de fanii Rapidului pe bannere, la meciul cu Sepsi.

Suporterii lui Bayer Leverkusen au aprins torţe pe gazon, după fluierul final, pentru a sărbători primul titlu din istorie al favoriţilor. Torţele au fost aprinse şi în timpul meciului în tribune.

O perioadă destul de lungă de timp s-a jucat pe teren într-un fum dens, care provenea de la torţele aprinse în tribune.

Reclamă
Mesaj de protest şi în engleză faţă de acţiunea de amploare a autorităţilor contra materialelor pirotehnice / AntenaSport
Mesaj de protest şi în engleză faţă de acţiunea de amploare a autorităţilor contra materialelor pirotehnice / AntenaSport

Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv! Lovitură uriașă pentru șeful de galerie de la Rapid

Șeful de galerie de la Rapid, Bocciu, a primit încă 30 de zile de arest preventiv! Autoritățile i-au dat o lovitură uriașă ultrasului din Giulești.

Liviu Ungurean a fost arestat preventiv pe data de 15 martie, fiind reținut pentru constituirea unui grup infracțional. Șeful de galerie a pus la cale o rețea prin care se introduceau materiale pirotehnice pe stadioane.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, procurorii au făcut o cerere ca detenția lui Bocciu să fie prelungită pentru încă 30 de zile.

Reclamă 4 / 0/3

Instanța a aprobat această cerere, astfel că șeful de galerie din Giulești va mai petrece timp în arest. Ungurean a făcut apel, însă acesta a fost respins.

Zilele de detenție în plus se vor adăuga după ce primele 30 de zile, începute pe data de 15 martie, se vor termina. Astfel, liderul ultrașilor din Giulești va rămâne în arest, până cel puțin la jumătatea lunii mai.

Cristi Săpunaru: „Nu vreau să vin cu teoria conspirației, că e ceva împotriva Rapidului, dar viața în tribună e altfel”

Arestarea lui Bocciu a provocat un val de reacții în rândul celor de la Rapid. Chiar căpitanul echipei, Cristi Săpunaru, este de părere că decizia cu privire la arestarea lui Ungurean a fost una prea drastică.

„Eu consider că fanii Rapidului trebuie să fie alături de echipă. Dar și eu și colegii mei trebuie să fim alături de Liviu. Nu știu ce s-a întâmplat, dar în plin campionat să fie condamnat pentru torțe, când înainte au fost nu știu câte torțe și fumigene…

Nu vreau să vin cu teoria conspirației, că e ceva împotriva Rapidului, dar viața în tribună e altfel. Nu sunt de acord să se arunce torțe dintr-o parte în alta, în tribune, unde mai sunt copii, nu sunt de acord. Dar să aprinzi o torță în peluză și să cânți pentru echipa ta, nu cred că deranjezi pe cineva. Asta e părerea mea”, a spus Săpunaru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și