Închide meniul

Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv! Lovitură uriașă pentru șeful de galerie de la Rapid

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 16:11

Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv! Lovitură uriașă pentru șeful de galerie de la Rapid

Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv!

Liviu Ungureal, alias "Bocciu" / AS.ro

Șeful de galerie de la Rapid, Bocciu, a primit încă 30 de zile de arest preventiv! Autoritățile i-au dat o lovitură uriașă ultrasului din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ungurean a fost arestat preventiv pe data de 15 martie, fiind reținut pentru constituirea unui grup infracțional. Șeful de galerie a pus la cale o rețea prin care se introduceau materiale pirotehnice pe stadioane.

Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv!

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, procurorii au făcut o cerere ca detenția lui Bocciu să fie prelungită pentru încă 30 de zile.

Instanța a aprobat această cerere, astfel că șeful de galerie din Giulești va mai petrece timp în arest. Ungurean a făcut apel, însă acesta a fost respins.

Zilele de detenție în plus se vor adăuga după ce primele 30 de zile, începute pe data de 15 martie, se vor termina. Astfel, liderul ultrașilor din Giulești va rămâne în arest, până cel puțin la jumătatea lunii mai.

Reclamă

Arestarea lui Bocciu a provocat un val de reacții în rândul celor de la Rapid. Chiar căpitanul echipei, Cristi Săpunaru, este de părere că decizia cu privire la arestarea lui Ungurean a fost una prea drastică.

„Eu consider că fanii Rapidului trebuie să fie alături de echipă. Dar și eu și colegii mei trebuie să fim alături de Liviu. Nu știu ce s-a întâmplat, dar în plin campionat să fie condamnat pentru torțe, când înainte au fost nu știu câte torțe și fumigene…

Nu vreau să vin cu teoria conspirației, că e ceva împotriva Rapidului, dar viața în tribună e altfel. Nu sunt de acord să se arunce torțe dintr-o parte în alta, în tribune, unde mai sunt copii, nu sunt de acord. Dar să aprinzi o torță în peluză și să cânți pentru echipa ta, nu cred că deranjezi pe cineva. Asta e părerea mea”, a spus Săpunaru.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe Mustaţă a anunţat pactul uriaş dintre FCSB şi Rapid

Gheorghe Mustaţă a anunţat pactul uriaş dintre FCSB şi Rapid pentru următoarele sezoane. Derby-urile dintre cele două forţe ale Ligii 1 se vor disputa pe Arena Naţională şi oaspeţii vor avea parte de o peluză întreagă.

Asta după scandalul apărut între cele două tabere la meciurile disputate în acest sezon. Chiar dacă nu va fi o înţelegere scrisă, cei doi şefi de galerie merg pe cuvântul „onoare”.

„De astăzi am făcut pact cu Rapid. Vă anunț în premieră. Am discutat cu liderul de la Rapid, Corsicanu. Am stabilit că din sezonul viitor noi să le oferim o peluză întreagă, iar ei să ne ofere toată peluza. A spus că Rapid va juca toate meciurile cu noi pe Arena Națională.

Și-au dat seama câți bani pot încasa la un meci cu noi, clar. Acum le vom oferi 5 la sută din capacite și tot acolo sus, dar de sezonul viitor totul e stabilit.

Am vorbit că doi oameni maturi și am încredere în Corsicanu, chiar dacă aceste înțelegeri nu au cum să fie scrise. Sunt între doi oameni de cuvânt”, a spus Gheorghe Mustață, citat de Radio Gold FM.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și