Închide meniul

Farul Constanţa – CFR Cluj 1-0. „Regele” se impune în fața campioanei grație golului marcat de Adrian Mazilu

Bogdan Stănescu Publicat: 22 aprilie 2023, 22:29 / Actualizat: 22 aprilie 2023, 23:54

Reclamă
Farul Constanţa – CFR Cluj 1-0. Regele” se impune în fața campioanei grație golului marcat de Adrian Mazilu

LIVE TEXT Farul Constanţa - CFR Cluj 1-0

Adrian Mazilu, în timpul unui meci / Hepta

Farul a învins-o pe CFR Cluj, 1-0, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1/ Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Mazilu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestei partide, Farul rămâne pe primul loc din campionat, cu 42 de puncte obținute. De cealaltă parte, CFR Cluj ocupă locul secund, cu 38 de puncte.

LIVE TEXT Farul Constanţa – CFR Cluj 1-0

Min 90+9: Final de meci!

Min. 53: Gol Farul! Mazilu deschide scorul după o fază „fulger” făcută de „marinari”.

Min. 38: O nouă ocazie pentru Farul. Scuffet respinge sutul fantastic al lui Louis Munteanu.

Reclamă

Min. 17: Ocazie uriașă pentru Farul! Artean trage un șut puternic din unghi, însă portarul Scuffet respinge mingea.

Min. 10: Ocazie pentru Farul! Louis Munteanu a tras de la 30 de metri, puţin pe lângă poarta lui Scuffet.

Min. 6: Prima ocazie a derby-ului. Janga a tras de la marginea careului, dar Aioani a reuşit să respingă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început derby-ul dintre Farul şi CFR Cluj.

Echipele de start

FARUL (4-3-3): Aioani – Kiki, Larie (cpt.), M. Popescu, Borza – Artean, Nedelcu, Băluță – Mazilu, L. Munteanu, Grameni

REZERVE: Buzbuchi – Sîrbu, Gustavo Marins, Boli, Casap, N. Popescu, Barbosa, Sali, I. Cojocaru

ANTRENOR: Gheorghe Hagi

CFR CLUJ (4-3-3): Scuffet – Manea, Yuri, Burcă (cpt.), Braun – Boateng, Muhar, Cvek – Petrila, Janga, Krasniqi

REZERVE: Sava – Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Yeboah, Bîrligea, Maglica

Reclamă

ANTRENOR: Dan Petrescu

Farul Constanţa – CFR Cluj LIVE TEXT de la ora 20:30. Echipele probabile

Farul: Aioani – Kiki, Larie, M. Popescu, Borza – Nedelcu Băluță, Grameni – Mazilu, L. Munteanu, Sali
Antrenor: Gheorghe Hagi

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Peteleu – Muhar, Boateng, Cvek – Yeboah, Janga, Krasniqi
Antrenor: Dan Petrescu

Înaintea acestui derby, Farul Constanţa este lider în Liga 1. Echipa lui Gică Hagi are 39 de puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj.

Farul vine după o înfrângere în ultima etapă. Echipa lui Gică Hagi a fost învinsă cu 2-1 de către FCSB. De partea cealaltă, CFR Cluj vine după o victorie.

Echipa lui Dan Petrescu a învins cu 2-1 Sepsi, după ce a fost condusă cu 1-0.

Denis Alibec nu va juca în Farul Constanţa – CFR Cluj!

Gică Hagi a primit o veste proastă înainte de derby-ul cu CFR Cluj. Denis Alibec, principalul om de gol al lui Farul, nu va putea evolua.

Într-adevăr în atac îl avem pe Vlad Morar, care şi la meciul cu FCSB a fost accidentat, lovitură la antrenament. Şi Alibec, care nu este pentru acest meci şi nu ştim pe câte zile. Dar asta nu înseamnă nimic, trebuie să găsim soluţie. Cei care intră să marcheze goluri şi să o facă foarte bine.

Nu trebuie să vorbim de jucătorii care nu sunt. Sunt jucătorii ceilalţi, pe mine mă interesează cei care intră pe teren. Asta mă interesează pe mine, nimic altceva.

Avem încredere în echipa noastră, chiar dacă ne lipseşte un jucător important. Şi Vlad, că şi el până la urmă avea experienţă şi putea fi şi el. E o oportunitate pentru ceilalţi să arate şi eu sperăm să o facem bine”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

În ciuda înfrângerii din ultima etapă, „Regele” a subliniat că echipa lui e în formă. „De asta trebuie să câştigăm mâine. Suntem în formă şi jucăm foarte bine. Dan… ei au câştigat înainte campionatele şi să câştigăm noi mâine. (Reporter: 90 de minute nu sunteţi prieteni, sunteţi adversari) Absolut corect şi logic, e normal aşa. În rest, după aceea suntem ce vreţi… colegi, prieteni, fraţi. Ce vreţi. Dar la meci mentalitatea noastră este să câştigăm”, a spus Gică Hagi.

Dan Petrescu a lăudat echipa lui Gică Hagi

Dan Petrescu a lăudat Farul lui Gică Hagi înainte de meciul direct. „Întâlnim echipa care a dominat acest campionat, o echipă foarte bună, acasă mai ales. Știm forța lor de atac, știm cum pregătește Hagi meciurile. Sunt în formă bună, chiar dacă au pierdut ultimul meci, eu zic că nu au jucat rău”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă de dinainte de meci.

„Bursucul” a vorbit despre absenţele din tabăra lui. „Deac și Camora (n.r. Sunt cei mai importanți jucători care lipsesc), adică primii doi căpitani, care nu au lipsit în ultimii 5 ani la niciun meci de play-off. Din păcate trebuie să facem față și fără ei, nu avem ce face, trebuie să jucăm. Trebuie să ne unim acum, să jucăm ca o echipă, dar sper să facem un meci bun. Nu trebuie ca echipa de vreun jucător, chiar dacă ei au fost căpitanii în ultimii 6 ani.

Nu am cum să mint acum și să spun că am găsit înlocuitor pentru Deac, e greu să găsești pe cineva care să bată lovituri libere la fel ca și Ciprian. Sper ca alți jucători să iasă la rampă, sper într-o surpriză”, a precizat antrenorul echipei campioană.

Dan Petrescu se temea de Denis Alibec, dar atacantul naţionalei nu va fi disponibil diseară. ,,E clar că Alibec e cel mai bun jucător al lor, este constant, a jucat 34 de meciuri, e şi golgheter”, spunea Dan Petrescu.

Dan Petrescu şi Gică Hagi nu-şi vorbesc înainte de meciuri

Dan Petrescu a mărturisit că nu vorbeşte cu Gică Hagi înainte de meciurile directe.

„Nu, e normal să nu vorbim. Suntem prieteni în afara terenului, dar la fotbal știi cum e. Uităm prietenia”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Farul Constanţa – CFR Cluj şi Rapid – FCSB sunt meciurile cap de afiş ale etapei a 5-a din playoff-ul Ligii 1.

 

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:45 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și