Închide meniul

Farul Constanța, transfer de la fosta adversară FC Urartu. Narek Grigoryan este noua achiziție a campioanei

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 30 august 2023, 18:41

Farul Constanța, transfer de la fosta adversară FC Urartu. Narek Grigoryan este noua achiziție a campioanei

Farul Constanța, transfer de la fosta adversară FC Urartu

Narek Grigoryan este noul jucător de la Farul Constanța / Facebook Farul Constanța

Farul Constanța, transfer de la fosta adversară FC Urartu. Oficialii echipei lui Gică Hagi au anunțat noua achiziție cu o zi înainte de meciul cu HJK Helsinki, din play-off-ul UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României va juca următorul meci pe terenul celor de la HJK Helsinki, acolo unde luptă pentru calificarea în grupele UEFA Conference League. În meciul tur, „marinarii” s-au impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Partida va avea loc mâine, de la ora 19:00 și va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

Farul Constanța, transfer de la fosta adversară FC Urartu. Campioana României s-a întărit cu un atacant armean

Campioana României a efectuat al 12 transfer al acestei perioade de mercato, prin aducerea lui Narek Grigoryan. Fotbalistul a evoluat pentru FC Urartu, echipă pe care formația lui Gică Hagi a eliminat-o din turul al 2-lea al preliminariilor UEFA Conference League.

Fotbalistul a jucat în ambele meciuri din „dubla” dintre cele două campioane, însă nu a reușit să marcheze niciun gol în poarta echipei de la malul mării. Anunțul transferului a fost făcut de către oficialii de la Farul Constanța.

„Bine ai venit și mult succes în tricoul Farului Narek Grigoryan!

Reclamă

Cluburile Farul Constanța și FC Urartu au ajuns la un acord privind transferul internaționalului armean de 22 de ani”, au anunțat oficialii echipei lui Gică Hagi, prin intermediul rețelelor de socializare.

În cariera sa, atacantul de 22 de ani a jucat pentru Urartu, BKMA Yerevan și Jagiellonia. În momentul de față este cotat la suma de 275.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. De asemenea, a jucat pentru toate grupele de vârstă ale echipei naționale din Armenia.

A debutat pentru echipa mare pe data de 11 noiembrie 2021, la vârsta de 20 de ani. Atunci a fost introdus pe teren în minutul 73 al partidei, într-un meci dintre selecționata din Armenia și cea din Macedonia de Nord. Partida respectivă s-a încheiat cu scorul de 5-0, în favoarea oaspeților.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalistul a devenit astfel al 12-lea transfer efectuat de Gică Hagi, în această perioadă de mercato. În lotul celor de la Farul Constanța au ajuns, definitiv, jucătorii: Damien Dussaut, Ionuț Vînă, Zorhan Bassong, Fabio Vianna, Gustavo Costa, Nicolae Carnat, Diogo Queiros, Rivaldinho, Constantin Budescu, Amine Benchaib și Marco Borgnino.

Gică Hagi pregătește noi transferuri la Farul

Ciprian Marica a declarat că s-ar mai putea realiza transferuri la Farul, în următoarea perioadă. Gică Hagi pregătește mutări surpriză, după cum a anunțat acționarul campioanei.

Marica a mai dezvăluit că totul depinde și de soarta calificării în grupele Conference League. Aproximativ 3 milioane de euro vor intra în conturile campioanei, în cazul în care o va învinge pe HJK Helsinki.

„S-ar putea să aveți surprize. Dacă v-aș spune cine, atunci nu ar mai fi o surpriză. E posibil să mai aducem jucători da. Sunt mai mulți jucători, așa că nu aș vrea să vorbesc despre o poziție anume. Urmărim niște jucători foarte buni care, sigur, cu acest bonus pe care dacă vom reuși să-l obținem de la Helsinki ne dă o altă perspectivă”, a declarat Ciprian Marica, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și