Închide meniul

Farul – Universitatea Craiova | Laurențiu Reghecampf, trimis în tribună! Antrenorul oltenilor a văzut două galbene într-un interval de câteva secunde. Faza care l-a scos din sărite

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 aprilie 2022, 21:59

Farul – Universitatea Craiova | Laurențiu Reghecampf, trimis în tribună! Antrenorul oltenilor a văzut două galbene într-un interval de câteva secunde. Faza care l-a scos din sărite

Laurențiu Reghecampf nu a câștigat vreun trofeu cu Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf, în timpul unui meci / Hepta

Farul – Universitatea Craiova | Laurențiu Reghecampf a fost eliminat în repriza a doua a meciului de la Ovidiu. Antrenorul oltenilor a fost trimis în tribună pentru proteste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a fost trimis în tribună în minutul 49 al meciului dintre Farul și Universitatea Craiova. Tehnicianul oltenilor a văzut două cartonașe galbene într-un interval de câteva secunde. Arbitrul central Cătălin Popa l-a eliminat pentru proteste.

Farul – Universitatea Craiova | Laurențiu Reghecampf, eliminat pentru proteste!

Chiar dacă echipa sa conducea cu 3-0, Reghecampf a fost extrem de nervos după o fază petrecută chiar în fața sa. În minutul 49, Dragoș Nedelcu l-a faultat pe Andrei Ivan, cu o intrare dură prin alunecare.

Centralul Cătălin Popa i-a acordat mijlocașului cartonașul galben, dar Reghecampf și-ar fi dorit direct roșu. Decizia l-a nemulțumit teribil pe tehnicianul Craiovei, care l-a tras la răspundere pe arbitru.

Cătălin Popa i-a acordat inițial galben, dar Laurențiu Reghecampf a continuat să-i ceară socoteală. Câteva secunde mai târziu, centralul i-a arătat și al doilea galben și l-a trimis în tribună. Antrenorul oltenilor a răbufnit, continuând să-l certe pe Cătălin Popa în timp ce părăsea terenul.

Reclamă

Universitatea Craiova a reușit o primă repriză perfectă pe terenul Farului. Trupa lui Reghecampf conducea cu 3-0 la pauză, după golurile înscrise de Jovan Markovic (dublă) și Ștefan Baiaram.

Farul – Universitatea Craiova | Jefte Betancor, scos pe targă

Jefte Betancor a fost făcut K.O. de Paul Papp. Fundașul Universității Craiova a avut două intervenții dure asupra golgheterului Ligii 1.

În minutul 19, Papp i-a dat peste picioare lui Jefte Betancor, într-un moment în care atacantul Farului era în sprint spre poarta lui Pigliacelli. Fundașul lui Reghecampf a fost avertizat cu cartonașul galben.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 24, același Papp s-a urcat pur și simplu peste Jefte la un duel aerian, iar jucătorul spaniol s-a lovit în cădere. Arbitrul Cătălin Popa l-a iertat pe Papp de al doilea galben la această fază.

Jefte a mai rămas pe gazon doar până la finalul primei reprize. Atacantul Farului s-a întins pe gazon în careul lui Pigliacelli și a cerut să fie schimbat. Staff-ul medical l-a scos din teren pe targă. În locul lui a fost introdus Adrian Petre.

15 goluri și 2 assist-uri are Jefte Betancor în acest sezon al Ligii 1, fiind golgheterul campionatului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și