Închide meniul

FC Argeş – Dinamo 4-2! „Câinii” au promovat în Liga 1, la un sezon distanţă după ce au retrogradat! Retur cu emoţii cu argeşenii

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iunie 2023, 22:51

FC Argeş – Dinamo 4-2! „Câinii au promovat în Liga 1, la un sezon distanţă după ce au retrogradat! Retur cu emoţii cu argeşenii

FC Argeş - Dinamo, 21.00, LIVE TEXT

Jucătorii lui Dinamo, în meciul tur cu FC Argeş / Hepta

  • FC Argeş – Dinamo 4-2
  • „Câinii” au reveni în Liga 1

FC Argeş – Dinamo 4-2 | Dinamo a promovat în Liga 1, la un sezon distanţă după ce retrograda istoric. „Câinii” au avut emoţii în meciul retur cu argeşenii, însă în cele din urmă au obţinut biletele pentru prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a învins-o cu scorul de 8-5 la general, pe FC Argeş. În returul desfăşurat la Mioveni, „câinii” s-au văzut conduşi cu 2-0 încă din minutul 15, însă Ghezali a redus din diferenţă. În repriza secundă, Garita a reuşit două goluri în cinci minute, însă la scurt timp, Pop a marcat şi a risipit emoţiile lui Ovidiu Burcă.

FC Argeş – Dinamo 4-2 | „Câinii” au promovat în Liga 1

Final! FC Argeş – Dinamo 4-2! Dinamo revine în Liga 1, după un an de absenţă!

Reclamă

Min. 61: FC Argeş – Dinamo 4-2! Alexandru Pop a redus din diferenţă, cu un gol marcat cu capul, din centrarea lui Iulian Roşu.

Min. 55: Cartonaş roşu pentru Calcan! Mijlocaşul a văzut al doilea galben!

Reclamă

Min. 50: FC Argeş – Dinamo 4-1! Garita a reuşit „dubla”.

Min. 47: FC Argeş – Dinamo 3-1! Garita a reuşit să majoreze diferenţa, cu un gol marcat cu capul.

Min. 40: FC Argeş – Dinamo 2-1! Lamine Ghezali a marcat un gol superb pentru „câini”! Mijlocaşul s-a distrat cu apărarea celor de la FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 36: Ocazie FC Argeş! Pîrvu a trimis violent un balon spre poarta lui Dinamo.

Min. 32: Ocazie Dinamo! Lamine Ghezali a şutat de la marginea careului, iar balonul s-a scur puţin pe lângă poarta lui Straton.

Min. 23: O nouă ocazie mare pentru FC Argeş!

Min. 15: FC Argeş – Dinamo 2-0! Piteştenii au marcat la două minute după primul gol. Jakolis a fost marcatorul celui de al doilea gol al piteştenilor.

Min. 14: FC Argeş – Dinamo 1-0! Costinel Tofan a marcat cu un şut de la distanţă! Balonul a fost deviat înainte de a intra în poartă.

Min. 10: Prima mare ocazie a meciului! Garita a fost aproape de gol. Atacantul Argeşului a reluat cu capul puţin peste poarta lui Dujmovic după un corner

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Echipele de start:

FC ARGEȘ: Straton – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Vianna – Calcan, Bassong, Zebic, Pîrvu – Jakolis – Garita
REZERVE: Micle – Biai, Moisie, Ene, Oprescu, Dinoci, Ciuciulete, Manole, Celestine
ANTRENOR: Bogdan Argeș Vintilă

DINAMO: Dujmovic – Giafer, Larrucea, Bena – Moura, Iglesias, N. Roșu, Amzăr – I. Roșu, Al. Pop, Ghezali
REZERVE: Oncescu – Bani, Țîră, D. Irimia, Al. Irimia, Borcea, Al. Șerban, Buleică, A. Florescu
ANTRENOR: Ovidiu Burcăpe banca „lăncierilor”.

Ovidiu Burcă: „Ne așteaptă o partidă foarte dificilă”

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a susţinut înainte de FC Argeş – Dinamo că va fi un meci foarte dificil pentru echipa lui. În ciuda rezultatului din tur, 6-1 pentru Dinamo, Ovidiu Burcă este de părere că promovarea în Liga 1 nu este încă decisă.

Este într-adevăr un meci important pentru noi, deși știu că toată lumea se gândește că această calificare este deja jucată, pentru noi va un meci extrem de dificil. Eu știu că ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Întâlnim un adversar rănit în orgoliu, care dorește să arate mâine că fața lui nu este cea din meciul tur. Eu sunt convins că băieții sunt conștienți de importanța momentului.

Sincer, probabil că au văzut și ei mesajele pe care le-am transmis imediat după meci. I-am simțit echilibrați, cu picioarele pe pământ. Înțeleg și ei pericolul care poate apărea atunci când ești relaxat.

Nu știu dacă schimbă foarte tare datele problemei faptul că jucăm la Mioveni. Practic, și pentru ei e o deplasare. Privind din perspectiva asta, e un avantaj pentru noi. Știu că există un interes foarte mari pentru acest meci, probabil că vor umple stadionul. Mai bine că se joacă la Mioveni, probabil că vor fi mai mulți”, a declarat Ovidiu Burcă în cadrul conferinței de presă de dinainte de meci.

Răzvan Zăvăleanu a anunţat pe ce stadion va juca Dinamo în Liga 1: „Nu ar avea de ce să fie discuții”

Răzvan Zăvăleanu a anunţat pe ce stadion va juca Dinamo în Liga 1. Administratorul special al „câinilor” este convins că echipa antrenată de Ovidiu Burcă va evolua tot pe stadionul „Arcul de Triumf” dacă va ajunge în primul eşalon.

Dinamo este la un pas de a reveni în prima ligă a fotbalului românesc. Echipa lui Ovidiu Burcă a învins-o cu 6-1 pe FC Argeş în partida tur a barajului de promovare în Liga 1, fiind puţin probabil ca piteştenii să întoarcă rezultatul în returul de sâmbătă.

În cazul în care va reveni în Liga 1, Dinamo trebuie să îşi găsească un stadion pe care să evolueze. Chiar dacă s-a vorbit despre faptul că pe stadionul „Arcul de Triumf” nu se poate folosi sistemul VAR, Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a declarat că elevii lui Ovidiu Burcă vor continua să joace pe arena pe care au evoluat şi în ultima parte a sezonului din liga secundă:

Eu sper că vom juca în continuare pe ’Arcul de Triumf’. Eu cred că am făcut cinste numelui de Dinamo și ne-am prezentat foarte frumos.

Nu ar avea de ce să fie discuții pentru următorul sezon”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”