Închide meniul

FC Botoșani – UTA Arad 1-0. Meci de coşmar pentru Mircea Rednic!

Alex Ioniță Publicat: 17 august 2024, 21:00

Reclamă
FC Botoșani – UTA Arad 1-0. Meci de coşmar pentru Mircea Rednic!

LIVE SCORE | FC Botoșani - UTA Arad (19:00)

Mircea Rednic / Profimedia

Duelul FC Botoșani – UTA Arad, scor 1-0, a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Echipa lui Mircea Rednic a cedat la limită şi a rămas cu un singur succes în această ediţie a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazdele au dominat meciul de la Botoşani. Şeroni (min. 20) şi Matricardi (min.44) nu au prins spaţiul porţii lui Robert Popa, iar Enzo Lopez a trimis mingea în bară în minutul 45+2. Arădenii au ratat incredibil în minutul 60, când Fabry a şutat la pasa cu călcâiul a lui Ezekiel, dar Kukic a scos in extremis, iar după patru minute Şeroni a lovit bara.

În minutul 66 Eduard Florescu a şutat de la distanţă şi Robert Popa a respins în corner, însă gazdele au reuşit să deschidă scorul în minutul 80, când Sadiku a înscris în urma unui corner. Arădenii au ratat în al nouălea minut de prelungire, prin Omondi, care a trimis pe lângă bară şi, în cele din urmă, FC Botoşani s-a impus cu 1-0. Cele două echipe au acelaşi număr de puncte în clasament, câte 6. FC Botoşani ocupă poziţia a 8-a, în timp ce UTA se află pe 9.

FC BOTOŞANI: Kukic – Matricardi (Sadiku 75), G. Miron, Şeroni – Alex Diez, Ed. Florescu (Celea 87), Aldair Ferreira, Ţigănaşu (M. Pavlovic 75) – Fulop (Chică-Roşă 61), Enzo Lopez (Kaprof 61), Bodişteanu. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

UTA ARAD: R. Popa – Râpă (R. Dozi 86), I. Conte, Benga, Trif – Cîmpanu (Cr. Mihai 51; R. Stanciu 90+2), Van Durmen, Joao Pedro (V. Costache 51), Omondi – Fabry, Ezekiel (R. Cristea 86). ANTRENOR: Mircea Rednic

Reclamă
Reclamă 4

Cartonaşe galbene: Ed. Florescu 45+4, Chică-Roşă 77, Bodişteanu 90+6, Kukic 90+9 / Omondi 39, Cr. Mihai 54, R. Dozi 90+6

Arbitri: Andrei Moroiţă – Alexandru Vodă, Marius Badea – Cătălin Buşi

Arbitri VAR: Adrian Cojocaru – Sebastian Gheorghe

Reclamă

Observator: Marian Salomir

LIVE SCORE | FC Botoșani – UTA Arad 1-0

Min. 90: FC Botoşani – UTA 1-0. Final de meci!

Min. 80: FC Botoşani – UTA 1-0. Sadiku a deschis scorul după o fază fixă!

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

FC Botoșani (4-2-3-1): Kukic – Salomon, Miron, Șeroni, Țigănașu – Matricardi, Caputa – Bodișteanu, Florescu, Fulop – Lopez
Rezerve: Pap, Sadiku, David, Petro, Celea, Mouaddib, Kaprof, Pavlovic, Romano, Chică-Roșă, Santos da Silva, Pănoiu
Antrenor: Liviu Ciobotariu

UTA (4-3-3): Popa – Râpă, Conte, Benga, Trif – Machado, Van Durmen, Fabry – Cîmpanu, Ezekiel, Omondi
Rezerve: Popescu, Borcea, Mihai, Stanciu, Iurasciuc, Costache, Mabea, Dozi, V. Cristea
Absenți: Iliev, Ekmekci (accidentați)
Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: Municipal (Botoșani)

Arbitru: Andrei Moroiță / Asistenți: Alexandru Vodă, Marius Badea
Arbitru VAR: Adrian Cojocaru / Asistent VAR: Sebastian Gheorghe

FC Botoșani primește vizita celor de la UTA după ce, în etapa precedentă de Liga 1, a fost învinsă de Hermannstadt, cu scorul de 1-2.

De cealaltă parte, UTA vine după rezultatul de egalitate înregistrat pe teren propriu, în meciul cu Oțelul Galați. Duelul dintre echipele lui Rednic și Dorinel Munteanu s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna aprilie a acestui an. La momentul respectiv, UTA s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

Mircea Rednic face „revoluţie” la UTA! Un jucător a fost dat afară, alţi doi au fost anunţaţi să îşi găsească echipe!

Mircea Rednic face „revoluţie la UTA! Tehnicianul echipei din Arad a anunţat în conferinţa de presă de dinainte de meciul cu FC Botoşani că a renunţat la un fotbalist din pricina comportamentului acestuia.

Este vorba despre Andrei David (21 de ani). Lui Diogo Costa (24 de ani) și Loai Halaf (24 de ani) Mircea Rednic le-a transmis să îşi găsească echipe.

„Ghezali a venit, dar nu va face deplasarea. N-am reușit să luăm viza pentru că astăzi e sărbătoare și nu și-a terminat toate analizele. La meciul următor va fi în lot. E apt 90% de joc. Toate echipele aduc jucători în perioada asta. Sabău după meci vrea jucători, Dorinel Munteanu, Gâlcă, Gigi Becali, toată lumea vrea jucători.

Eu n-am voie, trebuie să rămânem așa, fără jucători (n.r.: ironic), cu tineri mulți. Acum văd că asta e problema, că nu dăm șanse tinerilor. Acum ce vrem? Să creștem tineri sau vrem performanță și rezultate? Nu e ușor.

Andrei David și-a reziliat contractul, nu fac concesii, mai ales cu cei tineri. Sunt niște reguli, iar comportamentul lui a lăsat de dorit, n-a înțeles. L-am iertat de amendă, a avut noroc că acel meci s-a câștigat, după nu s-a dus la juniori. E prea mare jucător pentru noi, nu pot să mă așez în fața carierei lui. Sunt foarte exigent, știu ce am pățit când eram jucător la Hunedoara. El nu a înțeles șansa pe care a avut-o.

Diogo Costa și Halaf nu sunt în lot. Există concurență pe posturile lor. Au primit șanse, facem rotație, n-am ce să fac. Le-am explicat situația, nu poți să ai pretenția să joci în fața jucătorilor de pe posturile lor. Perioada de transferuri e deschisă, le-am spus să caute soluții dacă își doresc să joace.

Străinii care vin la echipă să se impună, nu doar să vină și să-și ia salariile”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:32

LIVE VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca se joacă ACUM. Guimaraes – Estoril, la 20:00

17:15

Dennis Man, cu gândul la duelul „de foc” cu AC Milan! Reacţie fermă după golul marcat în Parma – Fiorentina

17:11

Elisabeta Lipă a reacționat, după ce Răzvan Burleanu și-a depus candidatura pentru poziția de vicepreședinte al COSR!

17:01

„Mai mult nu pot, dau acţiunile!” Gică Hagi n-a mai rezistat şi a izbucnit când a aflat: „De asta nu am plecat la naţională!”

17:00

Cum l-a convins Gică Hagi pe Denis Alibec să revină la Farul: „M-am întors acasă” Obiectiv uriaş stabilit de atacantul naţionalei

16:50

O cameră video îl va urmări doar pe Kylian Mbappe, în Mallorca – Real Madrid! Superstarul a revoluționat lumea fotbalului

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 5 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană 6 Decizia pe care a luat-o antrenorul Parmei în privinţa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după ce primul a ratat un penalty!
Citește și