Închide meniul

FC Hermannstadt – Dinamo 3-0. „Câinii”, învinşi la scor de forfait. Dragoş Iancu a revenit pe teren după 6 luni!

Alex Masgras Publicat: 17 martie 2024, 20:10

Reclamă
FC Hermannstadt – Dinamo 3-0. „Câinii, învinşi la scor de forfait. Dragoş Iancu a revenit pe teren după 6 luni!

FC Hermannstadt - Dinamo 3-0. "Câinii", învinşi la scor de forfait

Ianis Stoica a deschis scorul în meciul cu Dinamo. "Câinii" au primit 3 goluri într-o repriză / Profimedia Images

FC Hermannstadt – Dinamo 3-0 a fost LIVE TEXT pe AS.ro. Echipa lui Zeljko Kopic a fost învinsă fără drept de apel în primul meci din play-out. La Sibiu s-au deplasat numeroşi fani dinamovişti, veniţi să îşi susţină echipa. Din păcate pentru ei, Dinamo a fost învinsă la scor de forfait.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sibiu venea după înfrângerea din Gruia cu CFR Cluj. Echipa lui Marius Măldăruşanu a reuşit să îşi ia revanşa pentru înfrângerea suferită la finalul lunii februarie pe stadionul Arcul de Triumf, atunci când Dinamo s-a impus cu 1-0.

FC Hermannstadt – Dinamo 3-0 LIVE TEXT

Min. 90: Fluier final! Dinamo a fost învinsă cu 3-0 de Hermannstadt! Toate cele 3 goluri au fost marcate în prima repriză

Min. 85: Dragoş Iancu a revenit pe teren după 6 luni de absenţă! El l-a înlocuit pe Silviu Balaure

Min. 84: Ocazie pentru Dinamo. Abdallah a reluat spectaculos, cu călcâiul, după o centrare, dar portarul sibienilor a reţinut fără probleme

Reclamă

Min. 46: S-a reluat partida! Dinamo începe repriza secundă fiind condusă cu 3 goluri de Hermannstadt

Min. 45+11: Final de primă repriză! Rezultat de coşmar pentru „câini” la pauză

Min. 45+1: FC Hermannstadt – Dinamo 3-0! Neguţ a înscris cel de al treilea gol al sibienilor

Reclamă 4 / 0/3

Min. 41: FC Hermannstadt – Dinamo 2-0! Raul Opruţ a marcat cel de al doilea gol al sibienilor în acest meci. Apărarea „câinilor” a fost făcută praf în prima repriză a meciului.

Min. 38: FC Hermannstadt – Dinamo 1-0! Ianis Stoica a deschis scorul. Lovitura lui de cap a fost respinsă de Golubovic, dar jucătorul lui Hermannstadt a revenit şi a reluat în plasă. În minutul 10 el avusese un gol care a fost anulat cu VAR.

Min. 36: Pavicic încearcă din nou poarta de la marginea careului, dar şutul său trece peste poartă.

Min. 25: Ocazie monumentală pentru Hermannstadt! Golubovic i-a salvat pe „câini” în două rânduri, după ce sibienii au şutat din careu!

Min. 19: Ocazie pentru Dinamo. Pavicic a primit o minge la marginea careului, dar şutul lui nu a prins spaţiul porţii

Min. 10: Gol anulat pentru Hermannstadt! Ianis Stoica a trimis mingea în poartă, dar reuşita nu este validată. A durat 7 minute ca reuşita lui Ianis Stoica să fie anulată pentru offside, după consultarea VAR!

Min. 1: A început meciul! Dinamo e încurajată frenetic de suporteri, deşi partida e disputată de „câini” în deplasare

Reclamă

Echipele de start:

Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan, Opruț – Balaure, Murgia, Sota Mino, Ianis Stoica – Neguț, Paraschiv
Rezerve: Muțiu, I. Pop, Etienne, Antoche, N’Goma, D. Iancu, G. Iancu, Bucuroiu, Biceanu, Jipa, Ciubotaru, Fonseca
Absenți: A. Oroian (suspendat), Ionuț Stoica
Antrenor: Marius Măldărășanu

Dinamo: Golubovici – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Pavicic, Ilic, Bordușanu – Milanov, Abdallah, Gregorio
Rezerve: Răilean, Edgar Ie, C. Costin, Began, Selmani, Iglesias, D. Irimia, P. Neagu, Bani, A. Irimia, N. Roșu, Amzăr
Absenți: Politic, Gnahore (nerecuperați)
Antrenor: Zeljko Kopic

Stadion: Municipal (Sibiu)
Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Vornicu Adrian (Iaşi) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Vatamanu Cosmin (Bucureşti)

În ultimele şase meciuri, Dinamo are patru victorii, o înfrângere şi un egal. Echipa lui Kopic are mare încredere înaintea play-out-ului şi speră să îşi îndeplinească obiectivul, acela de a se salva de la retrogradare.

De partea cealaltă, echipa lui Marius Măldăruşanu nu are drept de a evolua în cupele europene, dar acest lucru nu îi împiedică pe sibieni să îşi propună să încheie cât mai sus în play-out, mai ales că situaţia din clasament nu este grozavă, după înjumătăţirea punctelor.

Mircea Lucescu, atac fără precedent: „Negoiţă a distrus Dinamo!”

„Nu a fost un dialog la distanță. Nu are niciun rost. Văd că unul ca Negoiță, care pur și simplu a distrus Dinamo, a luat o parte din Săftica, el a profitat și îmi face mie observație. Am fost un antrenor care a dus o echipă la un anumit nivel, el trebuia să susțină echipa, să o ducă mai departe, pentru că el căuta imagine, popularitate.

A căutat avantaje materiale în detrimentul echipei de fotbal și a clubului Dinamo. Își permite să îi judece pe alții. Eu sunt doar un antrenor și cred că am ajutat-o pe Dinamo mai mult decât el. El nu a făcut decât să profite de situația lui Dinamo. A dus echipa în faliment, a dus-o în insolvență.

Ar face bine să se gândească, să dea înapoi centrul de pregătire, terenul unde se pot construi terenuri de fotbal pentru copii. Astea sunt problemele. Sunt oameni care au profitat. În anii ’90, echipele românești se puteau bate cu oricine. După ’90, au apărut oameni care au profitat.

Au fost oameni care nu aveau ce să caute în lumea fotbalului. Și la nivelul Federației, Mircea Sandu, care a profitat enorm. A obținut și rezultate, e adevărat, dar nu s-a gândit ce ar fi trebuit să facă el. Au neglijat echipele de juniori. Rezultatele din anii 90 au fost determinate de modul în care s-a lucrat în anii 80. Să sperăm că această calificare a echipei naționale va produce un eveniment în fotbalul românesc”, a spus Mircea Lucescu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și