Închide meniul

FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 2-1. Patru victorii la rând pentru olteni! Echipa lui Mititelu, tot mai aproape de play-off. Cum arată clasamentul

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 februarie 2023, 19:45

FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 2-1. Patru victorii la rând pentru olteni! Echipa lui Mititelu, tot mai aproape de play-off. Cum arată clasamentul

FC U Craiova 1948 - CS Mioveni, LIVE TEXT

Jucătorii celor de la FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 2-1. Oltenii au bifat a patra victorie consecutivă în Liga 1 și sunt tot mai aproape de play-off. Formația lui Adrian Mititelu își continuă forma de senzație. Iată cum arată clasamentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe CS Mioveni, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii 1. Au înscris Chiţu ’13 şi Albu ‘90 pentru gazde şi Scarlatache ’66 pentru oaspeţi.

În minutul 77, meciul a fost întrerupt, fiind necesară intervenţia medicilor pentru un suporter căruia i s-a făcut rău deoarece în arenă s-au folosit gaze lacrimogene. Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-l prelua pe fan. Şi jucătorii au fost vizibil afectaţi de gazele lacrimogene. Întreruperea a durat aproximativ cinci minute.

Clasament Liga 1

1. Farul, 26 de meciuri, 55 de puncte
2. CFR Cluj, 26 de meciuri, 53 de puncte
3. FCSB, 26 de meciuri, 48 de puncte
4. Rapid, 26 de meciuri, 46 de puncte
5. Universitatea Craiova, 26 de meciuri, 45 de puncte
6. Sepsi, 26 de meciuri, 38 de puncte
7. FC U Craiova 1948, 27 de meciuri, 36 de puncte
8. Petrolul, 26 de meciuri, 33 de puncte

FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 2-1

Min 90: GOOOL FC U Craiova 1948! Alexandru Albu a înscris.

Reclamă

Min 66: GOOOL CS Mioveni! Adrian Scarlatache a înscris cu o lovitură de cap după un corner.

Min 13: GOOOL FC U Craiova 1948! Aurelian Chițu i-a furat mingea lui Dylan Mboumbouni în preajma careului și a finalizat acțiunea cu un șut cu latul.

Min 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 – CS Mioveni, echipele de start:

FC U CRAIOVA 1948: I. Gurău – Paramatti, A. Duarte, Henriques, Huyghebaert – Vl. Achim, Dr. Albu – Baeten, G. Ganea, Bahassa – Chițu
REZERVE: Mogoșanu, Negru, Mascarenhas, I. Zanfir, Van Durmen, S. Asamoah, Sidibe, Piccolomo, V. Blănuță
ANTRENOR: Nicolo Napoli

CS MIOVENI: Greab – Balaur, Mboumbouni, Scarlatache – Rădescu, V. Pop, B. Lepistu, D. Toma, Pedroso – Buziuc, B. Krasniqi
REZERVE: Croitoru, Balaur, Gutea, A. Diallo, Lixandru, Antal, B. Rusu, Benchaib, Coșereanu
ANTRENOR: Nicolae Dică

Știrea inițială

Adrian Mititelu are un antrenor preferat în Liga 1: „Îmi place de el, vom colabora la un moment dat!”

Adrian Mititelu are un antrenor preferat în Liga 1. Patronul de la FC U Craiova 1948 a declarat că îl simpatizează pe Liviu Ciubatoriu, tehnicianul celor de la FC Voluntari.

Deși Nicolo Napoli face o treabă foarte bună pentru formația din Bănie, Adrian Mititelu pregătește terenul pentru o eventuală schimbare la echipă în viitorul apropiat.

Patronul oltenilor îl apreciază pe Liviu Ciubatoriu pentru echilibrul pe care l-a arătat de-a lungul timpului în cariera de antrenor.

Reclamă

„Este un băiat extraordinar, la un moment dat chiar am avut în plan să-l aducă pe Liviu, i-am și spus-o după meci că poate într-o zi vom colabora. Asta a fost o discuție amicală după terminarea meciului, nu că o să vină Ciobotariu, dar e vorba despre faptul că îl apreciez mult.

Mi se pare un om foarte cumpătat. E realist, adică am văzut când a fost corect în tur și au câștigat în fața noastră pe nedrept. El a ieșit și a spus că a câștigat în fața noastră cu noroc.

Nu știu dacă la orice echipă merge stilul ăsta al lui, noi avem un stil mai avansat, să mergem peste adversari.

Una e să joci la o echipă din asta de cartier, gen Voluntari, care are 15 suporteri, ăsta e adevărul, care n-are nicio presiune și care dacă rămâne în Liga 1 e ok și alta e la o echipă, care chiar dacă nu reușește, își dorește să facă performanțe, să joace fotbal. E o diferență.

Eu am spus că poate într-o zi vom colabora, mie îmi place mult ca om, în primul rând. A fost atunci antrenor la Târgu-Mureș, când a fost la un pas să ia campionatul, i-am și ținut pumnii atunci să câștige, dar n-a fost să fie”, a declarat Adrian Mititelu pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și