Închide meniul

FC U Craiova 1948, decizie luată în privința lui Nicolo Napoli, după eliminarea din Cupa României

Sebastian Cristian Publicat: 5 aprilie 2023, 17:44

Reclamă
FC U Craiova 1948, decizie luată în privința lui Nicolo Napoli, după eliminarea din Cupa României

Nicolo Napoli a anunţat că el a decis să plece de la FC U Craiova

Hepta

FC U Craiova 1948, decizie luată în privința lui Nicolo Napoli, după eliminarea din Cupa României. Deși oltenii lui Adrian Mititelu au ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 și au fost eliminați din Cupă, Nicolo Napoli va continua alături de formația din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 ocupă actualmente locul 2 în play-out-ul Ligii 1, cu 23 de puncte, fiind depășiți în clasament de Petrolul Ploiești, care are un punct în plus.

FC U Craiova 1948, decizie luată în privința lui Nicolo Napoli, după eliminarea din Cupa României

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FC U Craiova 1948, a declarat că, deocamdată, situația dintre Nicolo Napoli și conducere este una foarte bună. Astfel, antrenorul italian va avea parte de liniște până la finalul campionatului. Abia apoi Adrian Mititelu va lua o decizie în privința sa.

„Vreau să vă anunț că nu e nicio problemă cu Napoli până la sfârșitul campionatului, cât are contract. Atunci, patronul și Nicolo se vor așeza la masă și vor stabili dacă vom continua sau nu împreună”, a precizat Marcel Pușcaș la Fanatik.

„A venit omul de câte ori a fost chemat, patronul se înțelege foarte bine cu el și el cu patronul. Dacă ei comunică bine, eu ce pot să spun? Va fi cel puțin încă 6 etape pe bancă”, a adăugat Pușcaș referitor la relația dintre Napoli și Adrian Mititelu, patronul oltenilor.

Reclamă

Nicolo Napoli, descumpănit după ce FC U Craiova a fost eliminată de UTA Arad din sferturile Cupei României: „Nu ne merge bine!”

Nicolo Napoli s-a declarat descumpănit după ce FC U Craiova a fost eliminată de UTA Arad din sferturile Cupei României, cu scorul de 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Virgiliu Postolachi, în minutul 16.

Nicolo Napoli este dezamăgit de faptul că, deși a avut ocazii, echipa sa nu a reușit să marcheze în meciul cu UTA Arad.

Totodată, tehnicianul italian recunoaște că FC U Craiova trece printr-o perioadă grea.

Reclamă 4 / 0/3

„Băieţii au încercat sa facă un meci bun. Am încercat să egalăm, dar nu am reuşit. Am avut ocazii, dar nu am reuşit. E o perioadă în care nu ne merge bine! Sperăm să ne revenim după ce ne întoarcem la Craiova pentru că vom avea un meci dificil.

Era important pentru noi să putem egala, dar nu s-a întâmplat. E normal că în play-out e dificil, dar cine câştigă urcă mai sus, iar cine pierde rămâne jos!”, a declarat Nicolo Napoli, la finalul meciului cu UTA Arad, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și