Închide meniul

FC U Craiova 1948 – FC Botoşani 1-0! Golul lui George Ganea a decis meciul din Bănie! Oltenii, la un punct de play-off

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2023, 18:50 / Actualizat: 20 iulie 2023, 21:55

FC U Craiova 1948 – FC Botoşani 1-0! Golul lui George Ganea a decis meciul din Bănie! Oltenii, la un punct de play-off

FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948, în timpul unui meci / Hepta

FC U Craiova 1948 – FC Botoşani 1-0, partida din etapa a 29-a din Liga 1, a fost în format live score, pe AS.ro. Oltenii s-au impus prin golul lui George Ganea. Mijlocaşul a marcat în prelungirile primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 s-a apropiat la doar un punct de play-off, după victoria cu Botoşani. Sepsi ocupă în prezent locul şase, însă va avea un meci extrem de dificil în această rundă, cu CFR Cluj.

FC U Craiova 1948 – FC Botoşani 1-0

Final! FC U Craiova 1948 – Sepsi 1-0! Oltenii se impun, graţie golului lui George Ganea! În ultima etapă, trupa lui Nicolo Napoli va întâlni Hermannstadt, în timp ce Sepsi, rivala oltenilor la ultimul loc de play-off, se va duela cu FCSB.

Min. 46: Începe repriza secundă!

Pauză! FC U Craiova 1948 intră în avantaj la vestiare, după golul marcat pe finalul primei reprize de Ganea!

Reclamă

Min. 45+3: FC U Craiova 1948 – Botoşani 1-0! George Ganea a reuşit să deschidă scorul în Bănie, marcând cu un şut din faţa porţii!

Min. 1: Începe meciul!

FC U Craiova 1948: Gurău – Paramatti, Duarte, Henriques – Duarte, Baeten, Albu, Mascarenhas – Ganea, Blănuță, Bahassa
Rezerve: Mogoșanu, Huyghebaert, Zanfir, Achim Van Durmen, Asamoah, Sidibe, Piccolomo, Jibril
Antrenor: Nicolo Napoli

Reclamă 4 / 0/3

FC Botoșani: Pap – Sambeya, Sadiku, Mutombo, Țigănașu – Dican, Ivanov, Cioiu – Mailat, Camara, Dragu
Rezerve: Ducan, David, Dragomir, Florescu, Zambou, Pinson, Roman, M ‘Dahoma
Antrenor: Flavius Stoican

Adrian Mititelu Jr a făcut scandal după ultimul meci

Adrian Mititelu Jr a făcut scandal după meciul Chindia – FC U Craiova 1948 0-0, din precedenta etapă. Fiul patronului oltenilor a făcut praf arbitrajul lui Cătălin Popa și a acuzat jocul dur al gazdelor. De asemenea, Mititelu Jr. s-a plâns că FRF își dorește ca Sepsi să intre în play-off în locul formației din Bănie.

„Dezamăgit, nu se poate juca fotbal în Liga 1 pe un asemenea gazon și un asemenea joc, cum ne-a bine obișnuit Chindia. Astăzi am fost viciați de arbitru, Dragoș Albu a primit două lovituri cu cotul, nu s-a dat nici galben, e strigător la cer.

Neguț a avut niște intrări criminale. Am impresia că se creează o conspirație împotriva noastră, ca să nu intrăm în play-off. Se vrea ca Sepsi să fie ajutată de arbitri, să intre în play-off la mai mult de trei puncte față de noi, ca să nu mai conteze meciul la masa-verde.

Joi așteptăm să se facă dreptate la apel, să se rejoace meciul. Nu există prevedere în regulament să se rejoace meciul pentru xenofobie, ci pentru rasism. Xenofobia e diferită de rasism, e o diferență, în caz că nu se știa. Deja nu se mai poate. De ce există VAR? Cum poate să dea de două ori cu cotul în figură și să nu primească roșu?

Interesele sunt prea mari, ne simțim vânați. Federația a vrut să dea un exemplu prost, nu este regulament, arbitrul Chivulete a întrerupt meciul pentru xenofobie, se poate doar pentru rasism. Încă avem șanse matematice la play-off, Sepsi are un program foarte greu. Ne încurcăm cu echipele mici, de care nu înțeleg de ce au atâtea pretenții. Ei au jucat judo, nu fotbal, un fotbal criminal”, a spus Adrian Mititelu Jr, după meci.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și