Închide meniul

FC U Craiova l-a transferat pe brazilianul Giovanni Piccolomo, cu 4 zile înaintea derby-ului cu Rapid

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 februarie 2023, 17:57

FC U Craiova l-a transferat pe brazilianul Giovanni Piccolomo, cu 4 zile înaintea derby-ului cu Rapid

Giovanni Piccolomo a fost transferat de FC U Craiova

Facebook FC U Craiova

  • FC U Craiova l-a transferat pe brazilianul Giovanni Piccolomo
  • Anunţul făcut de echipa lui Adrian Mititelu

 

FC U Craiova l-a transferat pe brazilianul Giovanni Piccolomo, cu 4 zile înaintea derby-ului cu Rapid. Clubul lui Adrian Mititelu l-a prezentat pe reţelele de socializare pe jucătorul care are dublă cetăţenie: braziliană şi italiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce s-a despărţit de Gabi Iancu, echipa lui Adrian Mititelu l-a adus pe brazilianul Giovanni Piccolomo. Acesta va purta numărul 7 la olteni.

FC U Craiova l-a transferat pe brazilianul Giovanni Piccolomo

Giovanni Piccolomo a jucat şi 3 meciuri la naţionala U 20 a Braziliei, acolo unde a fost coleg cu Alisson Becker, Anderson Talisca sau Danilo Barbosa.

Reclamă

Fotbal Club Universitatea 1948 anunţă faptul că mijlocaşul ofensiv, cu dublă cetăţenie, atât braziliană, cât şi italiană, Giovanni Piccolomo, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani.

Un mijlocaş ofensiv care poate juca fie număr 8, fie număr 10, Giovanni este un produs al academiei lui Corinthians, echipă la care şi-a făcut debutul în vara anului 2012, într-o partidă câştigată în faţa lui Internacional, scor 1-0.

Reclamă

Tot în iarna aceluiaşi an, acesta reuşeşte să câştige Campionatul Mondial al Cluburilor, după ce echipa din Brazilia s-a impus în faţa formaţiei londoneze Chelsea cu scorul de 1-0„, au anunţat reprezentanţii echipei U Craiova 1948 pe pagina oficială de Facebook.

Marius Ciobanu-Vanghele, Danny Henriques şi Matheus Mascarenhas sunt celelalte transferuri făcute de echipa lui Adrian Mititelu în această iarnă.

Adrian Mititelu l-a comparat cu Budescu pe Piccolomo

Este un jucător foarte bun. E bun rău. Aşa pare, dar să îl vedem pe teren. Este diferit de Bauza. Dă de la distanţă, şutează. Este ceva de genul lui Budescu. Poate să joace chiar puţin mai în spate. Oricum, e diferit de Pepe. Săptămâna viitoare vine un fundaş central.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ascund că am vrut să aducem un atacant din Argentina. Se numea Cruz. El avea şase luni de contract cu echipa de acolo, cu Banfield. Era un jucător bun de 23 de ani, avea şi paşaport italian”, a spus Mititelu, citat de fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”