Închide meniul

FC U Craiova, umilită de o echipă de amatori, FC Koln 2! Scorul final a fost 2-7!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iulie 2023, 19:32

FC U Craiova, umilită de o echipă de amatori, FC Koln 2! Scorul final a fost 2-7!

FC U Craiova, umilită de o echipă de amatori, FC Koln 2

FC U Craiova, înaintea unui meci din Liga 1 / Profimedia Images

FC U Craiova a fost umilită de o echipă de amatori, FC Koln 2, echipă care evoluează în a patra ligă germană! Scorul final al meciului FC U Craiova 1948 – FC Koln a fost 2-7, după ce la pauză era 1-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a introdus în teren cei mai buni oameni, rezultatul fiind cu totul şi cu totul surprinzător. Pentru echipa patronată de Adrian Mititelu au marcat Baeten (min. 7) și Sidibe (min. 55).

FC U Craiova, umilită de o echipă de amatori!

FCU Craiova a început meciul cu FC Koln 2 cu următoarea formulă: Enache – Compagnucci, Kvakic, Danny Henriques, Mascarenhas – V. Achim, Zanfir – Van Durmen, Baeten, Bahassa – Chițu

La pauza meciului au intrat Pepe Bauza, Sekou Sidibe, Radu Negru, Moses Abbey şi Robert Popa şi au ieșit Mascarenhas, Van Durmen, Baeten, Ionuț Zanfir și Mario Enache.

Suporterii FC U Craiova au reacţionat imediat pe contul oficial al clubului, după umilinţa înregistrată în cantonamentul din Germania. Comentariile fanilor au fost fie ironii, fie critici pentru patronul clubului, Adrian Mititelu.

Reclamă

E bine că nu aţi luat multe!” sau „La anul jucaţi la ora 11”, au fost două dintre comentariile fanilor.

Trebuie imediat antrenor, suntem penibili la un astfel de scor cu o echipă ‘de mâna a doua’” şi „E praf echipa primele etape, îl aduce pe Napoli, apoi la final spune cât de minunat este preparatorul! Nu învinși… umiliți… lăsați fotbalul, trageți de fiare, că vă faceți de râs. Anulați al treilea meci că ne-am edificat, fără Duarte suntem în pom”, a reacţionat altcineva.

Adrian Mititelu, anunţ despre viitorul antrenor de la FC U Craiova 1948: „Nu mă voi lua după modelul lui Gigi Becali!”

Adrian Mititelu a făcut un anunţ despre viitorul antrenor de la FC U Craiova 1948. Patronul trupei din Bănie a dezvăluit că negociază cu un antrenor român, posesor de licenţă PRO.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 a rămas fără antrenor după ce Joao Janeiro a plecat de la echipă, la mai puţin de o lună după ce a fost prezentat oficial.

Adrian Mititelu a declarat că antrenorul care o va prelua pe FC U Craiova 1948 în această vară, va trebui să-i ofere libertate totală lui Dan Vasilică, preparatorul fizic al oltenilor. De asemenea, patronul din Bănie susţine că viitorul tehnician al trupei sale va fi posesor de licenţă PRO, dezvăluind că nu va urma modelul lui Gigi Becali.

Mititelu a mai declarat că următorul antrenor de la FC U Craiova 1948 va fi român, după ce ultimii doi, Nicolo Napoli şi Joao Janeiro, au fost străini.

„Am încredere în Drăgan şi Vasilică

În acest moment, echipa este antrenată de cei care au antrenat-o după plecarea lui Croitoru, să fie clar. Eu am mare încredere în acești oameni și îi voi ajuta cu un licențiat Pro în zilele viitoare. Echipa a avut rezultate sub comanda lui Drăgan și a lui Vasilică. Eu am încredere în ei.

Nu mă voi lua după modelul lui Gigi Becali. Voi aduce pe cineva cu Licența Pro care să conducă acest colectiv. La mine colectiv înseamnă că preparatorul fizic are libertate totală. Vreau ca antrenorul principal să-i dea autonomie totală preparatorului fizic.

Nu aduc un antrenor de poză, aduc un antrenor care poate veni cu idei, dar care să lase preparatorul să lucreze. Cred că va fi român de data asta. Va fi un antrenor care să-i dea autonomie lui Vasilică”, a declarat Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și