Închide meniul

FC Voluntari ameninţă FCSB, după ce s-a calificat în finala Cupei României: „Vrem un rezultat pozitiv. De ce să nu încurcăm lupta la titlu?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 mai 2022, 21:57 / Actualizat: 11 mai 2022, 23:17

FC Voluntari ameninţă FCSB, după ce s-a calificat în finala Cupei României: „Vrem un rezultat pozitiv. De ce să nu încurcăm lupta la titlu?!

Liviu Ciobotariu a făcut un anunţ despre viitorul său

Hepta

FC Voluntari ameninţă FCSB, după ce s-a calificat în finala Cupei României. FC Voluntari – FCSB se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, şi va fi în format live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari vrea mai întâi să pună piedică celor de la FCSB în drumul spre titlu şi după aceea să se bată pentru a doua Cupă a României din istorie.

FC Voluntari ameninţă FCSB, după ce s-a calificat în finala Cupei României

Atât Liviu Ciobotariu, cât şi Mihai Popa, spun că vor să încurce FCSB în lupta la titlu cu CFR Cluj.

A fost o misiune îndpelinită pentru că am venit să ne calificăm. Am avut o organizare defensivă perfectă. Am făcut un joc bun, îmi felicit jucătorii. Au crezut în această calificare, ne-am dorit mult să ajungem aici. Mihai este un portar de mare perspectivă şi este specialist la penalty. Trebuie să ne pregătim pentru următorul joc, care este cu FCSB. Sper să facemun joc bun, să facem un rezultat pozitiv. Având în vedere că lupta se dă între FCSB şi CFR Cluj şi noi vom juca cu FCSB, anticipez că va fi multă lume la stadion. Vrem să facem un joc bun„, a spus Liviu Ciobotariu.

Şi Mihai Popa e decis să facă totul pentru ca FCSB să nu câştige.

Reclamă

Nu ştiu dacă sunt specialist, pur şi simplu fac o analiză şi atât. Aştept finala cu nerăbdare. Anul trecut am pierdut finala, acum sper să o câştig. Trebuie să dăm totul pentru a lua cele 3 puncte ca să ne consolidăm locul 4. De ce să nu încurcăm lupta la titlu?!„, a spus şi Mihai Popa.

FC Voluntari – FCSB se joacă pe Arena Naţională. Anunţul oficial făcut

FC Voluntari – FCSB se joacă pe Arena Naţională. Anunţul a fost făcut de clubul ilfovean. Iniţial, FC Voluntari – FCSB ar fi trebuie să se joace pe stadionul Rapidului. FC Voluntari şi-a motivat decizia de a juca cu FCSB pe Arena Naţională prin faptul că interesul faţă de această partidă este unul enorm.

„Clubul FC Voluntari anunță că partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal , contra formației FCSB, se va juca sâmbătă, 14 mai , ora 21:00,pe Arena Națională din București.Programată inițial pe stadionul Giulești ,întâlnirea dintre cele 2 formații a fost mutată pe cea mai mare arenă din București datorită interesul ridicat pentru acest eveniment, care ar fi făcut oricare alt stadion neîncăpător„, a anunţat FC Voluntari pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a vrut ca FC Voluntari – FCSB pe Arena Națională

Gigi Becali a vrut FC Voluntari – FCSB pe Arenă, în penultima etapă din play-off. Ilfovenii au anunțat, iniţial,  în cursul zilei de joi că vor juca meciul respectiv pe Giulești, din cauza indisponibilității stadionului lor obișnuit. Becali a refuzat însă această variantă și este acoperit de regulamentul FRF.

Latifundiarul din Pipera a amintit faptul că, potrivit regulamentului FRF, echipa gazdă avea obligația să anunțe stadionul cu 10 zile înaintea partidei. Cum mai sunt numai 9 zile până la ora de start a partidei, ilfovenii vor fi nevoiți să le ceară acordul celor de la FCSB.

Becali a declarat că nu vrea să mai joace pe Giulești, așa cum anunțase la începutul săptămânii, în legătură cu derby-ul cu CFR Cluj. Declarațiile lui Gigi Corsicanu și Mugur Bolohan l-au făcut să se răzgândească pe finanțatorul „roș-albaștrilor”.

„Da, e adevărat, nu suntem de acord să jucăm pe Giulești. Dacă ei a spus lucrurile astea (n.r. – rapidiștii), nu vrem să jucăm pe Giulești, așa că nu vrem să jucăm nici cu FC Voluntari. N-o să fim de acord nici la Ploiești, nici la Giurgiu, vrem pe Arena Națională, e cel mai aproape și acolo ne dorim să jucăm.

Ei trebuiau să anunțe stadionul cu 10 zile înainte, nu au făcut-o, așa că trebuie să ne ceară acordul. Noi suntem de acord doar cu Arena Națională”, spunea Gigi Becali, la acel moment, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și