Închide meniul

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Alexandru Chipciu a comparat echipa lui Dan Petrescu cu Manchester City: „Asta e mentalitatea noastră”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 aprilie 2022, 21:30 / Actualizat: 24 aprilie 2022, 22:30

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Alexandru Chipciu a comparat echipa lui Dan Petrescu cu Manchester City: „Asta e mentalitatea noastră

Alexandru Chipciu, jucătorul lui CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Chipciu a oferit o primă reacție, după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1. Campioana s-a impus greu pe terenul ilfovenilor, grație golului marcat de Nana Boateng în minutul 83.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat la primul meci ca titular după 6 luni, Alexandru Chipciu a contribuit la victoria lui CFR Cluj cu FC Voluntari.

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Alexandriu Chipciu a comparat echipa lui Dan Petrescu cu Manchester City

La finalul partidei, Chipciu a asigurat că nu există vreo criză în vestiarul lui Dan Petrescu, în ciuda speculațiilor din jurul echipei.

Fostul jucător de la FCSB a comparat CFR Cluj cu Manchester City, din punct de vedere al mentalității. Chipciu spune că ambele echipe își doresc să câștige toate meciurile până la finalul sezonului și să își apere titlul.

“A fost o victorie grea. Un meci de luptă, puteam să ni-l facem mai ușor. Dar e bine că am câștigat. Ne așteptam să fie meciuri grele în play-off. Toate echipele sunt bune, au ajuns la un nivel foarte bun. Nu cred că va exista vreun meci ușor.

Reclamă

Sunt jucători experimentați (n.r. – la CFR), care au câștigat campionate multe aici. N-aș fi zis că există presiune, dar și dacă nu te gândești la asta, în subconștient tot ai o presiune. Bine că am câștigat. Avem sentimentul că atunci când jucăm ofensiv și avem ocazii, poate nu dăm gol și nu câștigăm.

Când trece jocul și suntem într-o situație fără ocazii, câștigăm cu 1-0, ăsta e stilul nostru. Am jucat să câștigăm de la început. E normal, când dai gol de la începutul meciului, jocul decurge altfel. Îi prinzi pe contraatac și mai marchezi. Voluntari s-a apărat și a încercat să obțină măcar un punct. Noi am înscris târziu și asta a fost istoria meciului.

Nu e o criză (n.r. – la echipă). Nu ne temem, ne dorim să câștigăm fiecare meci. Dar am văzut și în Anglia, la Manchester City și Guardiola, ei se gândesc să câștige toate meciurile. Asta e și mentalitatea noastră. Suntem la mâna noastră și ne dorim să mai aducem un trofeu.”, a spus Alexandru Chipciu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Liderul CFR Cluj are un avans de 5 puncte față de urmăritoarea FCSB, care va juca luni pe terenul celor de la Farul.

Nana Boateng, eroul CFR-ului de Paște

Nana Boateng a marcat golul victoriei în minutul 83 și a dus-o pe CFR Cluj la 5 puncte de FCSB.

„E fantastic, am câștigat, asta e cel mai important. Veneam după două înfrângeri, ei sunt o echipă bună, cel mai important era să câștigăm și ne îndreptăm atenția spre următorul meci.

Atunci când pierzi e presiune, e fotbal, trebuie să învățăm din greșeli. Trebuie să ne concentrăm pe munca noastră. Sunt multe lucruri care se întâmplă de-a lungul unei partide, trebuie să învățăm”, a spus Nana Boateng, după meci.

Recomandări
  • FC Voluntari – CFR Cluj 0-1, în etapa a 6-a din play-off
  • Reacția lui Alexandru Chipciu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și