Închide meniul

FC Voluntari – FCSB 2-2 | Andrei Cordea a pus tunurile pe arbitraj: „A fost 100% ofsaid”. Mesaj pentru coechipieri: „Să fim bărbaţi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2022, 23:27

FC Voluntari – FCSB 2-2 | Andrei Cordea a pus tunurile pe arbitraj: „A fost 100% ofsaid. Mesaj pentru coechipieri: „Să fim bărbaţi!

Traseul lui FCSB în preliminariile Conference League

Andrei Cordea, dezamăgit / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Andrei Cordea a pus tunurile pe arbitraj după FC Voluntari – FCSB 2-2
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Andrei Cordea a pus tunurile pe arbitraj după FC Voluntari – FCSB, scor 2-2, din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Roş-albaştrii au ratat şansa de a urca pe primul loc în clasament. CFR Cluj poate cuceri un nou titlu dacă va câştiga, acasă, cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea a deschis scorul în ultimul minut al primei reprize, dar ilfovenii au restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize. Chiar dacă Florin Tănase a dus-o din nou în avantaj pe FCSB, Cristi Costin a stabilit rezultatul final, 2-2, în minutul 88.

Andrei Cordea a pus tunurile pe arbitraj după FC Voluntari – FCSB 2-2

Cordea a dat vina pe arbitraj la finalul partidei. Golul lui Costin a fost înscris din poziţie suspectă de ofsaid.

Reclamă

Este cel mai dezamăgitor pentru că nu cred că CFR se va încurca cu Craiova. Voi sta cu sufletul la gură. Există o mică şansă. Sper ca şi Craiova să facă un meci bun mâine şi să ia punct sau puncte.

Am luat gol din ofsaid, atât. Dacă luăm gol din ofsaid putem să facem ceva? Nu putem să facem nimic. Cei de la Voluntari au venit aici să îşi dea viaţa. Din păcate, o fază în care a fost 100% ofsaid a decis meciul. Mai trece un an, toată munca de până acum s-a dus. Ne ajuta foarte mult VAR-ul, dar nu avem.

Reclamă

Deja suntem unii jucători maturi, nu mai trebuie să plecăm capul şi să plângem, să fim bărbaţi. Mai e o şansă„, a declarat Cordea pentru digisport.ro.

Cu o etapă înainte de final, FCSB nu a reuşit să urce pe primul loc în Liga 1. În ultimul meci al etapei a 9-a din play-off, CFR Cluj are derby, în Gruia, cu Universitatea Craiova. Dacă se impun jucătorii lui Dan Petrescu, devin campionii României.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 1

FCSB are 53 de puncte, cu unul mai puţin decât echipa lui Dan Petrescu. Universitatea Craiova nu mai poate coborî de pe podium. Farul este pe poziţia a 4-a şi a profitat de eşecul suferit de FC Voluntari. Cu patru înfrângeri la rând, FC Argeş este pe ultima clasată din play-off.

Reclamă 4 / 0/3

1. CFR Cluj – 54 de puncte
2. FCSB – 53
3. Universitatea Craiova – 45
4. FC Voluntari – 32
5. Farul – 32
6. FC Argeş – 27

Premoniţia lui Dan Petrescu: „Posibil să avem nevoie doar de un egal”

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că este posibil ca formaţia sa să aibă nevoie doar de o remiză cu Universitatea Craiova pentru a obţine titlul în acest weekend. A avut dreptate.

Trebuie să câştigăm, asta este mentalitatea la CFR, acum rămâne de văzut ce rezultat va fi în această seară (n.r. – la meciul FC Voluntari – FCSB) şi apoi să vedem cum vom aborda meciul, posibil să avem nevoie doar de un egal, dar dacă jucăn la egal o să pierdem sigur. Trebuie să jucăm să câştigăm, să avem încredere în noi şi să arătăm că ultimul meci, cu FC Argeş, nu a fost o întâmplare. N-avem mari probleme, toată lumea e pregătită.

Nu cred că e un picaj la Craiova. Ei au avut o perioadă excelentă, dar nu poţi să fii perfect. Pur şi simplu la meciul cu FCSB a fost ghinion, iar la meciul de Cupă cred că n-a vrut mingea să intre în poartă. Pentru două meciuri nu se poate spune că Craiova a avut un sezon slab”, a declarat Petrescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!