Închide meniul

FC Voluntari – FCSB 2-2. Şanse infime la titlu. FCSB, la mâna Universităţii Craiova. Cristi Costin, gol din poziţie suspectă de ofsaid. CFR poate deveni campioană

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2022, 21:15 / Actualizat: 14 mai 2022, 23:07

FC Voluntari – FCSB 2-2. Şanse infime la titlu. FCSB, la mâna Universităţii Craiova. Cristi Costin, gol din poziţie suspectă de ofsaid. CFR poate deveni campioană

Cristi Costin a marcat în FC Voluntari - FCSB 2-2

Cristi Costin a marcat din poziţie suspectă de ofsaid / Captură Orange Sport

FC Voluntari – FCSB 2-2. Echipa lui Toni Petrea a gafat în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. A smuls doar o remiză în meciul de pe Arena Naţională. FCSB a rămas la un punct în spatele liderului CFR Cluj şi mai au şanse minime de a ridica trofeul. Duminică, dacă CFR Cluj o învinge pe Universitatea Craiova, devine matematic campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au marcat Cordea ’44 şi Tănase ’71 pentru FCSB, respectiv Nemec ‘45+2 şi Costin ’88 pentru FC Voluntari. Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 54 de puncte, 2. FCSB – 53, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 32, 5. Farul – 32, 6. FC Argeş – 27.

FC Voluntari – FCSB  2-2

Min. 88: FC Voluntari – FCSB 2-2! GOOOLLL Cristi Costin. A marcat dintr-o poziţie suspectă de ofsaid! Faza a plecat de la o degajare de portar!

Min. 72: FC Voluntari – FCSB 1-2! Florin Tănase îi duce pe roş-albaştri în avantaj! A deviat mingea în poartă, din apropiere. Chiar dacă ilfovenii au cerut ofsaid, pe reluări s-a văzut că un adversar l-a ţinut în joc!

Min. 56: O nouă şansă irosită de Florin Tănase. Autor al 19 goluri stagionale, atacantul lui Toni Petrea a scăpat singur cu portarul advers. Mingea a trecut printre picioarele lui Popa, dar goalkeeperul ilfovenilor a reuşit să intervină salvator.

Reclamă

Min. 53: Ratare uriaşă a lui Florin Tănase. Căpitanul lui FCSB nu a reuşit să marcheze din 6 metri, după o respingere greşită a unui fundaş advers.

Min. 45+2: FC Voluntari – FCSB 1-1. GOOOLLL! Nemec a marcat la ultima fază a primei reprize.

Min. 44: FC Voluntari – FCSB 0-1. Gol Andrei Cordea!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 13: Ocazie FCSB! Cordea a şutat superb, din afara careului, dar Popa a avut o intervenţie de zile mari!

Min. 1: A început meciul!

FC Voluntari: Popa – D. Ciobotariu, Tamaș, Armaș, Briceag – Meleke, Droppa, Ricardinho, I. Gheorghe, Marcelo – Nemec

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Miron, Cristea, Radunovic – Șut, Tănase, Olaru – Cordea, Octavian Popescu, Mamut
Rezerve: Vlad, Dumiter, Edjouma, I. Stoica, Gheorghe, Perianu, Musi, Vinicius, Șerban
Antrenor: Toni Petrea

Ivan Mamut e răsplătit cu o titularizare după ce a marcat golul victoriei în derby-ul cu Universitatea Craiova din etapa precedentă.

Știrea inițială

Toni Petrea a ţinut să asigure că va trimite pe teren cel mai bun „11” de care dispune. Evită să se gândească deja la confruntarea cu CFR Cluj, care se va disputa la Buzău.

Reclamă

Eu nu voi menaja jucători, vreau să intrăm cu cea mai bună echipă pentru că vreau neapărat să câştigăm acest meci. Pe parcursul jocului vom vedea, dar pe mine mă interesează rezultatul meciului cu Voluntari, după aceea vom vedea ce va fi şi pe cine ne vom putea baza.

Dacă nu am reuşi să câştigăm cu Voluntari, toată munca noastră de până acum ar fi degeaba. Mi-aş dori să câştigăm şi cu 1-0, nu mă interesează dacă dăm gol din acţiune, fază fixă sau 11 metri. Important e să câştigăm.

Toni Petrea: „Toţi jucătorii mei cred în şansele la titlu”

Dacă învinge Craiova, da, am avea prima şansă la titlu. Dar trebuie să câştigăm noi cu Voluntari pentru ca în meciul direct să avem noi două şanse din trei, în sensul că şi un egal cu CFR ne-ar conveni. Toţi jucătorii mei cred în şansele la titlu, nu cred că e vreunul care să nu creadă. Încerc să îi motivez, să îi capacitez, pentru că nu am mai câştigat campionatul de şapte ani. Şi asta e cea mai mare motivaţie. Pentru mine să iau titlul ar fi cea mai mare realizare profesională, pentru că până acum am câştigat trofee doar ca antrenor secund”, a spus Toni Petrea, înainte de Voluntari – FCSB.

Şi Mihai Stoica a ţinut să îi avertizeze pe jucătorii de la FCSB. Lupta la titlu se poate încheia încă din această etapă, în cazul în care nu se obţin cele trei puncte.

Noi tratăm meciul ăsta ca fiind cel mai important. Nu putem să gândim meciul în funcție de ultima etapă, pentru că e posibil să nu mai conteze ultima etapă dacă nu tratăm meciul ăsta serios. Dacă vorbim acum de meciul cu CFR la noi în bază, suntem cei mai diletanți oameni de pe pământul ăsta!„, a precizat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FC Voluntari nu a marcat niciun gol în cele trei meciuri directe cu FCSB, din această ediţie a Ligii 1. În turul play-off-ului ilfovenii au suferit un eşec drastic, scor 0-4.

Mesajul lui Octavian Popescu înainte de FC Voluntari – FCSB

Octavian Popescu a transmis un mesaj de moblizare pentru fani cu câteva ore înainte de partide de pe Arena Naţională cu echipa lui Liviu Ciobotariu.

Tavi Popescu îi cheamă pe fanii celor de la FCSB la stadion pentru a ajuta echipa să învingă pe FC Voluntari şi să joace în ultima etapă cu titlul pe masă.

Am simţit forţa voastră. Am râs împreună şi am plâns împreună. Hai la meci! Împreună suntem mai puternici„, e mesajul transmis de Octavian Popescu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! „Câinii” au avut şi un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și