Închide meniul
UPDATE

FC Voluntari, lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor. Reacţia lui Liviu Ciobotariu: „Va pleca sub formă de împrumut”

Publicat: 16 decembrie 2022, 21:35 / Actualizat: 16 decembrie 2022, 23:40

Reclamă
FC Voluntari, lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor. Reacţia lui Liviu Ciobotariu: „Va pleca sub formă de împrumut

Omar Govea pleacă de la FC Voluntari

Hepta

FC Voluntari, lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor. Echipa ilfoveană va obţine 850.000 de euro pe mexicanul Omar Govea, care a semnat în vară cu echipa ilfoveavă din postură de jucător liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari face o afacere uriaşă în finală de an. Mexicanul Omar Govea (26 de ani) pleacă la Monterrey, la doar 3 luni după ce a ajuns în România.

FC Voluntari, lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor

Update: Liviu Ciobotariu a confirmat despărţirea de fotbalistul mexican.

„Este adevărat, pe Omar Govea îl vom pierde. A fost ultimul joc al lui. Va pleca sub formă de împrumut. Dacă clubul unde va merge își va da acordul, va pleca definitiv.

Este o mare pierdere pentru noi, trebuie să ne gândim foarte bine, să transferăm în poziția unde joacă Omar. Suntem în discuții cu 2-3 jucători foarte buni, să vedem dacă putem să-i aducem la echipă”, a spus antrenorul de la FC Voluntari.

Reclamă

Omar Govea a jucat în cariera sa la echipe ca Club America, FC Porto și Zulte Waregen. Conform gsp.ro, FC Voluntari va primi acum o tranşă de 250.000 de euro. Restul de bani până la 850 de mii de euro vor fi viraţi până în luna octombrie din 2023. Sursa citată susţine că Omar Govea a semnat deja un contract valabil pe 3 ani.

Partida cu Farul Constanţa va fi ultima pe care o va juca în Liga 1. Govea a jucat 12 meciuri pentru ilfoveni şi a reuşit să dea un gol şi o pasă decisivă.

În 2016, Porto îl cumpăra pe Govea pentru suma de 2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În vară, FC Voluntari l-a transferat pe mijlocașul Omar Govea, al doilea jucător mexican din Liga 1, după Paolo Medina, de la FC Hermannstadt. Govea are 26 de ani, iar ultima oară a jucat în Belgia, la Zulte Waregem.

“Bun venit, Omar Govea!

FC Voluntari anunță că a semnat un contract pe o perioadă de 2 sezoane cu jucătorul Omar Govea.

Omar Govea este un mijlocaș mexican, în vârstă de 26 de ani, cu 4 meciuri în naționala țării sale, care a mai jucat până acum la echipele de club: San Louis, Minerva de Zacatecas, Club America, FC Porto B, Mouscron, Royal Antwerp și Zulte Waregem.

În perioada petrecută în Belgia, Omar a reușit să înscrie 8 goluri și să ofere 16 pase decisive.

Evaluat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro, noul nostru jucător va purta numărul 16 pe echipamentul de joc.

Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește evoluții încununate cu multe reușite în tricoul FC Voluntari”, a anunțat FC Voluntari, în momentul transferului, pe contul de Facebook.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și