Închide meniul

FC Voluntari – UTA Arad 3-0. Înfrângere la scor pentru arădeni, la ultimul meci cu David Miculescu în teren

Viviana Moraru Publicat: 30 iulie 2022, 19:17 / Actualizat: 30 iulie 2022, 20:28

FC Voluntari – UTA Arad 3-0. Înfrângere la scor pentru arădeni, la ultimul meci cu David Miculescu în teren

David Miculescu/ Profimedia

  • FC Voluntari – UTA 3-0
  • Ilfovenii înving la scor trupa lui Ilie Poenaru

FC Voluntari – UTA 3-0. Meciul din etapa a treia din Liga 1 a putut fi urmărit în format live score, pe as.ro. Trupa lui Liviu Ciobotariu s-a impus clar, în faţa arădenilor pregătiţi de Ilie Poenaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari a bifat a doua victorie din debutul de sezon de Liga 1. UTA, de cealaltă parte, a suferit o înfrângere dură pe terenul ilfovenilor. David Miculescu a fost titular pentru arădeni, la ultimul meci înainte de transferu la FCSB.

FC Voluntari – UTA 3-0

Final de joc. FC Volunatri – UTA 3-0. Înfrângere fără drept de apel pentru arădeni.

Reclamă

Min. 84: FC Voluntari – UTA 3-0. Daniel Florea înscrie la prima atingere de balon.

Min. 43: FC Voluntari – UTA 2-0. Marcelo Lopes a marcat după o fază în care apărarea celor de la UTA a fost surprinsă pe un contraatac. Jucătorii ilfovenilor erau în superioritate numerică în careul advers!

Reclamă

Min. 39: FC Voluntari – UTA 1-0. Vadim Raţă a centrat perfect pentru Adam Nemec, a cărui lovitură de cap nu i-a dat nicio şansă portarului advers!

Min. 1: Începe meciul dintre Voluntari şi UTA.

FC VOLUNTARI: M. Popa – Veiga Varzim, Matricardi, Armaș (cpt.), Al. Vlad – Meleke, Droppa, Rață – Cr. Costin, Nemec, Da Veiga Lopes

Reclamă 4 / 0/3

REZERVE: Rîmniceanu – Aliji, Andres, Marrone, Helder Tavares, Voican, L. Fulop, Merloi, Florea

ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

UTA ARAD: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Hoxhallari – Batha, Cascini – Ubbink, Miculescu, Otele – Keșeru (cpt.)

REZERVE: Balauru – Isac, Stahl, Matei, Șteau, Ademi, Chindriș, Dobrescu, Postolachi

ABSENȚI: C. Dinu, Baxevanos (accidentați)

ANTRENOR: Ilie Poenaru

Voluntari a început sezonul cu o victorie conta celor de la Petrolul. Ilfovenii au dat lovitura pe final de meci, printr-un penalty comis de Gabi Tamaş. De cealaltă parte, UTA a fost învinsă în prima rundă de FC Argeş, cu scorul de 2-0.

Reclamă

În etapa trecută, ilfovenii au fost depaşiţi la limită de Botoşani, cu scorul de 1-0, iar UTA a învins Petrolul, cu 2-0. Astfel, ambele formaţii au câte o victorie şi o înfrângere în debutul noului sezon de Liga 1. În sezonul trecut, echipele şi-au împărţi victoriile.

David Miculescu nu l-a ascultat pe Gigi Becali. Atacantul este titular în FC Voluntari – UTA

David Miculescu surprinde la scurt timp după ce a aflat că FCSB îi va plăti clauza de reziliere. Atacantul de 21 de ani nu l-a ascultat pe Gigi Becali, cel care i-a cerut să nu joace în meciul FC Voluntari – UTA, din etapa a 3-a a Ligii 1.

Jucătorul pentru care latifundiarul din Pipera este dispus să achite 1.7 milioane de euro va evolua din primul minut în prima partidă a zilei, care se va disputa pe stadionul din Mioveni. Marin Dună se va baza pe el împotriva ilfovenilor lui Ciobotariu.

Decarul celor de la UTA va juca în spatele lui Claudiu Keşeru, cel care este în căutarea primului gol stagional după ce a părăsit-o pe FCSB. În schimb, Miculescu a făcut show etapa trecută şi a înscris o dublă în UTA – Petrolul, scor 2-0.

Gigi Becali a anunţat că luni va plăti clauza de reziliere de 1.7 milioane de euro pentru Miculescu şi i-a cerut acestuia să nu rişte o accidentare. David Miculescu nu l-a ascultat pe Gigi Becali, cel care vrea să se bazeze pe tânărul jucător în meciul tur din Conference League, cu Dunajska Streda.

„Nu s-a făcut încă. Se face luni, când plătesc clauza. (Reporter: Deci trebuie să plătiţi clauza de 1.700.000 de euro) Păi dacă nu vor ăia de la UTA, atunci plătesc clauza şi gata, la revedere! Ce treabă am eu cu Tănase (n.r. dacă aşteaptă banii pe Florin Tănase)? Dacă eu hotărăsc ceva…. dacă vreau să cumpăr mere, stau să vând pere?

Pe mine nu mă mai interesează cine deţine şi ce deţine. Eu când am plătit clauza să împartă banii cum vor, nu mă mai interesează. Eu plătesc 1.700.000 şi cine deţine e problema lor. Eu îi bag banii în cont şi îi atenţionez: ‘Ţi-am plătit clauza şi gata!’.

Eu trebuie să mai iau un atacant. Nu ştiu tată, să vedem ce zice (n.r. Safranko). Îmi mai trebuie un atacant, altceva nu ştiu„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Suma care va fi plătită de Gigi Becali urmează să se împartă între UTA, care deţine 60 la sută din drepturile federative, şi impresarul Cătălin Sărmășan.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 27 mart., 19:50
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Liga 1 • 17 mart., 15:40
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 12 mart., 20:38
Marius Şumudică, anunţ de ultimă oră despre revenirea în Liga 1: „Nu mi-aş dori să înţeleagă greşit”
FC Voluntari şi-a găsit antrenor după despărţirea de Nicolae Dică!
Liga 1 • 11 mart., 19:00
FC Voluntari şi-a găsit antrenor după despărţirea de Nicolae Dică! Ilfovenii, preluaţi de un antrenor fără angajament