Închide meniul

FCSB a făcut cerere ca meciul cu CFR Cluj să se joace în Ghencea. Mihai Stoica: „Este anarhie dacă nu jucăm”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 iulie 2023, 21:51

FCSB a făcut cerere ca meciul cu CFR Cluj să se joace în Ghencea. Mihai Stoica: Este anarhie dacă nu jucăm”

FCSB a cerut ca meciul cu CFR Cluj să se joace în Ghencea

Mihai Stoica / Profimedia

FCSB a făcut cerere ca meciul cu CFR Cluj să se joace în Ghencea. Mihai Stoica a dezvăluit că echipa lui Gigi Becali dorește să joace partida cu fosta campioană a României, din etapa a 4-a a Ligii 1, pe stadionul „Steaua”, casa Clubului Sportiv al Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României a dorit să joace și derby-ul cu Dinamo, câștigat de FCSB cu scorul de 2-1, pe stadionul din Ghencea. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat, iar partida a fost mutată pe stadionul „Arcul de Triumf”, acolo unde au fost prezenți 6132 de suporteri.

FCSB a făcut cerere ca meciul cu CFR Cluj să se joace în Ghencea. „Roș-albaștrii” nu renunță la stadionul „Steaua”

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că echipa pe care o reprezintă nu renunță la stadionul „Steaua”. „MM” a menționat că FCSB a făcut deja o cerere pentru ca partida cu CFR Cluj să se joace în Ghencea și speră că oficialii „militarilor” le vor permite de această dată se evolueze pe arena de aproximativ 100 de milioane de euro.

„S-a depus cerere de săptămâna trecută pentru FCSB-CFR şi asteptăm răspunsul celor de la CSA. Poate că nu o să se mai ceara poliţa aia.

(n.r. Ce şanse aveţi să jucaţi cu CFR în Ghencea?) Dacă într-adevăr nu vom juca şi meciul ăsta în Ghencea, înseamă că este anarhie totală în România si nu mai avem nicio aşteptare”, a spus Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj va avea loc pe data de 6 august, de la ora 21:30. Partida va putea fi urmărită în format live text pe As.ro. Înainte de partida cu CFR Cluj, FCSB va disputa ambele meciuri din turul 2 preliminar al UEFA Conference League, împotriva celor de la CSKA 1948 Sofia, dar și un meci în campionat, cu cei de la Oțelul. Partida tur din „dubla” cu echipa din Bulgaria va avea loc la Sofia, miercuri, de la ora 20:30 și va putea fi urmărită în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Florin Talpan

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Florin Talpan. În plin conflict cu CSA Steaua, patronul FCSB nu a mai ţinut cont de procesul pe care îl are pe rol cu Florin Talpan şi a făcut din nou declaraţii controversate.

Gigi Becali a susţinut, totodată, că Florin Talpan i-ar fi spus, în secret, că oameni puternici, din umbră, îl împing să se lupte în instanţă cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Talpan va pleca 100%. Îl susține cineva, dar va fi dat afară. Va veni unul care are bărbăție. Îl va da afară imediat sau poate să primească ordin să-i zică Ciolacu ministrului Apărării: «Ce facem? Facem circ cu Talpan? Ori suntem Guvern serios, ori ne jucăm cu Talpan. Dă-l afară și gata».

El se duce și face o analiză medicală. Îi zice că este inapt medical și că nu era în responsabilitățile mintale și nu are rost să facă pușcărie. Eu nu îl jignesc, dar așa e. Intrăm nu intrăm în Ghencea, vreau să fim oameni și să nu jignim. Până când să ne țină în loc nebunii?

Nu vreau să jignesc, săracul, e om, dar ce facem? Ăia de sus care au putere să-l dea afară pe nebun. Dacă sunteți stăpâni de nebuni sunteți nebuni și voi. Acum 100% îl dă afară”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și