Închide meniul

FCSB a făcut două schimbări surprinzătoare la pauza derby-ului cu CFR Cluj!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 aprilie 2023, 22:20

FCSB a făcut două schimbări surprinzătoare la pauza derby-ului cu CFR Cluj!

FCSB a făcut două schimbări surprinzătoare la pauza derby-ului cu CFR Cluj

Jucătorii FCSB-ului / captură orangesport.ro

FCSB a făcut două schimbări surprinzătoare la pauza derby-ului cu CFR Cluj, roș-albaștrii fiind conduși cu scorul de 0-1, după golul marcat de Daniel Bîrligea! Pentru FCSB, meciul din această seară este unul de maximă importanță, având în vedere că, cu o victorie, ar urca pe locul 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semn că Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, a fost nemulțumit de jocul echipei sale din prima repriză, a efectuat două schimbări la pauză.

FCSB a făcut două schimbări surprinzătoare la pauza derby-ului cu CFR Cluj

După 45 de minute de joc în Gruia, Elias Charalambous i-a schimbat pe Adrian Șut și David Miculescu cu Andrei Cordea și Joyskim Dawa. Astfel, Iulian Cristea, care a început meciul ca fundaș central, a fost avansat la mijlocul terenului.

Scorul partidei CFR Cluj – FCSB a fost deschis, în minutul 20, de Daniel Bîrligea.

Echipele de start de la CFR Cluj – FCSB:

Reclamă

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Burcă, Yuri, Braun – C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Janga, Bîrligea
Rezerve: Sava – Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Maglica
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Elias Charalambous

Elias Charalambous: „Mergem acolo să câştigăm!”

„V-am spus încă de săptămâna trecută că toate meciurile de acum încolo vor fi foarte dificile. Ştim că mâine avem o altă partidă grea cu CFR Cluj, o echipă foarte bună pe teren propriu. Mergem acolo să câştigăm toate cele 3 puncte. Ştiu că va fi dificil, jucătorii trebuie să muncească mult pe teren. Suntem într-o formă bună şi avem ca obiectiv victoria.

Reclamă 4 / 0/3

Ştiu cât de important este acest moment în care am venit aici, mai ales pentru acest club. V-am spus din prima zi că am fost foarte încântat de tot ceea ce am găsit la FCSB. Sunt foarte fericit şi sper să îi facem pe fani fericiţi, la finalul sezonului. Nu au fost multe lucruri pe care să le schimb, pentru că echipa se descurca foarte bine. Stafful se descurcă foarte bine. Vreau să le mulţumesc tuturor celor din staff… m-au ajutat foarte mult. Au fost un mare ajutor pentru mine.

Şut este foarte bine, este în echipă şi va veni alături de noi. Octavian Popescu nu este gata pentru a juca. Cel mai important pentru noi este echipa noastră, să vedem cum să ne facem jocul nostru.

Nu le-am spus niciodată în viaţa mea, jucătorilor, să remizeze un meci. Niciodată! Întotdeauna obiectivul este să câştigăm un meci! Dacă mergi să câştigi, poţi şi să remizezi. Dacă mergi la o remiză, poate vei pierde. Ne dorim să câştigăm! Nu ştim dacă vom reuşi, dar asta ne dorim”, a declarat Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și