Închide meniul

FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru Alexandru Ișfan. Ce răspuns a oferit FC Argeș

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2022, 17:31

Reclamă
FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru Alexandru Ișfan. Ce răspuns a oferit FC Argeș

Alexandru Ișfan a semnat cu Universitatea Craiova

Alexandru Ișfan, într-un meci pentru FC Argeș / Hepta

Președintele lui FC Argeș, Daniel Stanciu, a dezvăluit că FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru Alexandru Ișfan, refuzată însă de piteșteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ișfan este cel mai promițător jucător de la FC Argeș. Echipa din Trivale speră să dea lovitura cu transferul său. Până acum însă doar FCSB a venit cu o ofertă oficială.

FCSB, ofertă de 500.000 de euro pentru Alexandru Ișfan, refuzată de FC Argeș

Suma de 500.000 de euro oferită de clubul lui Gigi Becali nu a fost pe placul celor de la FC Argeș. Daniel Stanciu a dezvăluit că Alexandru Ișfan își dorește momentan să rămână la Pitești, după care să prindă un transfer în străinătate.

„Singura ofertă concretă pentru Ișfan a fost de la FCSB, de 500.000 de euro. Noi am vorbit cu Ișfan, el vrea să rămână la FC Argeș, să facă pasul la echipa națională. Pe noi toți, inclusiv pe el, ne motivează un transfer în străinătate”, a spus Daniel Stanciu, potrivit digisport.ro.

Alexandru Ișfan a reușit două goluri și două assist-uri în acest sezon al Ligii 1 pentru FC Argeș. Cota sa pe transfermarkt.com este de 600.000 de euro.

Reclamă

22 de ani are Ișfan. FC Argeș l-a transferat de la CS Mioveni în iulie 2021. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Unirea Bascov. Junioratul l-a făcut la Școala de Fotbal Dani Coman.

FC Argeș a cumpărat toate procentele pentru Alexandru Ișfan

Alexandru Işfan este în totalitate jucătorul lui FC Argeş. Gruparea din Trivale a ajuns la un acord cu CS Mioveni pentru cumpărarea celor 45% din procente deţinute de clubul galben-verde.

„O veste bună pentru suporterii echipei FC Argeș: Alex Ișfan este 100% al nostru! Ne dorim să continue seria evoluțiilor foarte bune din acest debut de campionat și să construim o echipă puternică la Pitești!”, a scris Cristian Gentea pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Mutarea a fost făcută de piteşteni, cel mai probabil, pentru a-l putea vinde. Işfan a fost dorit de Universitatea Craiova şi FCSB. Totuşi, Gigi Becali nu mai pare atât de convins de transfer.

Gigi Becali nu mai e convins de transferul lui Alexandru Ișfan

„Isfan cică nu e atacant, nu e nouar. Tată, nu știu, la ora asta vreau un atacant, 27-28 de ani, cu experiență. Eu am luat Miculescu și Radaslavescu. Doi jucători pe care să iau bani. Dacă ne calificăm, mai iau unul sau doi repede, dar mai în vârstă. Nu mai iau copii. Și după, dacă ne calificăm în grupe, mai iau încă doi.

Tot așa, mai în vârstă. Totul trebuie calculat și cu înțelepciune făcut. Trebuie să ținem cont și că trebuie să vindem, dar și că trebuie să ne calificăm. Toate trebuie făcute ca ceasul. Altfel, ajungem ca Rapid și ca Dinamo. Păi Rapid nu a fost în faliment?”, a spus Becali, la Pro Arena.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și